Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС 5 започна вчера в 4:15 часа с ракия и китари !!!
Модератор: sapuna
Re: НС 5 започна вчера в 4:15 часа с ракия и китари !!!
Напълно съм съгласенЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Насе,жените ке ги смениме с други,но чаветата кой ша ги прави на ново незнам![]()
![]()
![]()
![]()
Има деца и жени наистина и трябва всеки да се съобразява с този факт.аз като пуснах тема "Ред и дисциплина" изобщо съм нямал в предвид са се прави някаква полиция или нещо от рода някой да командва.Ще трябва обаче да има някакви правила и както сме отишли на срещата живи,да се върнем по домовете си живи и здрави.Представете си че стане проблем/да не дава господ и трябва да не става /смятате ли че ще има друга среща след това,направо забравете.Така че,никакви пищови,автомати,къртешници и гаубици.Никакво каране след 20:00 часа на коли около палатките,шатрата и брега на водоема.Който си знае пиянсвото и че като се напие прави проблеми/тръгва да ходи до близкия град или село за курви,ракия и бира/оставя ключовете за колата при мен и нека да дойде да си ги вземе преди 8:00 на другия ден.Вечерта пак същата процедура и така ще са спокойни всички.представете си да мине някой с колата през палатката на спящите вътре жена и деца на някой колега !!!Не се събираме за да правим трагедий а да се видим,повеселим и да си правим харашото.Ако има буйни натури,нека си оставят мускулите в тях,когато идват на срещата и каквото и да стане,да стискат зъби,да преглъщат неосъзнати убиди от пийнали колеги,защото алкохола е виновен за тези им думи.Ако много иска да се бие и заяжда,като се прибере да отиде в местната кръчма и да се збие с махаленците си,докато си строшат главите взаимно.Всички сте свидетели че когато се съберем заедно се веселим и няма полицай,няма военни,няма генерали и босове на фирми и тем подобни.Всички ставаме просто приятелите и колегите от форума.Няма и нетрябва да се свените да правите забележки на хора които застрашават спокойствието на срещата и ако не сте в състояние да направите нищо,просто трябва да се каже на тези които сме по-окомуш ще метнем човека на рамо,ще го бутнем в палатката и ще го приспим с някоя хитова песен като "ПЕСНЯ ПРО ЗАЙЦЕ"
![]()
![]()
![]()
Мисля че това е верния път капм приятното и спокойно прекарване на дните,когато сме заедно.Така ще се уважаваме,ще предпазим от проблеми семействата на колегите които са ги довели и няма да кършим после китки,че видите ли,може ли сме да предотвратим проблем но не сме го направили.С най-голямо уважение към всички Ви и съм горд че Ви познавам![]()
![]()

Всеки допуска грешки.Така е.Човешко е.Важното е обаче да не се повтарят ,същите тези грешки.
За това нека да пишем за следващите срещи,а не за отминали неща.Всичко което е станало и е направило лошо впечатление за в
бъдеще сигурно ще се изчисти.Трябва обаче да се формулират правила,задължителни за всички и най важното-написани.Лично аз не знаех за такива
на отминалата среща за което и чистосърдечно се извинявам
За това нека да пишем за следващите срещи,а не за отминали неща.Всичко което е станало и е направило лошо впечатление за в
бъдеще сигурно ще се изчисти.Трябва обаче да се формулират правила,задължителни за всички и най важното-написани.Лично аз не знаех за такива
на отминалата среща за което и чистосърдечно се извинявам

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Насе,жените ке ги смениме с други,но чаветата кой ша ги прави на ново незнам
Сменял съм ги в пъти но тази нямам намерение да я сменям. А децата не мои ги сменя. Обичам и моите и неиното като свои.
- krokibg
- учете се от него
Сега,нека да кажа за всеки случай нещо,за да няма после този това направи,онзи това каза !!!Нямам намерение и никога не съм имал такова,да хокам някой за нещо което е станало по незнание и е отминало.Още повече че специално моя приятел на другия ден се обади и се извини неколкократно на всички и ме помоли да се извиня от негово име.Така и направих и се разбрахме че стариработи няма да се коментират и че всеки може да направи гррешка.Нещата са приключили и смятам че от сега нататък трябва да има някакви ограничения за тези неща.Аз съм виждал много лоши работи в моя живот и винаги,когато отидех на работа съм гледал хората които са идвали в моите заведения да си тръгнат живи и здрави.Тук,няма нищо общо заведенията а просто още по-важно нещо,нашето спокойно и приятно прекарване,и спокойствието и приятното прекарване на нашитежени и деца.аз до сега несъм водил никой от моето семейство,но в най-скоро време/следващата среща/ще доведа или всички заедно или поне някой от моето домочадие.Забравяме всичко минало и почваме на чисто,така мисля и така трябва да бъде.Нека да е лято ....

