"Ураган"- Гецово - възроди се най БЪЛГАРСКИЯТ ...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: "Ураган"- Гецово - възроди се най БЪЛГАРСКИЯТ ...

Мнение от Християн А. »

И преди и сега Гецово е на Върха....УРААААА!!и мен ме има там на снимката заедно с колегата "гогата" :lol: ,радвам се,че се запознахме и с колегата Димитар, който виждахме всяка седмица на стадиона ,но чак сега се заприказвахме и така стана тема дали има риболовци и ние бяхме двама на чело.Големи благодарности на колегата Димитар,че написа тази тема и качи снимките на НАЙ-БЪЛГАРСКОТО място в нашата страна. :smt023 :prayer:
Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
boby
новобранец
новобранец

Re:

Мнение от boby »

sestrata написа::) За тези които не знаят и без да засягам никого: Гецово е българската махала на Разград. :lol: :lol: :lol: Да живее Гецово!
Само да добавя за протокола,че Гецово е неофициалният 53 щат на Америка.
Там просто няма къща,където да нямат роднина в Америка.Ма то са едни къщи на три ката "цели прогимназии",както се казваше в един култов филм.Едни мерцедеси,дънки,телевизори,касетофони,мебели.Само от Кореком пазарувано.
Ееххх Митак помниш ли го онова време,а сбора им на 7-ми ноември?Божее колко нещо се изпиваше....тц тц тц :oops:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Вярно си е , славни времена , то май по време на сбора Разград ставаше квартал на Гецово ... !
Макар че не съм кореняк от Гецово , имах щастието най - хубавите ми години от младоста да прекарам там , а по сбора често се е случвало да ми идват хора на гости , които са ми били съвсем непознати , но това не е пречило да са добри дошли на масата , а иначе и сега , едни от най - добрите ми приятели са от там , и смея да твърдя , че много хора ни уважават все още , благодарение на това което сме им дали с отбора на "Ураган" ... !
Между другото , тази събота се очертава един бенефис , и ако всичко се получи , ще има футболен празник , да се надяваме че ще можем , поне малко да ви покажем !!!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Днес беше прекрасно време за риболов , но другата "краста" надделя ...
Няма да коментирам мача , така или иначе "Ураган" пак победи , макар че на терена имаше играчи от 17 - годишни до над 50 - годишни футболисти ! Наистина стана празник , имаше всякакви емоций , радости и куриози . Уж всичко ни е таман на "ветераните" но само дето в "ускорението" малко изоставаме и белите дробове малко не им стига кислорода ..., иначе всичко друго си го можем !
Не застанах на вратата , въпреки че бях си стегнал обувките , предпочетох да остана "сух" , пък и по - важното за снимките бях бодър и доволен ... , че пак изкарах мача без гол !!!
Разбира се вече ни има за "историята" и с бъдещето на форума , Гогата и Християн , а "chester" май беше верен на риболова и си беше за риба момчето , нищо , другият път !
Това е , ето малко снимки :
Изображение
Ето ни тримата , другият път и Мимо ...
Изображение
Тук сме с Пецата и двамата му сина , смятайте какво е чувството да играеш със синовете си ...
Изображение
Тази снимка осмисля целият ни ден , и ни кара да мислим , че все още има "хляб" в нас ...
Това е , колеги , това е нещо като "епилог" на темата , наистина вече ще пиша когато "Ураган" по всяка вероятност ще играе плеийофите за влизане в по - горна група , но ако стане нещо "чрезвичайно" , ще пишем пак ... !!!
Благодаря на всички , които подкрепяте един от малкото чисти български отбори , където все още се играе за чест !!!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ама ти май досега не беше споделял,че си в отбора!Ще търпиш критика за тази тайнственост да знаеш,а иначе похвално ,че побеждавате във всеки мач!Напред "Ураган" !
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Беше време когато бяхме в отбора , Венци , тогава дадохме всичко от себе си за този отбор , а сега сме само за бенефиси , пък след мачовете , там все още сме си като ураган ... !!!
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Хехе! Аз малко спя на снимката, но нищо! Другият път по хубава! :lol: :lol: :D :D :D
Ludmil Mavrodinov
новобранец
новобранец

Мнение от Ludmil Mavrodinov »

