Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2014 - чернокоп
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2014 - чернокоп
Къде е паламуда аз питам
- noemis
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес на Куракя-Ватерахи цял ден бяхме около 5 лодки - чернокопа беше тук има - там няма, но циганката се представи добре. За цял ден имам 10 циганки на нормално чепаре и общо почти 7 кг (бях сам в лодката) чернокоп и циганка. Колегите и те нямаха под 5 кг на човек. Явно големият риболов е бил малко по на север (Черноморец). При нас беше спокойно.protest написа:Браво неска на черноморец са взели много добре, ама аз не можах така и да пусна там на Вромоса голям кахар. Пуснах все пак на Приморско пред маслен нос 5- лодки риба на час по лъжичка пред Курикя 2 лодки там оспях да завлека 3 -циганета понаедряли и това е мъкааааа мъка. Ако някой знае хелинг близо до Черноморец да сподели.
- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
12.11.14 - От събота до сега, най-даващият ден - 14кг.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
Това пак ли на Черноморец?
ВАРНА, раздвижване ??
ВАРНА, раздвижване ??
- martin varna
- научил се да хвърля
Варна едва ли ще се раздвижи. Филма е на Поморие -Черноморец който може да атакува 

- smel1968
- ще става разбирач
Няма-единични риби тук-таме.krp написа:Това пак ли на Черноморец?
ВАРНА, раздвижване ??
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- vesofr
- научил се да хвърля
Днес на Черноморец сравнително по-слабо от вчера,но пак доволно-5,5кг.Отвратително време-силен изток и яка вълна,още ми е мокър гъзът!Zografa този път май ме би,ама кво да се прави,някой път и това се случва!Ице,ти имаше ли някой 10 сантиметров,че аз май пак нямах?
Последно промяна от vesofr на Сря Ное 12, 2014 4:27 pm, променено общо 1 път.
Не кълве,не кълве,че спре.
- zxzx
- научил се да хвърля
Днес на Черноморец Б-С доста по добре 8кг наи-добре взимаше на розово ламе кука 18 номер.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Нямам 10 сантови,ама имам точно 6кг. по една педя.Ти квото трябва си казал,аз да покажа тогава.
Ей го кораба,да си го видиш на фото.

И малко рибка.

Ей го кораба,да си го видиш на фото.

И малко рибка.

- vesofr
- научил се да хвърля
Един 8кг.,друг 14,трети 5,като излизахме имаше хора с половината на моята риба-изводът е един-оставете тия ламета,пилкери и разни други,майката му е да имаш късмет да минаваш през риба,още повече,че и сонарът мълчи кат пукал и просто пробваш тук-там!Късмет на всички! 

Браво браво палните кофи мехлем за душата.
Днес на Черноморец, трима 17 кг. Най много се хващаше на синьо ламе.
- zxzx
- научил се да хвърля
Не си прав в нашата лодка бяхме 3 екипаж като единият на зелено ламе и черна перушина неговият улов 3кг,другият електрикаво ламе и пак черна перушина улов 5кг.vesofr написа:Един 8кг.,друг 14,трети 5,като излизахме имаше хора с половината на моята риба-изводът е един-оставете тия ламета,пилкери и разни други,майката му е да имаш късмет да минаваш през риба,още повече,че и сонарът мълчи кат пукал и просто пробваш тук-там!Късмет на всички!
Аз бях с розово и имах 8кг да не споменавам че направих чепарето с 8 куки в края на риболова останах само с 3

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- вече хвърля и на тежко
И аз съм с 4 кг. ,но ми се вижда ,че днес рибата е доста по дребна за разлика от предните дни!
- vesofr
- научил се да хвърля
Много ясно,че много фактори имат значение,но късметът е най-важният.Давам пример-вчера за 15 минути 3кг.-по 3,по4,по5бр.,около мен лодки бол-по 1бр.Много често и аз съм от тези с по 1бр. и по нито един.Чепаретата си ги правя сам и обикновено са микскарашик-от 10 куки-най-много да има две еднакви.Хубаво е чепарето да се сменя като оредее или се нагърчат бидемите,но много често ме мързи-не съм чак такъв маняк.zxzx написа:Не си прав в нашата лодка бяхме 3 екипаж като единият на зелено ламе и черна перушина неговият улов 3кг,другият електрикаво ламе и пак черна перушина улов 5кг.vesofr написа:Един 8кг.,друг 14,трети 5,като излизахме имаше хора с половината на моята риба-изводът е един-оставете тия ламета,пилкери и разни други,майката му е да имаш късмет да минаваш през риба,още повече,че и сонарът мълчи кат пукал и просто пробваш тук-там!Късмет на всички!
Аз бях с розово и имах 8кг да не споменавам че направих чепарето с 8 куки в края на риболова останах само с 3цвета има голямо значение затова едни имат повече други по малко естествено и много местене с рибата ако стойш и си клатиш може и празен да си тръгнеш.