Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
Ще кажа само,че така не се мери каквато и да е риба!vestel написа:Явно си много сприхав ... но ща излекуваме![]()
Ей ти ролетката![]()
сега ша кажеш, че липсва пък края ... ми не нося с мен фотоапарати и кепчета, че ми носят нещастие![]()

Но как и да е,явно всеки си прави квото му изнася и за това сме на тоя хал в спортния риболов!

-
- сериозен играч
Ал,ни се аби.Просто тези хора живеят в друго измерение,......различно от реалността.Troli Rapala написа:Когато нещата са точни и ясни,нема как некой да ти търси сметка или чивия! Бъдете точни и ясни,това ми е призива! Когато успеем да се преборим с дребнавите подмятания и голямото лицемерие в риболова,ще ни олекне и ще станем наистина по-добри риболовци! А това е много лесно осъществимо,просто треа да сме честни един към друг

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- ще става разбирач
Никой не казва за сомовете през Уикенда???
Вчера три дребни сулки и едно малко сомче,което бе изпратено с мисия да извика някой възрастен роднина.Но не се получи, като при Vestel. 

- vestel
- новобранец
За рибите (сомовете) хванати през последните дни на Жребеца ... никой не пише, но не са хич малко ... и то все добриNDGZMG написа:Вчера три дребни сулки и едно малко сомче,което бе изпратено с мисия да извика някой възрастен роднина.Но не се получи, като при Vestel.

Рибата е много ... но за водата няма да говорим - колко е

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

-
- ще става разбирач
Така си е труден язовир. Ама кълват сомове ама непшшат Емо
-
- ще става разбирач
Така си е труден язовир. Ама кълват сомове ама непшшат Емо
- vestel
- новобранец
Понеделник ще има малък репортаж ... мисля да направя една 3-4 дневкаKrasi-ribata написа:Така си е труден язовир. Ама кълват сомове ама непшшат Емо

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

Утре и аз съм там. 

-
- ще става разбирач
Емо поздрави на Жоро да убиете Рибата
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нема да се аба,споко!lovo-бай СТОЯН написа:Ал,ни се аби.Просто тези хора живеят в друго измерение,......различно от реалността.Troli Rapala написа:Когато нещата са точни и ясни,нема как некой да ти търси сметка или чивия! Бъдете точни и ясни,това ми е призива! Когато успеем да се преборим с дребнавите подмятания и голямото лицемерие в риболова,ще ни олекне и ще станем наистина по-добри риболовци! А това е много лесно осъществимо,просто треа да сме честни един към друг![]()
![]()
![]()

ПОСЛЕПИС:http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=129&t=36777
Ето им една прясна темичка от 2010 година на "учителите",да си видят техния вожд Тартюф от къде се е пръкнал в тролинга към висините на мъдростта!

Тролка, приготвил съм ти един подарък, но от две години ми стои в кутията за риболов на сом....оная събота за 10 минутки само влязох на Жребчево и ковнах една десетка с него.Не лових по дълго, за да не се почувстват неудобно от бивака на Вестел. Нарекъл съм го за теб, ма все не мога да те уцеля кога си на гьола. Не е воблер, но ще ти върши работа. Направен е от мен и се надявам да ти донесе нужния трофей
Драсни некой ред, когато тръгваш насам, та да ти го дам 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не искам нищо от никого,защото от 2008 година ПРОДАВАМ уникални воблери в еBay,преди да се пръкнете сега 100 "учителя" и да се репчите с незнанието си за сомовете на Жребеца!theurgist написа:Тролка, приготвил съм ти един подарък, но от две години ми стои в кутията за риболов на сом....оная събота за 10 минутки само влязох на Жребчево и ковнах една десетка с него.Не лових по дълго, за да не се почувстват неудобно от бивака на Вестел. Нарекъл съм го за теб, ма все не мога да те уцеля кога си на гьола. Не е воблер, но ще ти върши работа. Направен е от мен и се надявам да ти донесе нужния трофей![]()
Драсни некой ред, когато тръгваш насам, та да ти го дам

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0%BD%D0%BA
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Няма НОУ СТИК и има сом,има НОУ СТИК-100% NO FISH.