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Аз на тази,пък и на миналата среща побоища и скандали не видях.Е наложи се на Сарафчето да му прибера ключовете за колата,ама това деше друга бира.Това с джипа и шатрата не съм го видял шото вече спях,ама по преразкази от колеги свидетели на случката алкохола има непряко участие.Колкото до "пуцалата"част от гилзите бяха от халосняци но имаше и от бойни патрони.Решението е като с ключовете за кола-най-трезвия прибира пълнителя с патроните.За себе си съм спокоен,пиянството ми е тихо и кротко,а и оражие на такива срещи не нося.За специални правила не съм сигурен дали ще са нужни.Ако наказанието за прегрешилите е мълчание,аз лично бих премислил 1000 пъти преди да изгубя такива приятели като Вас.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Светльо-toxin34 написа:....

- krokibg
- учете се от него
Никой не е направил нищо нарочно.Просто когато запалиха колата да се прибират,забравиха да дръпнат ръчната спирачка и колата потегли назад.човека обаче реагира навреме и колата спря,като се опря с отворената врата до тентата.Смятам обаче да спрем до тук и да продължим напред.Нищо лошо не се е случило и всеки може да направи грешка.Трябва да има правила и колите да са на разтояние от лагера и да няма каране между палатките някой да не се събуди сутринта с глава сплескана като плакат

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Кво лошо бре Любак
Сичко беше пИрфектно!!...Дет са вика -разкош 

- gloupan
- разбира нещата
Това което ми идва на "прима виста" е че трябва да има буферна зона между палатките и колите,тогава няма да се минава на 20 см от тях.Всичко според мен опира до съзнанието на присъстващите и съм сигурен че всеки сам може да прецени до колко може да изпие и какво е пиянството му.Винаги съм твърдял пред не запознати с нашето любимо хоби ,че когато си на някой водоем сякаш попадаш в друга България.България с хора които уважават себе си и околните и които макар и непознати са готови да откликнат на всяка твоя молба,дали със съвет,дали със стръвта на която ги спохожда слуката и то с единствената цел да почустваш и ти тръпката от "кривата" пръчка.Това за мен е истинския риболовец.Не този който знае и може много,а този който е готов да ти покаже или окаже помощ.Мисля си че на този принцип трябва да държим и около него който успее да "оцелее" от нас,то той спокойно може да остане в нашето БРАТСТВО, а за другите ....
TRS70MLF2
-
- и господ не е толокова добър
Защо Божо,не може ли преди да се стъмни колите да се махнат от лагера. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- gloupan
- разбира нещата
Разположението на колите аз го виждам между шатрите и палатките,т.е. шатри след 5-10метра коли и след още 15-20метра палатки.Така и шума от веселбата от шатрите
няма да се чува толкова много.

TRS70MLF2
- Skorpi
- сериозен играч
Според мен коли след определен час не бива да се карат и като се нареждат палатка след палатка а колите примерно от ляво и те в редичка така ако стане някой фал с някоя кола поне ще се спре в тая пред нея или отзад За метър два няма да има сериозни поражения отколкото да мине през някоя палатка А колкото до оръжието ми мойто си беше с мене като пристигнах го заключих в жабката на колата и до края забравих за него. Редно беше да се спазва от всички молбата на Любо, ама опира до самосъзнание все пак.
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

Ми ти де ще манеш твойтаsnegk написа:Защо Божо,не може ли преди да се стъмни колите да се махнат от лагера.

Митев написа:Ми ти де ще манеш твойтаsnegk написа:Защо Божо,не може ли преди да се стъмни колите да се махнат от лагера.![]()
![]()

-
- и господ не е толокова добър
Ми мойта след като я паркирам и разпъна тентата и става стационарна,но ако се страхуваш ще се паркирм по на една страна.Тамън ще рахатясъм от тебМитев написа:Ми ти де ще манеш твойтаsnegk написа:Защо Божо,не може ли преди да се стъмни колите да се махнат от лагера.![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.