Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: BG Рибалка
И при мен излиза същото ?tubusa написа:Имам един въпрос на един прияте му излиза това и не му тръгва http://img252.imageshack.us/img252/1482 ... imagek.png някакви идеи
и при мен, и при мен
офф писна ми да го пиша по 100 пътиtubusa написа:Имам един въпрос на един прияте му излиза това и не му тръгва http://img252.imageshack.us/img252/1482 ... imagek.png някакви идеи
относно проблема, за който всички се оплакват
1.NET Framework 2.0 или по-нова
2.vcredist_x86.exe
3.Directx_nov2008_redist.exe
Инталираш по реда в който съм ги дал
Ако имаш тия неща играта тръгва без проблеми
аре успех
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Някой ще даде ли работещ линк към последната версия. Бързо !

-
- вече хвърля и на тежко
За коя версия,българската или руската?.По принцип всички мои линкове работят.sandista написа:Някой ще даде ли работещ линк към последната версия. Бързо !![]()
![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Момчета дядо коледа дойде.Да ви е честита новата преработена игра!!
Това е старата игра,преработена изцяло на базата на офциалната(платена) версия на "Русская Рыбалка 2.0.1.30"
Играта е по функционална и по-интересна от старата.Има доста разлики,повече и по-функционални менюта,работят всички бутони на десния пане.Включително и "Help" на български.Но най-важното,което ме и накара да я преработя е,че е много стабилна.Няма бъгове и не дава грешки.За съжаление не можете да ползвате стария профил,но за най-нетърпеливите съм сложил вътре едно рибарче.Нахранил съм го,напоил съм го.купил съм му малко въдички и съм му сложил някой лев в джобчето.
Има две нови бази(за сега).Има малко нови сладководни риби и много морски.За коити трябва да благодари на "Reo".Повечето от новите риби,обаче ще се появят с новите бази.Качил съм и клевалка за тях.
Линковете за теглене са в първия пост на първа страница.
Мераклиите да теглят и да пробват,ще коментираме по-късно,че сега времето ме претиска.
Приятни забавления!!
Това е старата игра,преработена изцяло на базата на офциалната(платена) версия на "Русская Рыбалка 2.0.1.30"
Играта е по функционална и по-интересна от старата.Има доста разлики,повече и по-функционални менюта,работят всички бутони на десния пане.Включително и "Help" на български.Но най-важното,което ме и накара да я преработя е,че е много стабилна.Няма бъгове и не дава грешки.За съжаление не можете да ползвате стария профил,но за най-нетърпеливите съм сложил вътре едно рибарче.Нахранил съм го,напоил съм го.купил съм му малко въдички и съм му сложил някой лев в джобчето.

Линковете за теглене са в първия пост на първа страница.
Мераклиите да теглят и да пробват,ще коментираме по-късно,че сега времето ме претиска.
Приятни забавления!!

-
- научил се да хвърля
Екстра веданага яя дърпам 

-
- научил се да хвърля
аз имах некаф профил вие ли сте го разработили
-
- научил се да хвърля
не се инсталира само разархивираш и пускаш папката и натискаш на иконката с бялата рибаGM™ написа:3.Directx_nov2008_redist.exe
Къде да му задам да се инсталира ?

-
- вече хвърля и на тежко
Ако питаш за "DirectX9" задължително трябва да го инсталираш. Влизаш в папката където е разархивиран "DirectX9" търсиш файла "DEXSETUP.exe" и го стртираш!Това е.GM™ написа:3.Directx_nov2008_redist.exe
А ако питаш за играта,тя не се инсталира.Разархивираш,стартираш и се наслаждаваш!
Успех!!

Tуко що пробах новата версия...браво спасе много си я бива.Само снимките малко не ми допадат та си копирам старите иначе всички други промени в интерфеис са супер 

-
- научил се да хвърля
днес хванах шаран 39 кила
на река велека локация резерватът на протеиново топче с захранка 1кюспе и ванилия 2шаран-каракуда и пак ваанилия хванах също и див шаран 32 килограма на същото място с същата стръв и захранка 
ме мога да кача снимките
излиза ми това Разширението bmp не е разрешено

ме мога да кача снимките

Идеално. Много благодаря.bai_spas написа:Ако питаш за "DirectX9" задължително трябва да го инсталираш. Влизаш в папката където е разархивиран "DirectX9" търсиш файла "DEXSETUP.exe" и го стртираш!Това е.GM™ написа:3.Directx_nov2008_redist.exe
Успех!!

-
- научил се да хвърля
пак съм аз и пак да се похваля и да дам съвет има много големо шарани на река велека трастиката ловите на протвиново топче или картоф заьранвате с шаран-каракуда и аронатизатор анасоново масло