Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: BG Рибалка
Браво за труда, Бай Спасе! Играта е добра. Само ме притеснява, че нещо не мога да намеря Буфало, щото реших да забъркам "освежаващата напитка". Кажи нещо по въпроса.bai_spas написа:Момчета дядо коледа дойде.Да ви е честита новата преработена игра!!
Това е старата игра,преработена изцяло на базата на офциалната(платена) версия на "Русская Рыбалка 2.0.1.30"
Играта е по функционална и по-интересна от старата.Има доста разлики,повече и по-функционални менюта,работят всички бутони на десния пане.Включително и "Help" на български.Но най-важното,което ме и накара да я преработя е,че е много стабилна.Няма бъгове и не дава грешки.За съжаление не можете да ползвате стария профил,но за най-нетърпеливите съм сложил вътре едно рибарче.Нахранил съм го,напоил съм го.купил съм му малко въдички и съм му сложил някой лев в джобчето.Има две нови бази(за сега).Има малко нови сладководни риби и много морски.За коити трябва да благодари на "Reo".Повечето от новите риби,обаче ще се появят с новите бази.Качил съм и клевалка за тях.
Линковете за теглене са в първия пост на първа страница.
Мераклиите да теглят и да пробват,ще коментираме по-късно,че сега времето ме претиска.
Приятни забавления!!
-
- научил се да хвърля
здр ЧЕРНАТА МРЯНА ДАВА КАРМА 15 И ЗМИОРКАТА СЪЩО

-
- вече хвърля и на тежко
Не го търси,няма да го намериш.Има вкарано Буфало и Черно буфало в играта,но не съм го разселил по локациите.Предвидил сим го за други,нови бази (ако реша да правя такива).Нещо напоследък не ми харесва как се развиват нещата с играта и незнам дали да продължавам нататък.Ого Рибаря написа: Браво за труда, Бай Спасе! Играта е добра. Само ме притеснява, че нещо не мога да намеря Буфало, щото реших да забъркам "освежаващата напитка". Кажи нещо по въпроса.
Успех!!

Я пак..я пак....Спасее....ще те намерим къде си иии....
Шегувам се...ама къде е проблема....Играта си е ОК.Още локации-още купон.......Защо се отказваш....аз лично не виждам смисъл......

Шегувам се...ама къде е проблема....Играта си е ОК.Още локации-още купон.......Защо се отказваш....аз лично не виждам смисъл......

-
- новобранец
Бай Спасе, прекланям се пред труда, който си положил и много хора ти харесват работата, както и аз, не се отчайвай. Друг е въпросът каква е файдата измерена в евро от труда ти, но все пак, си се справил отлично. Има един сайт, сигурно го знаеш, там съм 243 разряд - russianfishing.5nx.ru, та там платформата им е много добра, въпросът е дали може да се модифицира както 2.1.0.30. Инсталсофт ги зарязах отдавна, щото са параноици и откачалки. Но твойта игра я играя с удоволствие, между другото тренера работи, от споменатия сайт. Пробвах го на нашата игра 2.0.1.30 и става. За мързеливци... шегувам се! Така че, много може да се прави по тия игри и да се измисля, но въпросът е дали ще ти се занимава. Ако има нещо за помагане, пиши ми! Уважавам те за всичко, което направи! Горе главата!bai_spas написа:Не го търси,няма да го намериш.Има вкарано Буфало и Черно буфало в играта,но не съм го разселил по локациите.Предвидил сим го за други,нови бази (ако реша да правя такива).Нещо напоследък не ми харесва как се развиват нещата с играта и незнам дали да продължавам нататък.Ого Рибаря написа: Браво за труда, Бай Спасе! Играта е добра. Само ме притеснява, че нещо не мога да намеря Буфало, щото реших да забъркам "освежаващата напитка". Кажи нещо по въпроса.
Успех!!
-
- ще става разбирач
страхотна игра.
Само не знам как се играе он-лайн
На версия 2.0.1.30 ми тряба логин с парола и сидикей, направих си рег. в официалния сайт пратиха ми паролата и сидикея на мейла, пиша всичко и пак не става, пише нещо на руски че версията не ставала или нещо такова.
на 2.0.55 версията правя си акаунт, взлизам натискам Q да напиша нещо и никой не отговря.
Само не знам как се играе он-лайн

На версия 2.0.1.30 ми тряба логин с парола и сидикей, направих си рег. в официалния сайт пратиха ми паролата и сидикея на мейла, пиша всичко и пак не става, пише нещо на руски че версията не ставала или нещо такова.
на 2.0.55 версията правя си акаунт, взлизам натискам Q да напиша нещо и никой не отговря.
-
- вече хвърля и на тежко
Това е преработена и така да се каже "осакатена" версия,с нея не можеш да играеш онлайн.Ако искаш да играеш онлайн трябва да си дръпнеш тяхната официална версия и тогава.Изобщо за онлайн чети тяхния форум!мастЪра_ написа:страхотна игра.
Само не знам как се играе он-лайн![]()
Успех!!

Хиляди благодарности!Играта е много увлекателна и имам чувството че никога не омръзва.Днес свалих подобрената версия, но и на нея, както и на предишната, имам следния проблем-долната част на страницата (точно където се намират часовника и парите) е отрязана.Ако някой може да помогне, ще съм безкрайно благодарен.
всеки може да хване риба...бъди мъж, хвани КРОКОДИЛ!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Дай скрееншот на екрана да видим за какво ства въпрос!killibob написа:Хиляди благодарности!Играта е много увлекателна и имам чувството че никога не омръзва.Днес свалих подобрената версия, но и на нея, както и на предишната, имам следния проблем-долната част на страницата (точно където се намират часовника и парите) е отрязана.Ако някой може да помогне, ще съм безкрайно благодарен.

-
- вече хвърля и на тежко
Успешни празници рибарчета.Спасе да не ти пука, който не му харесва просто няма да играе.Аз ще продължавам да ти помагам доколкото мога, ако имаш нужда от помощта ми все още рзбира се.Мен пък ми харесва какво се получи
.В края на краищата не сме геймърско студио, че толкова да ни се търсят кусури.Караме я на ентусиазъм.Да си жив и здрав ти за чудесната работа която свърши.

Ето какъв е проблема:http://www.radikal.ru/action.aspx
всеки може да хване риба...бъди мъж, хвани КРОКОДИЛ!!!
-
- вече хвърля и на тежко
За отказване и дума не може да става,това са месеци труд,няма да го хвърлим на вятъра я.Да изкараме празниците пък после ще коментираме с теб и почваме базите на конвеерReo написа:Успешни празници рибарчета.Спасе да не ти пука, който не му харесва просто няма да играе.Аз ще продължавам да ти помагам доколкото мога, ако имаш нужда от помощта ми все още рзбира се.Мен пък ми харесва какво се получи.В края на краищата не сме геймърско студио, че толкова да ни се търсят кусури.Караме я на ентусиазъм.Да си жив и здрав ти за чудесната работа която свърши.

За сега малко почивка.Весели празници на вас и семействата ви!!

-
- вече хвърля и на тежко
За съжаление на тоя адрес няма нищо.killibob написа:Ето какъв е проблема:http://www.radikal.ru/action.aspx