Зарган 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Зарган 2011

Мнение от bobo_33333 »

Pe6o_Tikvata написа::D :D Днес рано рано към 04:00 малкия се разплака и ме събуди докато го приспя отново беше станало към 04:30 и си викам що не си земеш старата доза от хладилника тъй тъй си станал ми иди и я хвърли в Черноморец речено стоерено беж към краставицата да са си зема и една нова и от там към скалите на Черноморец.Риболова почна в 05:40 и приклучи в 12:00 и резултата е 28 бр. зарганчета найдоброто ми постижение за тази година дай боже бройките да се увеличават :D :drinkers: Наслука на всички :D :drinkers: :drinkers:
Изображение
:prayer: :prayer: :prayer: :smt041
Браво Пешо,голям кеф е било,вие не спите ,ама на работа не ходите ли ве :lol:
Аз там съм пораснал...
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

Вчера на Несебър за три часа 21 заргана и 12 сафрида на чепаре :wink:
Изображение
Изображение
КЕФА ЦЕНА НЯМА.
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

gogobogo написа:Вчера на Несебър за три часа 21 заргана и 12 сафрида на чепаре :wink:
Изображение
Ъъъ, ти да не беше ония с оранжевата тениска, дето само той хващаше :lol:
За същото време имам 1 зарган и от по-раното още 2. Бях с колегата Божидар Стойков, той хвана към 4 и после аз си тръгнах, и не знам кво е направил.
Мисля, че неуспеха ми беше заради плаващата бомбарда, трябваше да си купя потъваща... :(
В неделя може би пак ще отида. :)
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

Същия.Жалко, че не се запознахме.
Изображение
КЕФА ЦЕНА НЯМА.
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

gogobogo написа:Същия.Жалко, че не се запознахме.
Ееееееее аз бях в края на кея с оранжеви хавайки и с тениска адидас черна с жълти надписи. А тоя дето те попита дали не ловиш с някъв друг червей, беше братовчед ми :lol:
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Нищо не направих след това.... само 4.... видях че колегата с "оранжевото" :D извади чепаре и почна сафрида и тръгнах... после минах през пристанището да видя дали хващат сафрид но и там положението не беше добре.... минах през кея а там нямаше никой и се прибрах. Не е късно да се запознаем. Събота може пак да направим един риболов :)
Изображение
Изображение
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Привет! И вчера 14.09.11 и днес 15.09.11 на Кранево надвечер от 18.00 до 20.00-само сопи,поне едри :lol: .Вчера имаше много дребен чернокоп почти на всяко хвърляне закачах по някоя нокторезачка(рипат си пак естествено)Днес един сафрид -дребен и жълт и той си рипа и аз си рипам и така всички доволни
krasi81

Мнение от krasi81 »

gogobogo написа:Вчера на Несебър за три часа 21 заргана и 12 сафрида на чепаре :wink:
Изображение
Гого разбираш им на зарганите :smt038 :smt038
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Последните дни на Червенка излиза зарган. Ходих вчера и онзи ден. Бройката се върти около 15 до обяд, но рибата е много пипкава, преобладаващо дребни и средни заргани и от време на време по някоя платерина.
Сигурно е имало моменти един час хвърляне без риба, а мен това ме изнервя... да знам, че чакам риба 2-3кг. ще хвърлям и цял ден, ама един час за 100гр. рибка :lol: Хванем няколко риби поред и после мятай час залудо. Явно са малки и редки пасажчета още. Ако пробвате имайте предвид, че личните ми впечатления са че пасажите не влизат навътре в залива. Наврете ли се в дъното на залива може и без една рибка да останете. Аз лично след седмица или две смятам да я търся по на юг.

ПП: Свърши ми флуорокарбона за поводи и все си внушавам, че затова не ми върви рибата и само се оглеждам, кой колко хваща :lol: Като гледам, че хваща повече от мен си викам, явно е с флуоро.... :lol: и пак се нервя
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

не е внушение..от фк-то е :drinkers:
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Днеска на вълнолома от 7 до 10 сутринта 3 зизита ...средни :cry: Като ги взех за 15 мин. :) Между 07.30-07.45 :) Поздрави.
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D Аз си ползвам обекновенна месина и пак си вадя рибка мойте авери ползват флорокарбонови поводи и пак си зимат колкото мен.Наслука на всички :D
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Pe6o_Tikvata написа::D Аз си ползвам обекновенна месина и пак си вадя рибка мойте авери ползват флорокарбонови поводи и пак си зимат колкото мен.Наслука на всички :D
Между другото и аз имам наблюдения, че ФК в практиката не дава по-добри резултати. На теория може да е прозрачно, но в практическия риболов това сякаш няма особено значение.
А каква дебелина моно повод ползвате, защото аз взех 0,128. Виждал съм стар зарганжия да ползва 0,10, а съм виждал и жълт флуорисцентен 0,18 повод да взема риба, колкото 0,14 ФК.

Струва ми се понякога 5-10м. разстояние могат да са много по-важни от всякакви поводи. В този контекст последните няколко дни тези в ляво от мен вземаха риба, аз в общи линии обирах трохите, а тези в дясно само гледаха.
Последно промяна от Raven на Пет Сеп 16, 2011 6:15 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Sevich
новобранец
новобранец

Мнение от Sevich »

Здрасти бихте ли ми казали как да стигна до тези скали в Черноморец искам в неделя да пробвам за зарган близо до Бургас.Мерси предварително
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Pe6o_Tikvata написа::D Аз си ползвам обекновенна месина и пак си вадя рибка мойте авери ползват флорокарбонови поводи и пак си зимат колкото мен.Наслука на всички :D
Абе добре че не ти дадох повечко от ФК повода ,че да земеш повече от мене. :lol:
Аз там съм пораснал...
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”