Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Дано да имаш слука Ники.Аз днес ходих на 5та буна.С хвърлянето 3 прилични бабушки и после дърво.Една бяла ми изпили нервите но не пожела да ми удари.Можеби съм смотан или блесната не върши работа.Утре Ще се вихрим с компания на остров Мишка .Може би ще взема някоя сопа но надали ще успея да я ползвам.Айде наслука на всички през почивните дни. :partyman: :vom: :vom:
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Вчера ходихме на Янтра, преди моста на Цвново се завива на дясно, и по един черен път се кара 2-3км, не бях ходил до сега там. Реката прави S и има много хубави места, дълбоки 3-4 метра и много тиха вода.Даваше много уклей , едини мутирали около педя :lol: , платика,бабушка,и някоя друга голяма таранка и то само на плувка, на дъното не бутна никак, на малай,царевица, бял, торен, малка рибка е неще и неще на дъно.Иначе скачат огомни парцали, направо ти скъсват нервите ама не изскат да се хващат.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Аз пък ходих на Дунава днес до Бръшлен, да докажа че и там може да се лови риба :lol:

Доста труден риболов, вземаше най-добре на жито и на хляб. Водата е много топла и рибките за стръв умираха за 2-3 мин след като бяха заметнати.

Лових от към 10 до към 5 :D
Ето улова
Изображение

Лових тук

Изображение
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Това място след тръбата ли се намира,ако е удобно да попитам. :prayer:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Там е да :D
Troli

Мнение от Troli »

Браво,Ивак!Много добра джанта,дано и аз да си хвана такава,че отдавна си мечтая за Лендкруизър! :D :D :D Са ще изпиташ трудности да го потрошиш,баце! :D :D :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

ААа и той се чупи, ама пък как гориии малиии. :lol: :lol:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

айде на инфото.

след захранване и тишина в плитката част на Текето покрай папура удрят шарани на плувка.

На Ряхово на буните излиза доста шаран 1-2 кг (сега се връщам от там :lol: )

На хижа приста е плачевно положението.

На Мартен на дупката също излиза шаран след подхранване с качамак
, но доста по слабо от Ряхово.

Хищника пасува, набарах едни щуки на едно място , ама нещът да пипнат :evil: :lol: :lol:

Днес ударих към 22-23 капо на спининг :evil: :evil: :evil:
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Малко ми е старо инфото, но все пак... На Бръшлен, миналата седмица в събота(21.07.2007), около 448км (не знам как се казва мястото, но Ивака знае :wink: ). Много бабушки, таранки платички и едно шаранче около кило на плувка. На дъно не се хвана нищо, макар че имаше някакви плахи побутвания (явно малки рибета унищожаващи качамака в спиралата). Та това е... Имаше и двама ама мноого дразнещи "колеги", които като дойдоха взеха да викат все едно са на полето и подкарват овцете :evil: . Единият беше хвърлил 5-6 пръчки на дъно и го забелязах, че си имаше и една пръчка оборудвана с "парашутче", а другият без притеснение се навря да хвърля между нашите дънни... абе голяма простотия с една дума. Хубавото беше, че след цялата дандания "колегите" си тръгнаха без риба :twisted: :twisted: :twisted: и така им се пада :twisted: :twisted: :twisted:.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Айде в неделя сме с колегата dimitar_ от Разград на буните на Ряхово
ако има желаещи , може да се видим на по бира :D

На 448 км може да се правят погроми на плувка, браво за шаранчето аз не успех да хвана последния път :D
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Тая седмица ще водя домочадието на разходка по Лома, да съчетаем приятното с полезното :wink: . Мен много ме изненада това шаранче, защото бях хвърлил две дънни на царевица и малай и нещя да пипне, а по едно време гледам върха на телескопа удавен :D :D :D . После го вадих сигурно 2-3 минути, много буйстваше и през това време въображението ми рисуваше какви ли не морски чудовища ха-ха-ха-ха :lol:
Иначе малко не по темата, ама не мога да се сдържа да не се изфукам и тук -> http://forum.nariba.com/viewtopic9172.html
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ивак, ако реша да дойда да ви видя на коя буна да ви търся? :partyman:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

На 6-та или малко под нея :roll:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Дано си оправя колата,че я поразбутах малко.А аз вчера бях на 1ва от обяд до 20 ч.На дъното само една таранка, а баща ми ги спука на торен от буната.Обаче само таранка.Хайде наслука пък дано успея и да се видим. :drinkers:
Valioribarq
новобранец
новобранец

Мнение от Valioribarq »

Здравейте колеги.Аз сам нов в занаята и сам на 13 год.
Имам интерес за Текето на 4 м. телескоп и неподвижна плувка или може с подвижна.щте ми кажете ли на кое място се хващат прилични шарани,червеноперки и сом до 1,5 кг. Стръв за червеноперки.
Благодаря предварително !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”