Чернокоп и лефер 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Re: Чернокоп и лефер 2013

Мнение от rap66 »

Аз от 18.30 до 20.30 (посредата м/ду вълнолома и НОЙ) има 3 така че спокойно, надали някъде са станали чудеса :wink:
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

ianimar написа:Милене,какво има да делите с Митака че на всяко негово мнение/в случая право/,все намираш какво да напишеш,и то в твоят неповторим стил.пп нищо лично.
Аз нищо с никого не деля тука, човек. Просто споделям информация като повечето редови потребители на форума. А на Митко щом сподели някаква интересна идея или факт му казвам "браво", но ако се заяжда и упреква несправедливо някого няма как да получи поздравления от мен. Гледам, че е отговорил на написаното от мен. Нямам намерение сега да му обяснявам каква точно е некоректността в мненията му. Мога винаги, когато го видя да му кажа абсолютно всичко което съм написал тук, но едва ли ще има смисъл, защото съм констатирал, че не променя поведението си спрямо участниците във форума (особено спрямо други добри рибари, които не познава лично, а завистта му отвътре направо го съсипва). Наслука на всички! :D
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

rap66 написа:Аз от 18.30 до 20.30 (посредата м/ду вълнолома и НОЙ) има 3 така че спокойно, надали някъде са станали чудеса :wink:
Пред Ривиера са взели добре от лодки не много навътре през деня и затова си мисля, че вечерта може да е избило в брега.В този смисъл Ной се пада най близо(изключвам буната на Ривиера тя е заровена в пясък и там едва ли вече може да се пробва за нещо друго освен за иларии през деня) и Панорама е от другата страна, но незнам някой да е пробвал скоро там .По вълнолома с половин уста приказват за Шабла и Балчик някакви работи че ставали, но аз лично не вярвам,най малко не познавам никой който да даде проверена информация.
Наслука на всички, които се пробват тия дни!
Аватар
FlipSs
новобранец
новобранец

Мнение от FlipSs »

Някой бяхме с по- малко късмет :cry: Снощи между 18:30 и 21:00 две риби, като втората хваната в 19:30 е 24 см.
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

FlipSs написа:Някой бяхме с по- малко късмет :cry: Снощи между 18:30 и 21:00 две риби, като втората хваната в 19:30 е 24 см.
Това на вълнолома ли?
Аватар
FlipSs
новобранец
новобранец

Мнение от FlipSs »

Не, забравил съм да спомена. На Морска гара, но от върешната страна, че хич не ми харесва тоя вятър :lol: Може по - малко да хващам, но по-добре си почивам :ANAL:
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

FlipSs написа:Не, забравил съм да спомена. На Морска гара, но от върешната страна, че хич не ми харесва тоя вятър :lol: Може по - малко да хващам, но по-добре си почивам :ANAL:

Две риби от вътрешната страна са си рекорда за годината направо!От вън не се ли поинтересувахте какво се случва или нямаше хора?
Аватар
FlipSs
новобранец
новобранец

Мнение от FlipSs »

Имаше хора, но имаше и доста вятър и вълни, а и ваглера ми почити постоянно беше под водата. След като приключих с риболова постоях от външната страна малко ( 2-3 хвърляния ). До мен един колега каза че е хванал 4-5 риби от раното (18-19:30 часа), а другият от 19:30 бил без удар.
Все пак отивам предимно да си почина :mrgreen: , а не за самата риба, но вятъра ми пречи на почивката и за това си стоях от "безветрената" страна, ако може да се каже при югоизточен вятър :lol:
Karagiozov
новобранец
новобранец

Мнение от Karagiozov »

Колеги за Черноморец(Бургас) има ли някакво развитие на нощен?
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Абе колеги нещо за Поморие на нощен чува ли се?
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

bat stani68 написа:Абе колеги нещо за Поморие на нощен чува ли се?
Рибата я има ама нещо не могат да я ловят явно,нека Пайнера да се изкаже по въпроса де :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

rap66 написа: надали някъде са станали чудеса :wink:
То че станаха,станаха за 5 дена имам над 90 риби

Да приемем че аз съм от заядливците и от лошите съфорумци ама що никой от тез30-50човека дето последните 5-6 дена ИЗОРАХА плажа нищо не пишат,пак се замислете колко е актуален форума
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

...просто манталитета ни е...шибан........Ако може ние(ама само ние) да сме дЪ Бест,ако може никакви енгили да не са ни на главата,ако може да им покажем на аджамийчетата(всички останали рибарчета...до един...освен НАС,Олимпийските богове) кофата с риби,и с конклудентни действия да им подскажем,че за ник'ъв 'уй не стават и нивга няма да стават!?

Да предположа и,съответно,ако предположенията ми не са особено неверни,да светна варненските любители на нощния риболов на лефери/чернокопи(че и бургаските,а и от другите морски дестинации),като що да пробват тия дни(докато на зъбатия не му е достудяло и не е драснал от нашите брегове).Амииии,дълъг прът за улов (замятане) от пясъка,съответно поставка или обикновен дървен чатал за подпора на спининга.Такъм-подвижно олово,след което на полувирбел-бидем 70-ина см с двойка куки(ухо в ухо) и подходящ ем.След 20:00ч,та чак до зори,в подходяща компания(това може да сте и само вие със ...себе си),подходящи питиета(от минерална вода до ракия...но в умерени количества) и с некой сандвич за енергийна подкрепа в малките часове, може да се надявате на удар на лефери,които имат навика да обикалят плиткача в тази част на денонощието.
ПП На бургазлии тази тактика за риболов на зъбати не я препоръчвам,'щото най много да хванат безбройните мрежи,пуснати на 50-100м от плажната ивица(ИАРА Бургас да ми прави вятър на дисагите!За друго не стават,кой каквото и да ми хортува!)
:drinkers:
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

dobria1 написа:... за 5 дена имам над 90 риби...
Защо НАД, не им ли водиш точна статистика :lol:
shturetc написа:... поставка или обикновен дървен чатал за подпора на спининга ...
1. Ако това значи че ще си подпра пръчката и ще чакаш лефера да ми я дръпне, по-добре изобщо да не ходя. Не казвам че не е възможно (щото тая есен един на вълнолома се раздели с новата си пръчка) но ... за мен такива хора са отишли да се любуват на звездите.
2. Движещата се стръв е в пъти (до десетки) по-резултатна от неподвижната. Респективно движещата се на метър над дъното стръв далеч ще превъзхожда лежащата на дъното.
3.Аз и тази година не успях да отделя време да пробвам дънния риболов, но от колеги чувам че имат удари докато се стъмни и после се качва горе.
Последно промяна от rap66 на Вто Ное 12, 2013 1:07 pm, променено общо 1 път.
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Аз снощи изчоплих два пакета "рибарски сълзи" и за награда един сафрид,таман ми станаха кило и трийсет(тридесет) гр.... да си имам :lol: :lol:

п.п.Бях се отказал от сопи за сърфкастинг ама пак ще ме вкарате в беля.. :axe:

http://www.youtube.com/watch?v=CZ_kzpSh9PM" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=vMoATG9gDtQ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=5GRHf4wnUOY" onclick="window.open(this.href);return false;

колегата XegouX е виновен, а някои други само наливат масло в огъня :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”