Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
Кефалови 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
-
djakdjak_63
- новобранец

Re: Кефалови 2013
Вчера на Вромос до 8,30-капо.След това на Крайморие 3 бр. на дъно,едната от които добра-около 700 гр.Проба на бомбарда - 3 дребака пуснати. Риба се виждаше доста, но предимно дребна и не иска да хапва.Със здраве!
- spiritfog
- научил се да хвърля

На външната страна на вълнолома и днес греда. От 6.00-8.30ч. 2 бр. илария на бомбарда.
- Гошко
- новобранец

- Обратна връзка:
Същото положение на СБА - 3-4 часа мятане (24.0.2013 от 17:00-21:30) - 1 гюмюш 
А така добре даваше в събота сутринта
А така добре даваше в събота сутринта
-
kokicha
- новобранец

- Обратна връзка:
Някой да е ходил на НОЙ или на Петрол тези дни? Дали ще дава на бомбарда ? Мислех тези дни да ходя, но се чудя не е ли раничко? Ще се радвам някой да сподели информация, ако има.
към солниците в Бургас някой ходил ли е скоро ? Дали излиза нещо че смятам да ида утре да пробвам ?
За там точно не знам ,но по дамбата Балчик-Албена точно на бомбарда от 3-4дена по30-40бр. Така че.......kokicha написа:Някой да е ходил на НОЙ или на Петрол тези дни? Дали ще дава на бомбарда ? Мислех тези дни да ходя, но се чудя не е ли раничко? Ще се радвам някой да сподели информация, ако има.
-
kokicha
- новобранец

- Обратна връзка:
Благодаря ти, колега! Мисля да отида и аз да пробвам! После ще пиша! А къде точно си бил ти? И в какъв часови диапазон? Рано сутринта или близкият обед?
От 18:30 до 20:00 капо от външата страна на вълнолома, Варна. Е, едно хайванче се закачи, ама то не е за тази тема, а и едно си остана 
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Днес пробвах на дъно от 7.30 до 10.30h само 4бр.илария среден размер.Другите колеги горе-долу същия размер някои по 2бр.при преминаване на пасажа.До обяд имаха между 8-12.Не видях да се вади нещо по едро, на бомбарда нямаше проби от никой.Успех в риболова.Чух че на източно п-ще преди 2 дена е давало доста добре платерина .stil92 написа:към солниците в Бургас някой ходил ли е скоро ? Дали излиза нещо че смятам да ида утре да пробвам ?
- синя вълна
- новобранец

Колега ти да не си оня с сламената шапка дето мяташе до мен. Бравоdido_di написа:За там точно не знам ,но по дамбата Балчик-Албена точно на бомбарда от 3-4дена по30-40бр. Така че.......kokicha написа:Някой да е ходил на НОЙ или на Петрол тези дни? Дали ще дава на бомбарда ? Мислех тези дни да ходя, но се чудя не е ли раничко? Ще се радвам някой да сподели информация, ако има.
-
kokicha
- новобранец

- Обратна връзка:
Колеги, преди малко се върнах от буната пред НОЙ. Бях там в 06:00ч. до 08:10-15ч. нито един удар дори. Много слабо, много съм разочарован... не знам защо така...Аз бях на бомбарда имаше колеги на дъно, но не видях никой да вади.
Последните ми четири посещения там са увенчани с неуспехkokicha написа:Колеги, преди малко се върнах от буната пред НОЙ. Бях там в 06:00ч. до 08:10-15ч. нито един удар дори. Много слабо, много съм разочарован... не знам защо така...Аз бях на бомбарда имаше колеги на дъно, но не видях никой да вади.
не със сомбреро бяхсиня вълна написа:Колега ти да не си оня с сламената шапка дето мяташе до мен. Бравоdido_di написа:За там точно не знам ,но по дамбата Балчик-Албена точно на бомбарда от 3-4дена по30-40бр. Така че.......kokicha написа:Някой да е ходил на НОЙ или на Петрол тези дни? Дали ще дава на бомбарда ? Мислех тези дни да ходя, но се чудя не е ли раничко? Ще се радвам някой да сподели информация, ако има.за добрия улов
на панорама освен лайна през 30 минути друго нищо
морето става кално в радиус от 200 метра а иначе трабата е оправена изобщо не става за риболов 
-
Ribolubitel
- вече хвърля и на тежко

Колега, как беше с миризматаpapurka1 написа:на панорама освен лайна през 30 минути друго нищоморето става кално в радиус от 200 метра а иначе трабата е оправена изобщо не става за риболов