Зарган и илария

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Зарган и илария

Мнение от Моряка »

КИРО написа:Чурулик,само не знам как го правиш тоя номер.

Уж на вълнолома,пък те гледам и горе. :cry: :smt102
Ми за него не можеш да кажеш,че бяга от работа,скача от работа :lol: И бум пред вълнолома :lol:
А сега де? :roll:
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

чуруликпенчо написа:Вчера 27 бройки,днес 23........зарган. Е, ловихме ги с жена ми,ама аз почти не хващах,щото съм само теоретик...... Тя беше основния играч,естествено с бомбарди "а ла Чурулик"- със златно оченце... :D :D :D . Важното е всичко да влиза в къщи,нали? :wink: :D :wink: :D Утре пак на вълнолома. Наслука на всички!

браво бройката се увеличава ,ай да не му е уруки ,че нещо много закъсня тая година
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Чурулик,само не знам как го правиш тоя номер.
Изображение

Уж на вълнолома,пък те гледам и горе. :cry: :smt102
Тези не сме ние. Пловдивчани бяха.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ами тъй е,кат не ти знам номера на "колата".....
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Какво стана?Днес да не световният ден "без риба"!?Айде за мен нормално ама чак пък никой да не е хванал нищо!!!На Траката надвечер капото беше пълно - гнусен, противен вятър и никаква риба.Накрая оставих потъващата бомбарда да си полегне на дъното с напразна надежда поне някой поп да закача - не би - една чучуринка дълга точно 3 см.Как това изчадие налапа кука 10-ка не ми е ясно.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

kuku написа:- една чучуринка дълга точно 3 см.Как това изчадие налапа кука 10-ка не ми е ясно.
Ам сигурно с мерак.
Изображение

expose
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от expose »

kuku написа:Какво стана?Днес да не световният ден "без риба"!?Айде за мен нормално ама чак пък никой да не е хванал нищо!!!На Траката надвечер капото беше пълно - гнусен, противен вятър и никаква риба.Накрая оставих потъващата бомбарда да си полегне на дъното с напразна надежда поне някой поп да закача - не би - една чучуринка дълга точно 3 см.Как това изчадие налапа кука 10-ка не ми е ясно.
Егасиму ве къде са тея заргани вече не издържам 3 поредни дена ходя и нищо, даже вчера смених 2 места една платерина на шано изкарах колкото да не е без хич, времето ли са е*е ли к'во или карък нз. в потрес съм :evil:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

До към 10 часа днес 9 заргана,3 от които особенно добри.Ной.Нещо много ме мори слънцето и след 9 почти не ми се стоеше. :?
А сега де? :roll:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

До около 9,00ч. днес изкарах 8 бройки.Интересно,че нямаше нито една дребна. Пасажите се виждаха на разстояние /2 замятания/ навътре и не приближаваха към брега,а водата е бетер от чай. Към 8,00ч. незнайно откъде изплуваха разни гадни водорасляци ,дето бяха за капак на всичкото нямане на риба. В 9,00ч. вече бях заврял от жега и вдигнах гълъбите. Надвечер може и да реализирам един вълнолом,ама ..........да видим как ще протече "Формула 1",пък после ще му мисля.
Аватар
suzdatel
новобранец
новобранец

Мнение от suzdatel »

Днес към 22-23 заргани,3 еларии и 1 платерина (изтървани 2 платерини) имаше голям джурум ли как се казваше на Ной с платерини и еларии,но като видях колко хора късат куки ,чупят върхове на мач-пръчки се отказах да хвърлям там и бързо въртях да не ми удари голяма платерина,но все пак ми се закачиха няколко 2 скъсаха куки ,3-тата скъса но успях да я хвана.
Видях че доста колеги рибари нямаха парцал,вземайте си парцал щото тоа дзвер платерината без парцал нема хващане :)))
наслука на всики,дано безветрието се задържи ,днес просто беше приказно време за рибоци....А и Хамилтън още е N.1 :D
tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tatkoogi »

suzdatel е прав за явлението джорум. Беше доста атрактивна гледка, говоря за Ной. Аз пък съжалявам за неуспеха с платерините, но пък днес записах първи успешен заргански ден за този сезон за мен. 12 прилични като размер и три изтървани. А Хамилтън е номер 1, но не за дълго надявам се, по важно е че бай-зарган става все по активен.
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

браво давайте все така,някой няма ли инфо как е положението около Бургас ,че аз с тея таранки се олях вече :D
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

zografa написа:браво давайте все така,някой няма ли инфо как е положението около Бургас ,че аз с тея таранки се олях вече :D
Карай си с таранките,на по-голяма кирия си. / поне за сега / . :D
Изображение

Джо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Джо »

Днес на Кранево - 3 от 6 до 12 ч. - 6 заргана плюс 2 изтървани и 2 (+1) платерини. Изкривихме се от мятане, но ... слаба работа. Колегата до мене имаше 6 много добри платерини, а други две му отнесоха такъма без даже да започне да се бори с тях. Рибарите разправяха, че изобилието от пасажи е било вчера, когато и успехите са били много по-големи.
Вчера пък бяхме за кая на Аладжабанк. За час и половина - по 2-3 кг. риба на човек, лихмус нямаше. Каята също е капризна. Трябваше постоянно да се местим, за да ловим, а в 9.30 спря да яде.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

След като "Ферари" отново победи реших да се пробвам пак със заргана.Този път беше по-добре - от 18,00ч. до 20,00ч.,16 бройки. Защо ли ми се струва,че вечер дава по-добре...? :roll: :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”