Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Язовира на село Ботево или Ново Ботево?jibira написа:Търся информация за язовира в с.Ботево. Прочетох стари не добри теми от 2007-8г. Но, от тогава нищо.. да не би вече да няма язовир?!?
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Питането ми е за с.Ботево
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Язовира (под Засмяновския) е със скъсана стена и на практика е едно блато от тръстика. На Н.Ботева и неговата стена се скъса май преди 1-2 години.jibira написа:Питането ми е за с.Ботево
-
- новобранец
колеги имате ли информация за язовир йовковци търново
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Това питане, колега не е за тази тема. Тук едва ли някой ще ти даде отговор.защото обсъждаме водоемите във Варненска околия. Виж мисля,че имаше отделна тема за Йовковци. Провери в търсачката.krasimir75 написа:колеги имате ли информация за язовир йовковци търново
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

-
- ще става разбирач
Колега язовира в село Ботево и с много ниско ниво на вода и там се хваща само каракуда. Всички от селото ходят там с на плувка на червей си изкарват една торба каракуди за 4-5 часаjibira написа:Питането ми е за с.Ботево
Просто няма смисъл там иначе такса няма обаче сега язовира го зеха Транстриумф Холдинг и скоро ще почнат да го правят изцяло нов.
Малко инфо и от мен.Вчера на Добротич капо. Около 10-15 коли и никой нищо по-голямо от 300-400гр. -главно таранка и малко бебета шарковци.А големите риби се разхождат по повърхноста и цапуркат ,но до там. Може би пак не уцелихме времето и мястото.
-
- новобранец
Някой може ли да ми обясни как точно се стига до микро язовира до Алкомет , може и на лични за да не спамим темата.
http://wikimapia.org/4658069/bg/%D0%90% ... 0%B5%D1%82
Тук виждам 2 микроязовира в близост до предприятието та се чудя кой точно е. Да питам също подходящ ли е и за жените , в смисъл има ли тревичка , приятно ли е за излет , че явно ще ги водим и тях
Благодаря предварително и на слука на всички 
http://wikimapia.org/4658069/bg/%D0%90% ... 0%B5%D1%82
Тук виждам 2 микроязовира в близост до предприятието та се чудя кой точно е. Да питам също подходящ ли е и за жените , в смисъл има ли тревичка , приятно ли е за излет , че явно ще ги водим и тях

Оградения триъгълник под завода е твойта цел.Има тревичка навсякъде,даже съм виждал собственика да пръска срещу кърлежи
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Колега може ли малко инфо каква е цената, за колко въдици и плаща ли се рибата после???mitko_64 написа:Малко инфо и от мен.Вчера на Добротич капо. Около 10-15 коли и никой нищо по-голямо от 300-400гр. -главно таранка и малко бебета шарковци.А големите риби се разхождат по повърхноста и цапуркат ,но до там. Може би пак не уцелихме времето и мястото.
Събота ходихме на 'Алкомет' до Шумен. Хубаво язовирче, има риба. 5 лева се плаща такса, после ако хванеш по 5 лв на кило. Ако не искаш да плащаш я пускаш обратно. Рибата удряше предимно на пружина, на качамак отдолу с царевичка. Равносметката 2 шарана по кило, кило и половина, 2 изпуснати и една пъстърва. Колегата, който е писал за плувка, може би има предвид при по-хладно време. С 4 телескопа 6-8 метра, сменихме такъма с по-фин, първо на царевица, после на бял червей, на протенови точета, не бутна изобщо. Аз лично препоъчвам водоема, като се има предвид, че можеш да се освежиш като те напече много, студена бира, кебапчета, кюфтета. И задължително си вземете чадър, ние под чадърите изгоряхме, представете си какво е без чадър. За другия път се колебая между Саламаново и Кюлевча. Къде дава повече, моля някой ако е ходил да сподели? Това е от мен и НА СЛУКА:)
-
- новобранец
Може би е по-правилно да пиша в темата за Добрич, но нали съм от Варна и затова споделям тук. В неделя ходих до язовир Оброчище. Правилата са 10 лв. такса за 12 часа, три риби безплатно. Останалите или се връщат веднага или се купуват по 5 лв. килограма. Язовира има нов арендатор, който се е погрижил за направата на удобни места за пикник и риболов. По-честа е слуката на леко, но моя успех на дъно ми донесе много приятни мигове и незабравими емоции. Кука № 10, повод - 0,18, стръв- замразена от миналата година млечна царевица.
-
- новобранец
Опитах да кача снимките на двата 3 килограмови шарани, но се оказа, че това за мен е по-трудно, отколкото да ги хвана.
В четвъртък или в петък отивам на Цонево . Ако има желаещ колега може да се разберем нещо!!! После ще пиша как е била хавата.
за алкомет чипове по 6 и 8 метра не са ти нужни.рибата там е на 3-4 метра от брега .колкото по се свечерява по наблизо мяташ.на сладка царевичка.без да захранваш .