лодка на болата

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: лодка на болата

Мнение от yaniv »

Днес на болата е касапница, информацията е фреш от 10:22ч. , ако намеря транспорт отивам, някой ако му се ходи и има подходяща кола да драсне лс. :)
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Влязохме в 7 излязохме в 12,двама души 6 кг сафрид и един ченокоп...
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
Аватар
stih
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stih »

Аз влязох в 12, излязох в 13.30ч. място: в началото 200м. пред носа, после на дрейф в посока Болата. Нищо. Ама абсолютно нищо. Сякаш бях забравил за сложа чепарето - такова нямане. Нито една лодка край мен не извади рибка в рамките на 45 минути. Говорих с някои колеги - същото споделиха и те.
През това време се завъртя и лодка на Гранична полиция /май и те нищо не бяха хванали/.
Разбрах, че сутринта е имало слука. Вчера за същото време поне 1 тиган имаше /от тези с по-голямо фи/.
Останах доволен с поредната гребна тренировка край това красиво място.
Айде 'фърляйте тези миризливи двутактови боклуци и се мятайте на каяци - хубаво е за здравето!
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

stih написа:Аз влязох в 12, излязох в 13.30ч. място: в началото 200м. пред носа, после на дрейф в посока Болата. Нищо. Ама абсолютно нищо. Сякаш бях забравил за сложа чепарето - такова нямане. Нито една лодка край мен не извади рибка в рамките на 45 минути. Говорих с някои колеги - същото споделиха и те.
През това време се завъртя и лодка на Гранична полиция /май и те нищо не бяха хванали/.
Разбрах, че сутринта е имало слука. Вчера за същото време поне 1 тиган имаше /от тези с по-голямо фи/.
Останах доволен с поредната гребна тренировка край това красиво място.
Айде 'фърляйте тези миризливи двутактови боклуци и се мятайте на каяци - хубаво е за здравето!
Хубаво е, само да не те търсим към Турция някой ден.
Аватар
stih
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stih »

Категорично не! Виждам скептичните /и подигравателни усмивки/ по лицата на колегите. Само че аз също имам лодка, която е 410 см. С нея ме е страх да ходя край Калиакра /моторът беше 15к.с. 4Т/. Сега гледам куцо и сакато кара какви ли не боклуци, само и само риба да хване. С каяка съм много по-уверен. Но тука няма на кого да разправям, щото знам реакциите. Българинът е консервативен и така ще си отиде.
На връщане не се назорих много, за да изпреваря едно надуваемо корито с 2.5кс мотоциклет отзад.
Айде, юрюш на коментарите. ....и си слагайте дЖилетките!
p.s. казвам "беше" за моторетката, щото я продадох. Скоро май и лодката ще пусна за продан, за да обагатя каяк-семейството с още едно такова возило. Който не вярва, да дойде на проби /НЯМАМ МАГАЗИН, НЕ СЪМ ТЪРГОВЕЦ!/
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

Сега се връщам от Болата от 7.00-14.00ч. -- 25 кг.риба за 2-ма (аз и авера) Започна се още на влизане 13-14 метър срещу устата , после се преместихме на носа след което един колегата ми се обади , че бил на сухото дере към Русалка и давало много , преместихме се там и към 14.00ч много задуха и вдигна вълна и излязохме.Излязоха и 4 бр. ЧЕРНОКОП колкото едър сафрид , ама 3 чипарета имам с изядени куки и отскубнати пера.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Мнение от toffifee77 »

Същата дестинация и като маршрут. Само резултата на двама ни е 20-22 килца.
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

И при мен беше много добре, но след 11ч пред дерето :wink:
Аватар
rikitikitavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rikitikitavi »

stih написа:Категорично не! Виждам скептичните /и подигравателни усмивки/ по лицата на колегите. Само че аз също имам лодка, която е 410 см. С нея ме е страх да ходя край Калиакра /моторът беше 15к.с. 4Т/. Сега гледам куцо и сакато кара какви ли не боклуци, само и само риба да хване. С каяка съм много по-уверен. Но тука няма на кого да разправям, щото знам реакциите. Българинът е консервативен и така ще си отиде.
На връщане не се назорих много, за да изпреваря едно надуваемо корито с 2.5кс мотоциклет отзад.
p.s. казвам "беше" за моторетката, щото я продадох. Скоро май и лодката ще пусна за продан, за да обагатя каяк-семейството с още едно такова возило. Който не вярва, да дойде на проби /НЯМАМ МАГАЗИН, НЕ СЪМ ТЪРГОВЕЦ!/
колега. Не подценявам качествата на каяка. Обаче както се казва имай едно и две на ум. На Болата и Калиакра се сменя много бързо морето за има няма 20 минути. В такава ситуация ако ти се прецака двигателя( в случая ръката-не ти го препоръчвам де) ще те издуха. Аз съм от тия с моторче 2.6 коня на дупето ама ми е спокоино, щото и гребла си имам и ако много се спече работата и плавници си нося да напусна корабчето. И най-вече си се озъртам непрекъснато за времето.
наслука от мен
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

rikitikitavi написа:
stih написа:Категорично не! Виждам скептичните /и подигравателни усмивки/ по лицата на колегите. Само че аз също имам лодка, която е 410 см. С нея ме е страх да ходя край Калиакра /моторът беше 15к.с. 4Т/. Сега гледам куцо и сакато кара какви ли не боклуци, само и само риба да хване. С каяка съм много по-уверен. Но тука няма на кого да разправям, щото знам реакциите. Българинът е консервативен и така ще си отиде.
колега. Не подценявам качествата на каяка. Обаче както се казва имай едно и две на ум. На Болата и Калиакра се сменя много бързо морето за има няма 20 минути. В такава ситуация ако ти се прецака двигателя( в случая ръката-не ти го препоръчвам де) ще те издуха. Аз съм от тия с моторче 2.6 коня на дупето ама ми е спокоино, щото и гребла си имам и ако много се спече работата и плавници си нося да напусна корабчето. И най-вече си се озъртам непрекъснато за времето.
наслука от мен
И аз съм с такова моторче 2.5 сузуки и като трябва да се придвижвам МЪКА,МЪКА ама пуста му краста риболова не е важно кои с какво влиза важното е краиния резултат в количеството уловена риба.Батко (аз де) хич не и прощава на рибата като я пипне направо съм БРАКОНЕР.
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

paynera написа:
rikitikitavi написа:
наслука от мен
И аз съм с такова моторче 2.5 сузуки и като трябва да се придвижвам МЪКА,МЪКА ама пуста му краста риболова не е важно кои с какво влиза важното е краиния резултат в количеството уловена риба.Батко (аз де) хич не и прощава на рибата като я пипне направо съм БРАКОНЕР.

Не си никакъв "браконер" ти си за психиатрията батенце :lol: :lol: :lol:
ако има места обади се да ти правя компания :lol: :lol: :lol:
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

Абе колеги, сафрида е във Варна, някой няма ли да се похвали? Не се скатавайте моля :mrgreen:
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Къде е този сафрид на борсата ли :D . Скоро излезахме от морето около Траката го нямаше. Излезе вяътър вълни и не стигнахме до Галата ...
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

Някой от посещаващите форума да е бил на Болата днес? резултати? Инфо?
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

yaniv написа:Абе колеги, сафрида е във Варна, някой няма ли да се похвали? Не се скатавайте моля :mrgreen:
Грацата е във Варна и то много пръсната ,САФРИДА е на Болата.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”