Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- ivanomir
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
Колеги, моля за мнение за готовите бидеми от сайта: http://www.avmarketi.com/asp/listgroup. ... r=1&Page=2
/както и на предната страница/
знам че е мързелива работа...ама ми се струват атрактивни , а и турците са доста сериозни в риболова
/както и на предната страница/
знам че е мързелива работа...ама ми се струват атрактивни , а и турците са доста сериозни в риболова
Compass 470 GT + Mercury 40efi, Raymarine Dragonfly 7
www.avant.bg
www.avant.bg
Иван Байчев написа:но от миналата година съм с картонени по препоръка на колеги от форума . Все пак трябва да се вслушваме в съветите на по знаещите .
И правилно си направил

Ванка това което ти дадох е доста по меко и няма нищо общо с това от повечето показвани тук

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Ами засега съм много доволен , даже си купих найлонови пликчета (100 броя за лев и нещо) от пазара и сега всяко чепаре е в собствена упаковка . 

-
- вече хвърля и на тежко
Да забелязвам ! А ластитички купихте ли си за да може да ги правите от 10 опаковки на стекче?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И после сичкото найлон ми запушило дупките в лодката.Иван Байчев написа:Ами засега съм много доволен , даже си купих найлонови пликчета (100 броя за лев и нещо) от пазара и сега всяко чепаре е в собствена упаковка .

И от тоя път минах,на когото му дам чепаре,първо хвърля найлона в лодката.
После се чудя защо не ми се изцежда водата между ребрата.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Аве колеги колко вида УВ ламе има
Кат се разровя в нета намирам само едно а из коментарите в темата чета че някои колеги ползват няколко модела увета.Ако някой от колегите има няколко модела нека да качи некоя снимка да видим как изглеждат.Благодаря ви предварително за вниманието

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- новобранец
Ето и мойто сефта за тази година.
Бърне

Ламе

Карашик

Различни пози(спрямо светлината-ама ми е лабав апарата)

А тука имам едни гирлянди от коледа.Малко са широчки дали ще стават за по големи куки(на снимката е 4номер ювела) или трябва да ги цепя с макетния или с ножичка?

Бърне

Ламе

Карашик

Различни пози(спрямо светлината-ама ми е лабав апарата)

А тука имам едни гирлянди от коледа.Малко са широчки дали ще стават за по големи куки(на снимката е 4номер ювела) или трябва да ги цепя с макетния или с ножичка?

Последно промяна от eladjia на Нед Фев 17, 2013 3:44 pm, променено общо 1 път.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пешо,аз се сещам за тези..
http://www.ebay.com/itm/Krystal-Flash-U ... 35b59cfad4
http://www.ebay.com/itm/UV-MINNOW-BELLY ... 337f6cb646
http://www.ebay.com/itm/Krystal-Flash-U ... 35b59cfad4
http://www.ebay.com/itm/UV-MINNOW-BELLY ... 337f6cb646
Качествени чепарета Borkata

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега,поздравления за старанието,чепаретата са хубави.Този зеления цвят с който си боядисвал изглежда много хубав.Каква марка е лака или боята?Иначе за гирляндите не мога да кажа нищо,защото имам доста от тях но не ми харесват и не ги слагам за сега.
Качествени чепарета Borkata

-
- новобранец
Декоратор EVRI от тези с тънките четчици(дет са само за украсяване на нокти) - гледам има номер 107(ако това е цвета).Взел съм го от Елитис.Всъщност май всичките ми лакове са от там.Взимам от най-евтините дето не надхвърлят левче.
Не,ползваме кутии от обувки че по много събиратXegouX написа: А ластитички купихте ли си за да може да ги правите от 10 опаковки на стекче?

Късмета ти е наполовина (тук са половината от възможните) просто само тази снимка имам а и трудно можеш да го снимаш това нещоPe6o_Tikvata написа:Аве колеги колко вида УВ ламе има![]()
Кат се разровя в нета намирам само едно а из коментарите в темата чета че някои колеги ползват няколко модела увета.Ако някой от колегите има няколко модела нека да качи некоя снимка да видим как изглеждат.Благодаря ви предварително за вниманието
![]()
![]()
![]()

първите 4 (от ляво надясно)
Никой не ти ли е казвал да ги пробваш тез гирлянди на опъване (предполагам че се късат по лесно от конец)

Тунджата заеби ги тез боклуци и мини покрай работата да ти дам малко истински и бонус ще има(много цветове

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Моряка
- кандидат преподавател
eladjia хубави чепарета си спретнал,сигурен съм,че и рибките ще ги харчат
Успех.

А сега де? 

-
- новобранец
Това е от мене. Ще се радвам, ако споделите мнение...

-
- новобранец
Никой не ти ли е казвал да ги пробваш тез гирлянди на опъване (предполагам че се късат по лесно от конец)
Митак, верно че ги тествах първо да не са лабави, аме сега ги пробвах пак и резултата е че не се късат, но се разпъват и стават тънки и боята им остана по пръстите ми(найлонови са).
Тунджата заеби ги тез боклуци и мини покрай работата да ти дам малко истински и бонус ще има(много цветове
)[/quote]
Ши дода, да знайш!

Митак, верно че ги тествах първо да не са лабави, аме сега ги пробвах пак и резултата е че не се късат, но се разпъват и стават тънки и боята им остана по пръстите ми(найлонови са).

Ши дода, да знайш!

Преди 2 дни доживях да посетя Краставицата в Бургас. Харесах си няколко ламенца (лентички), по 50 ст. в малки пакетчета навити на кръгче. Развих ги, нарязах ги на 30 см (колкото нормално ламе), вързах няколко куки - супер. Обаче
като изсъхна плюнката и щрукнаха, всяко със собствено мнение. Другите на куката прави, тия бургаските всяко със собствено мнение - извиха се на дъга. Явно докато са стояли навити в малкото пакетче и са "запаметили" извивката. Та се чудя как да ги "отуча", да ги варя ли
И докато разглеждах някакъв младеж пита за UV-та, показваха му доста видове "Е тия са UV". Питам ги "Как разхрахте че са UV", щото на мен въобще не ми излеждаха на такива. "Светят на UV лампата, виж да греят". И това се оказа масова заблуда във всички магазинчета там.

И докато разглеждах някакъв младеж пита за UV-та, показваха му доста видове "Е тия са UV". Питам ги "Как разхрахте че са UV", щото на мен въобще не ми излеждаха на такива. "Светят на UV лампата, виж да греят". И това се оказа масова заблуда във всички магазинчета там.