Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

лодка на болата
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Re: лодка на болата
Аве приятелю ти 90 кила знайш ли колко риба е веvakril.k написа:И аз пак бях бях там от 7ч до 16ч.ей това по долу Но комент,само че чантата е 90л и 10тина циганета
Трима души бяхме и в чантата шишета няма Времето беше перфектно риболова беше СУПЕР

Туй са пада по близо 3.5кг на човек за 1 час .. те ще ви са откачат рацете толко риба да вадите ве

Да не сте ги вадили с някой кеп

Не бъркай литрите с килограмите,едното е обем другото маса.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Евала за улова...независимо колко е като количество.Я да го сметна в цифри...90 кг по 10 лева-900 лева...Браво момчета и на слука. 

Те ти го казаха хората, ма настоявай за килограмите.ivalpetkov написа:Евала за улова...независимо колко е като количество.Я да го сметна в цифри...90 кг по 10 лева-900 лева...Браво момчета и на слука.
Публикувано на: Съб Сеп 03, 2011 3:58 pm
vakril.k
Не бъркай литрите с килограмите,едното е обем другото маса.
- недялко радков
- ще става разбирач
Туй са пада по близо 3.5кг на човек за 1 час .. те ще ви са откачат рацете толко риба да вадите ве
На теория е напълно възможно:
3.5 кг.сафрид са около100-120 сафрида,което значи 10-12 пълни чепарета,това при боллук може да се постигне и за по-малко от час

На теория е напълно възможно:
3.5 кг.сафрид са около100-120 сафрида,което значи 10-12 пълни чепарета,това при боллук може да се постигне и за по-малко от час

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Сега колеги , искам много отдавна да ви го кажа и сега е момента вече.За относно правенето на килограмите от изключително значение е колко си сръчен и бърз.Какво искам да кажа?? това , че колограмите се правят не толкова от маиторлъка във водата (когато има бол риба) , а от времето което отделяш да откачиш рибата и отново да пуснеш чипарето във водата.Ако се заплиташ , ако не ти е удобно , ако нямаш достатъчно място в лодката , това всичко бави и забавя процедурата.Не да се хваля , но на мен ми е засичано време от момента които оловото излезе от водата с 7 сафрида до момента когато оловото влезе отново във водата с откачането на рибите -- 10 секунди.Е стига толкова казваите днес на болата какво става имаше вълна някои ходил ли е?? утре дават по-слаб вятър смятам около обяд да АТАКУВАМ.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
днес влязаохме към 4:00 но двигателя правише проблеми 2.5к ямаха хващахме от 5:00-7:30 даде по 4кг вълни нямаше
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Вълната се е дигнала около обяд (по прогноза) на каква дълбочина ловихте рибата?123456 написа:днес влязаохме към 4:00 но двигателя правише проблеми 2.5к ямаха хващахме от 5:00-7:30 даде по 4кг вълни нямаше
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
влязохме точно пред болата на окло 10-13метра нз точно метра без сонар сме и веднага започна да удря и тай продалжи чак до носа на няколо пати влязохме леко навътре понеже течението ни искара на камнитеpaynera написа:Вълната се е дигнала около обяд (по прогноза) на каква дълбочина ловихте рибата?123456 написа:днес влязаохме към 4:00 но двигателя правише проблеми 2.5к ямаха хващахме от 5:00-7:30 даде по 4кг вълни нямаше
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Шефа отдавна не е шеф,
така че не се притеснявай от него.
така че не се притеснявай от него.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес на Болата от 7.00ч до 15.30ч двама 17кг сафрид. Като рибата продължаваше да дава доволно, предимно пред носа от 22 до 25м . Времето беше идеално, предполагам че в момента е голяма сеч 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Сега се връщаме с жената от болата.Двамата имаме около 20кг сафрид и една циганка от12 до 6 часа.Като тръгвахме рибата все още ядеше настървено.Който може утре да утива.
верно е днес много риба всички вземахме ,в 2лодки бях но нито една циганка нямаше сафридаки имах около15кг 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Което мен ме навежда на мисълта -недялко радков написа:На теория е напълно възможно:
Черноморски сафрид виждал ли си ?
Да не кажем,че там се лови нормален сафрид,който е около 30-40гр парчето.
А сега смятай пак.

Най едрия измерен от Бъкито е 90гр.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Много риба на тая бола ама и много лодки.... над 100 лодки преброихме вчера.
3'ма души малко над 34кг сафрид и 7 циганки от 6:30ч до 18ч , като се има в предвид, че излизахме до плажа за почивка и прочие.
Сутринта рибата беше след 26 метър и се ловеше добре, към обяд спря и започна масово местене от сухото дере към калиакра.
Аз реших да пробрам на 14 метър и нещеш ли - сеч
Като се започна едно скубане и едно повръщане и едно скубане и един смях.... едно повръщане викам, сефтето де
Темп. на Водата 22.9 сутринта , после не съм я гледал, морето беше спокойно.
Всеки от нас лови на различно чепаре, на зелено по 1 се хващаха, на синио ламе по 3-4 , само на пъпеш се пълнеше до дъпка!
Това е от мен, хайде заминавам да се трудя, че утре пак ще се порят вълните

3'ма души малко над 34кг сафрид и 7 циганки от 6:30ч до 18ч , като се има в предвид, че излизахме до плажа за почивка и прочие.
Сутринта рибата беше след 26 метър и се ловеше добре, към обяд спря и започна масово местене от сухото дере към калиакра.
Аз реших да пробрам на 14 метър и нещеш ли - сеч
Като се започна едно скубане и едно повръщане и едно скубане и един смях.... едно повръщане викам, сефтето де

Темп. на Водата 22.9 сутринта , после не съм я гледал, морето беше спокойно.
Всеки от нас лови на различно чепаре, на зелено по 1 се хващаха, на синио ламе по 3-4 , само на пъпеш се пълнеше до дъпка!
Това е от мен, хайде заминавам да се трудя, че утре пак ще се порят вълните

Последно промяна от yaniv на Пон Сеп 05, 2011 4:08 pm, променено общо 2 пъти.
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.