Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

лодка на болата
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: лодка на болата
yaniv написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахаха Ивак ще умра с теб! Айде събота на Болата с моята лодка, измери буса ако има 3.60 давай да я качваме и да бръмчим. Нямам планове за събота , обади се утре.
Авеее,за вас няма ли пипер за печене,ракия за варене,toffifee77 написа:Аз се каня за неделя. Ще чакам да се похвалите. То и днес имаше много мераклии да влизат но не казват нищо???
компоти да прайте,домати да бурканирате.
Ба си свободата дето ви я дават жените !!!!

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- недялко радков
- ще става разбирач
Жените ще правят през деня бурканите,пък те вечерта ще ги варят да използват жарта за рибата

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Тя (жената) не знае къде съм бил докато се прибера (ако се прибера) един път реши да види къде понякога ходя и щеше да се удави след като си повърна червата.КИРО написа:yaniv написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахаха Ивак ще умра с теб! Айде събота на Болата с моята лодка, измери буса ако има 3.60 давай да я качваме и да бръмчим. Нямам планове за събота , обади се утре.
Авеее,за вас няма ли пипер за печене,ракия за варене,toffifee77 написа:Аз се каня за неделя. Ще чакам да се похвалите. То и днес имаше много мераклии да влизат но не казват нищо???
компоти да прайте,домати да бурканирате.
Ба си свободата дето ви я дават жените !!!!

Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Утре съм на Болата , днес не съм ходил (самоотлъчка) ЩЕ ОТКАЧА и хапчета пих не се оправям като не съм в морето.Лодката 3.60 ще влезе в буса , мога и още 2 да взема отгоре.yaniv написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- toffifee77
- новобранец
Аз съм на вълна правене и къпане на деца, както и на опъване на пишльоци
. За буркани има баби и дядовци. Еииии да оставите малко риба и за мен.

- КИРО
- Обратна връзка:
Днес е имало екшън на Болата -
очаквам коментарите по-късно.
очаквам коментарите по-късно.

Киро какво имаш впредвид с този екшън.Много риба ли,били са се кой първи да вкара лодката,вълни ли,гранична полиция.Кажи не ни дръж в неведение.
Мдаа много хубаво не е на добро. Българска работа.
Или пак пълни чепарета и кофи или..... ИАРА...
кво другУ шиии...

Аз бях от 11.50 до към 13.50ч. в "селото". Като излязох, имаше на плажа един човек с гуменетка и гребла влизаше, та той ме пита дали съм видял корабчето на ИАРА. Ходили и изкарали една лодка с колеги, които нямали спасителни жилетки. Така ми каза човекът. Аз не съм видял да има "контролиращ орган". То и друг освен мене с жилетка също не видях, ама аз съм си с каяк и си знам хала.
За това време /сега ги преброих/ съм изкарал 16 броя сафриди. Ама голямо нищо! Гледам и колегите дремеха по бордовете на лодките. Довечера сигурно ще пишат. Приятели казаха, че сутринта е дало добре, но по обяд спря.
Туй то от мене.
За това време /сега ги преброих/ съм изкарал 16 броя сафриди. Ама голямо нищо! Гледам и колегите дремеха по бордовете на лодките. Довечера сигурно ще пишат. Приятели казаха, че сутринта е дало добре, но по обяд спря.
Туй то от мене.
днeска беше слабо от 11:00 до 5:00 3-4кг в началото нямаше никаква риба
- КИРО
- Обратна връзка:
За това ставаше въпрос - ама само една лодка ли е било ?stih написа: ...........Ходили и изкарали една лодка с колеги, които нямали спасителни жилетки. Така ми каза човекът......
Това вече и аз питам де?
Защото във въпросната лодка е бил и мой авер,
ама тя Ич не е била малка лодката.
Ае утре ще го поразпитам за подробности.
Днес бях на болата от към 13ч до 18ч... когато пристигнахме морето беше тава... към 15ч нямаше и помен от тишината и спокойствието... като задуха един юг, югоизток и си е*а мишка ухото... вдигна една вълна и риба йок... , двама души едвам скърпихме 3кг и все пак майната му на рибата , разходих се , подишах чист въздух и се почуствах много добре!
Колкото до проверяващите органи - имаше ги в изобилие , проверяваха за количество риба и жилетки
Мен лично 3 пъти ме провериха
на третя път не издържах и им теглих една дълга и пъстра майна...
то бива , бива тъп да си ама чак толкова....
облечен съм с сигнално оранжева жилетка и шапкарчето ме пита , абе момче ти жилетка имаш ли? Викам пич разбирам, че си вършиш работата, респек нали... и все пак да си беше взел едни очила... - а колко риба имате... - имаме , имаме по една вмирисана риба от 80те години...
Колкото до проверяващите органи - имаше ги в изобилие , проверяваха за количество риба и жилетки
Мен лично 3 пъти ме провериха
на третя път не издържах и им теглих една дълга и пъстра майна...
то бива , бива тъп да си ама чак толкова....
облечен съм с сигнално оранжева жилетка и шапкарчето ме пита , абе момче ти жилетка имаш ли? Викам пич разбирам, че си вършиш работата, респек нали... и все пак да си беше взел едни очила... - а колко риба имате... - имаме , имаме по една вмирисана риба от 80те години...

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
yaniv написа:- а колко риба имате... - имаме , имаме по една вмирисана риба от 80те години...
Дооообре веее