Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: ПРОМЕНИ ПРИ ОБЯВИ КУПУВА / ПРОДАВА
Пич , целият ти пост по-горе е БЕЗМИСЛЕН а не безсмисленlishev_64 написа:... безмислен ....

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Подкрепям на 100% .. може ли поне и двете алтернативи да останат , старият начин беше в пъти по-добър и прегледен..diddid1 написа:Подкрепям мнението на колегата.germana74 написа:Аверчета!!!Каква е тая пълна каша с обявите
![]()
![]()
????? Кой стори тази бъркотия? Моите уважения, но според мен старият облик си бе супер! Ай стига ве братчета!:(
Нужно ли беше да променяме нещо удобно, практично, доказало се във времето и с което бяхме свикнали да оперираме всички? Защо? За да заприлича на разни продавалници, базари и други комерсиални сайтове ли? Старата архитектура беше по - добра според мен.![]()
П.П. Моля да ме извинят хората, които полагат труд за новия облик на сайта. Изказвам само моето мнение.
Поздрави
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Старият вариант имаше тръпка,имаше чар-надпревара..... Сега гледам "Паричка.COM"
Не е лошо да има един раздел ЗАМЕНЯМ
Не е лошо да има един раздел ЗАМЕНЯМ
Последно промяна от seeker2 на Вто Мар 04, 2014 10:46 pm, променено общо 1 път.
Кеф ,цена няма
-
- ще става разбирач

Мисля,че е редно да ги има някъде

Ако не съм ги видял се извинявам предварително

- lishev_64
- разбира нещата
Да , стана ясно кой не е внимавал в училище, ако въобще е ходил. И това не съм аз. Защото който е ходил на училище е малко по-осведомен относно българската граматика. А за останалите съществуват български речници. Не е уместно да се ограничаваме само с "Гуглето":Павел Иванов написа:Пич , целият ти пост по-горе е БЕЗМИСЛЕН а не безсмисленlishev_64 написа:... безмислен ....Това че Гуглето ти подчертава нещо че го нямало в речника му е само подсещане че е хубаво да се е внимавало в училище . Най-малкото защото ме питаш мен какво и що по подфорум който не е от разделите на които съм модератор
Май само на теб ти е било много трудно да схванеш какво съм казал по-горе ! Демек не пускай постове БЕЗ да МИСЛИШ
http://vanyog.com/_new/index.php?pid=8
............................................................................
...........................................................................Думата "безсмислен" е написана правилно Още за тази дума
Напишете дума и щракнете бутона, за да видите дали я пишете правилно.
База данни: Речник на българския език
......................................................................Думата "безмислен" НЕ Е написана правилно или липсва в речника.
Вижте предложенията за .
Напишете дума и щракнете бутона, за да видите дали я пишете правилно.
База данни: Речник на българския език
Мисля, че и сам можеше да се сетиш за СМИСЪЛА на поста ми, а именно: чрез теб, въпросите бяха зададени към всички, които имат правото и задължението да следят за коректността на форума във всичките му аспекти.
Е, аз бях до тука. Не мисля, че си заслужава да се спори. ОчеИЗВАДНОТО няма нужда от коментар.
Извинявам се, ако съм обидил някого - било е без умисъл.
Останете със здраве!
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- Павел Иванов
Това е проблема на електронните речници , не могат да направят разлика между мисъл и смисъл

Павел Иванов
Павел Иванов
- Sleepwalker_
- разбира нещата
http://www.nariba.com/obiavi/obiava/%D0 ... D0%B0-a413" onclick="window.open(this.href);return false;

- minchoto
- ще става разбирач
За електронните речници не знам, ама в училище навремето ни учеха, че се пише БЕЗСМИСЛЕН, така че и спора е безсмисленПавел Иванов написа:Това е проблема на електронните речници , не могат да направят разлика между мисъл и смисъл![]()
![]()

Някой виждал ли е поле с местоположение за попълване когато е пускал обява..?Местоположение
Не е въведено

Или просто аз не мога да го видя

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

Горе в профил се въвежда ЕДНОКРАТНО.capetano написа:Някой виждал ли е поле с местоположение за попълване когато е пускал обява..?Местоположение
Не е въведено![]()
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Взе, че стана! 

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

- Павел Иванов
Синтаксисът на упоменатата сингама ни разкрива няколко морфеми за морфологичното и тълкуване . В случаят дали спрягаме с морфемата "с" или я пропускаме , ни дава две коренно различни тълкувания на дадена лексема , с база лемите "мисля" , "мисъл" или "смисъл" , като последната вече си е отделно съединителна морфема . Хубаво е като се учи не просто да се зубриminchoto написа:...ама в училище навремето ни учеха,...

Павел Иванов
Павел Иванов
Вие сте психопатиПавел Иванов написа:Синтаксисът на упоменатата сингама ни разкрива няколко морфеми за морфологичното и тълкуване . В случаят дали спрягаме с морфемата "с" или я пропускаме , ни дава две коренно различни тълкувания на дадена лексема , с база лемите "мисля" , "мисъл" или "смисъл" , като последната вече си е отделно съединителна морфема . Хубаво е като се учи не просто да се зубриminchoto написа:...ама в училище навремето ни учеха,...

WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Здравей!fixxer написа:Горе в профил се въвежда ЕДНОКРАТНО.capetano написа:Някой виждал ли е поле с местоположение за попълване когато е пускал обява..?Местоположение
Не е въведено![]()
Въведох си местоположението след като пуснах обявите.Трябваше ли да се появи автоматично в тях или ще е активно за следващите обяви? В случая не е толковаа важно, защото съм го отбелязал в текста.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Трябва да се актуализира навсякъде. Въвел си регион, но не си избрал град. Погледни ако обичашnaskobo написа: Здравей!
Въведох си местоположението след като пуснах обявите.Трябваше ли да се появи автоматично в тях или ще е активно за следващите обяви? В случая не е толковаа важно, защото съм го отбелязал в текста.
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS