Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- 
				NikiStoianov
- ще става разбирач 
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Тъй ще е колега. Аз поне тая година ще бойкотирам рибарниците във Варненско. По-евтино ми излиза излета на Цонево отколкото на рибарник. А на Цонево поне си е удоволствие и почивка риболова. Не ви разбирам защо си тровите нервите по тея смешни гьолове. Давате по 10-15лв за таранчици. Няма риба във Варненските рибарници, това вече би трябвало да ви е ясно. Собствениците са печелбари и измамници. Нито лев няма да им дам тази година. Време е да им покажем, че така не може. Бойкот и това е.pavlin_r написа:айде бе хора давайте инфо,никой нищо не споделя.
Иначе на Великден ще пробвам пак Елешница ако успея да си намеря място от рибари
 .
 .- 
				doktora27
- научил се да хвърля 
Не ви разбирам защо си тровите нервите по тея смешни гьолове. Давате по 10-15лв за таранчици. Няма риба във Варненските рибарници, това вече би трябвало да ви е ясно. Собствениците са печелбари и измамници. Нито лев няма да им дам тази година. Време е да им покажем, че така не може. Бойкот и това е. 

- 
				bobimax
- научил се да хвърля 
Здравейте и от мен колеги, рекох и аз да споделя моят неделен излет! Решихме да пробваме тази година Николаевка след 7-8 неуспешни излета по различни водоеми(последният беше на Оброчище-никой  

) Та отидохме сутринта баш в началото на язовира на плиткача до нас имаше 3-ма и казаха че за 1 час - 2 таранки
 ) Та отидохме сутринта баш в началото на язовира на плиткача до нас имаше 3-ма и казаха че за 1 час - 2 таранки   Въпреки това разпънахме и за наша изненада се започна така дългоочакваното тресене на върхът на сопата
  Въпреки това разпънахме и за наша изненада се започна така дългоочакваното тресене на върхът на сопата  

Поседяхме си 5-6 часа попрепекохме се малко и в крайна сметка си тръгнахме с 30 парчета които варираха от 250 - 500 грама.
 Поседяхме си 5-6 часа попрепекохме се малко и в крайна сметка си тръгнахме с 30 парчета които варираха от 250 - 500 грама. 
Не е кой зне какво ама на фона на това 7-8 пъти да се връщаш с наведена глава , си е напредък.Честно казано бях доста скептично настроен ама на - приятна изненада !
Това е от мен най прясното инфо за там ! Дано съм бил полезени НАСЛУКА !

) Та отидохме сутринта баш в началото на язовира на плиткача до нас имаше 3-ма и казаха че за 1 час - 2 таранки
 ) Та отидохме сутринта баш в началото на язовира на плиткача до нас имаше 3-ма и казаха че за 1 час - 2 таранки   Въпреки това разпънахме и за наша изненада се започна така дългоочакваното тресене на върхът на сопата
  Въпреки това разпънахме и за наша изненада се започна така дългоочакваното тресене на върхът на сопата  

Поседяхме си 5-6 часа попрепекохме се малко и в крайна сметка си тръгнахме с 30 парчета които варираха от 250 - 500 грама. Не е кой зне какво ама на фона на това 7-8 пъти да се връщаш с наведена глава , си е напредък.Честно казано бях доста скептично настроен ама на - приятна изненада !
Това е от мен най прясното инфо за там ! Дано съм бил полезени НАСЛУКА !
Колега bobimax, екстра си е било!   Аз още няма риба тази година
  Аз още няма риба тази година   

Извинявай за интереса, но на какво ги морихте - на дъно? И какви са в момента условията на Николаевка?
Поздрави!

Извинявай за интереса, но на какво ги морихте - на дъно? И какви са в момента условията на Николаевка?
Поздрави!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"

- Bastardo
- научил се да хвърля 
- Обратна връзка:
Здравейте колеги,
в събота бяхме на Пчелник.
Много силен вятър от към стената (май е изток), някои колеги си тръгнаха към обяд, а ние се преместихме на завет в западната част.
4 кила захранка на Jaxon двама човека, колегата с 2 дънни, аз с мач и фидер.
Стръв: бял - всички таранки без едната голяма, тя се хвана на торен.
На царевица не пипна.
Резултата 35-40 мноооого дребни таранчици и две прилични.
Не видях никой да хваща нищо друго освен същия калибър таранки.
Или още е студено или просто са останали рибите, които минават през окото на мрежата.
Питах пазача и той почна да се кръсти с двете ръц че не са излавяли шаран от миналата година...!?
Това от мен, тази седмица някъде другаде
Сполай Ви!

в събота бяхме на Пчелник.
Много силен вятър от към стената (май е изток), някои колеги си тръгнаха към обяд, а ние се преместихме на завет в западната част.
4 кила захранка на Jaxon двама човека, колегата с 2 дънни, аз с мач и фидер.
Стръв: бял - всички таранки без едната голяма, тя се хвана на торен.
На царевица не пипна.
Резултата 35-40 мноооого дребни таранчици и две прилични.
Не видях никой да хваща нищо друго освен същия калибър таранки.
Или още е студено или просто са останали рибите, които минават през окото на мрежата.
Питах пазача и той почна да се кръсти с двете ръц че не са излавяли шаран от миналата година...!?
Това от мен, тази седмица някъде другаде

Сполай Ви!
Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!

- Husmen1983
- научил се да хвърля 
Така,вече имам информация за яз.БУЙНОВО,в събота ходих до там.В момента е затворен,текат ремонти и се подготвят за сезона.ОТКРИВАНЕ НА 18.04.,условията са същите като миналата година.Айде поне едно мерси кажете за целия път дето бих до там колега сигорно ли е отварянето на язовира на 18.04.2009?

за сега нямам такъв.

- 
				mir4o svir4o
- новобранец 
здравеите колеги ,аз от 2г. не ходя на платен водоем защото или времето е кофти или няма риба или аз немога да я хвана.Ходя на р.Камчия,я.Цонево,може да няма много силни удари но нали това е целта,да хванеш кадето има по малко но пък от сърце...и тръпката е по голяма.

С две "въдици" подкрепям! На Камчия имам 2 умопомрачителни капа от миналия месец, но пак бих отишъл... Някак си е... по-истинско 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"

- tech-house
- вече хвърля и на тежко 
Здравеите колеги.На 12.04 ми беше сефтето за тази година.Бях на  яз.Доброплодно.Стъпахме на язовира в 8.00 поради факта че трудно открихме язовира.Таксата е 10 лв на калпак и 3 въдици.От  8.00 до 18.00 хванах 18 таракнки около 400-500гр. и две таранки  над 500гр.Шаранм не се обади през целия ден   .Предложете някое язовирче кадето да излиза рибка прилично.Благодаря предварително на отзовалите се,и наслука на всички
  .Предложете някое язовирче кадето да излиза рибка прилично.Благодаря предварително на отзовалите се,и наслука на всички   

.Предложете някое язовирче кадето да излиза рибка прилично.Благодаря предварително на отзовалите се,и наслука на всички

Би трябвало да си доволен с тия 8-10 кг. таранки на фона на общото нямане. Преди 2 седмици 20-на човека имаха 3 сулки по педяtech-house написа: 18 таракнки около 400-500гр. и две таранки над 500гр.

- 
				NikiStoianov
- ще става разбирач 
За мен таранката е много по-вкусна риба от шарана. Ако знам някъде язовир да има бол таранки 700-800гр. само там ще ходя.rap66 написа:Би трябвало да си доволен с тия 8-10 кг. таранки на фона на общото нямане.tech-house написа: 18 таракнки около 400-500гр. и две таранки над 500гр.

- 
				bobimax
- научил се да хвърля 
Колега Златев забравил съм да напиша на какво и как, за което се извинявам  

Имахме 3 пружини, 2 шараннджийски (с трите куки) и една на плувка. Главно се работеше с дънните, но в последствие и на плувката започнаха да излизат(плувката на окло 40-50см дълбочина) а стръвта торен и бял, най-вече отиваше на торният ! Ами това е май !!!
P.S. Всички там казват,че пипала до около 13.00 ч., ама не е баш тъй , ти не ги слушай и упорствай 

Айде НАСЛУКА и дано и маш още по-добър улов

Имахме 3 пружини, 2 шараннджийски (с трите куки) и една на плувка. Главно се работеше с дънните, но в последствие и на плувката започнаха да излизат(плувката на окло 40-50см дълбочина) а стръвта торен и бял, най-вече отиваше на торният ! Ами това е май !!!
P.S. Всички там казват,че пипала до около 13.00 ч., ама не е баш тъй , ти не ги слушай и упорствай

Айде НАСЛУКА и дано и маш още по-добър улов
- 
				bobimax
- научил се да хвърля 
Koлега tech-house искам да те попитам дали може да се ходи на Доброплодно сега по време на забраната? Благодаря ти предварително !

- tech-house
- вече хвърля и на тежко 
Ами да може.Аз бях там тази неделя която мина.Условията са 10лв. 3 въдици .Всичко което изкарах беше на дъно с пружина и торен червей.Един съвет почне ли да вали бягаи по най бързия начин защото няма излизане.Ако ли не горе на пътя чака един трактор даваш му 20 лв и излизаш.Това е от мен .Ако има нещо питаитеbobimax написа:Koлега tech-house искам да те попитам дали може да се ходи на Доброплодно сега по време на забраната? Благодаря ти предварително !

- 
				zorod
- вече хвърля и на тежко 
Това Буйново изглежда добре , някой има ли телефони или нещо такова , че е далечко да проверявам дали наистина ще работят по празниците ?