През 1984 започнах да играя в Ураган.Играх до 1992 когато отбора се разпадна.Играх с големи футболисти с големи сърца и играехме без пари мачкахме на вред по селата и където отидехме трепереха от нас.Ходехме на мачове по селата с личните си автомобили без някой да ни плаща .Сега всичко е комерсиално.Може би времената са вече такива.Многоболно ми стана когато миналата седмица направо легнахме на Мъдрево.Ужас...Такова нещо не помня да се е случвало в историята на този велик клуб.Едно време всички играехме за едната чест.Само Ураган.Олеолеоле....
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво момчета!Едно време е имало големи играчи.Сега футбола е доста по различен , играе се главно за пари.
TICA FAN
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Дойде време да ви кажа какво все пак направи "Ураган" - Гецово след 15 годишно отсъствие от терените .
С чиста съвест мога да кажа , че отбора постигна един от най - големите успехи в историята на клуба , като успя да се класира за финалната четворка за определяне на отбора за "В" група .
Такъв успех имаше едно друго поколение в една далечна година , когато "Ураган" пак игра квалификации за влизане в тогавашните "зонови" групи !
Първо отбора по пътя за полуфиналите "отвя" отбора на с. Манастирци със 6:2 и дойдоха мачовете на истината на терена в гр . Завет , където с отборите на гр. Кубрат , "Левски"-Подайва и "Скрита сила"- Мъдрево трябваше да се определят отборите които ще спорят за първото място .
Нашите се изправиха в първи полуфинал с отбора на гр. Кубрат . Равностоен мач в голямата жега , все пак беше първи мач , тактически нашите играха правилно но силите им издържаха до 80-та минута , когато всички чакаха дузпите , дойде една грешка , която довърши всички , вторият гол падна след няколко минути и Кубратчани се радваха като на световно . Имахме си чисти положения но ... , пък и сухият терен , жегата и контузия на един от основните ни играчи , а като добавим и липсата на физическа подготовка се случи закономерното !
Чест прави на отбора че игра честно и за него викаха дори и хора от противниковите агитки , просто това което направиха си беше за едната чест !!!
Докато другите отбори играеха за премии , които отбори дори от "Б" - групата сънуват , то нашите за няколко кебапчета и две - три бири след мача го докараха до финална четворка , представете си ако имаше нещо по - вече от това , къде ли щяха да бъдат ...???
И по друго Гецово беше на върха , публиката "удари" всички у земята , беше си най - гласовита и подкрепяше докрай отбора си !!!
Ето и малко снимки от този празник за гецовският футбол :
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последните снимки показват може би края на кариерата на един футболист който е излизал и на "Герена" , казва се Мирославов и започнал от Шумен , за да стигне до "Левски" , а сега за съжеление получи страхотно разтежение , което може би е край за него , дано бъркам , но беше откаран в болница след припадък от болката ...
След като виждате какви футболисти имаше , успеха на "Ураган" придобива още по - голяма стойност , затова едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички които ни радваха през целия сезон !!!
Благодарим и на спонсорите , без които нямаше да го има всичко това , а на публиката - ПОКЛОН !!!
Дано "приказката" за "Ураган" не свърши до тук , все пак ТРИБАГРЕНИКА трябва да се вее ... !!!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Поклон пред целия отбор!
Наистина достойно представяне на отбора ,а и на запалените за футболни емоции .Дано за следващия сезон се намерят още хора спари ,радетели за футбола в малките населени места.
До нови срещи!!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Трябва да направим среща със "СКАЛА"БОВ! стадиона ни е уникален в целия свят ,тъч няма а при корнер сменят топкатахахахахахахах
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Това е повече от добра идея , като мине "Европеийското" , ако се намерят добри хора , може и да стане нещо като мач на звездите на "Ураган"-а и "Скала"-та ... .
Между другото , стадиона в гр. Балчик е подобен , там за първи път видях трибуни , "изсечени" в скалите , а там се играеше без тъч , щото май срещу скалите имах чувството , че започва морето !
Иначе този стадион наистина е уникален , при това сред прекрасна природа ... , пък знае ли човек , може някога да се срещнат там тези именити отбори в някоя квалификация за групите на УЕФА , например ... !!!
Георги Иванов
новобранец
новобранец

Мнение от Георги Иванов »

:) поздравления за темата :)
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

"Събуждам" темата , защото просто не ме свърта да ви кажа една от причините поради които пропуснах НС-5 , става дума за това , че на 06.05.2009г. на терена на конната база в Гецово се изигра мач между първият отбор на "Ураган" и сборен отбор от ветерани и млади надежди , напиращи за първият състав .
Едва ли ще имам думи да ви опиша какво ни беше на душата , когато отново всички застанахме на центъра , специално за мен това е последно излизане на терена по екип , както в добрите стари времена . Вярвайте желанието и тръпката си бяха същите както преди , но годините са си взели своето , просто вече "силицата" ни е понапуснала , топката като че ли е "понатежала" и вратата сякаш е станала по- голяма и по- висока ... . Хубавото е че край нас тичаха младите , а на тях тепърва предстоят големите мачове , радост е за окото човек да ги гледа , как "терена" им идва малък и не им пука за обелените лакти и колене , още по ми е кеф , че между тях имаше и момчета от форума , те сами ще си признаят кои са , защото ще прочетат ... !
И все пак , понеже за мен този мач има стойност на бенефис , не мога да не спомена тези , които преди време събирахме и радвахме хората от Гецово . Искам да се извиня на всички които няма да спомена , а те са поне десет пъти повече от нас , и със сигурност са носили повече вълнения по терените от нас , всеки по своето време , дано пак да се съберем както преди на "Капански стан" и тогава пак ще победим тези , които преди не сме могли !
Ще почна с тези , които бяхме на терена - Петър Пантелеев , Юлиян Василев-Фу , Драгомир Енчев , Марин Даков , Светлан Бончев , Пламен Андреев ( той продължава да играе и сега , така че не се брои за ветеран), Младен Кънчев ( също играе още и той не се брои ) , а около терена бяха Марин Керанов - Пашата , Петко Русев ,Цветелин - Фачето , Коци Николаев , Стоян Йорданов - Анцито , Стоян - Бирника и ... моя милост Димитър Димитров . Знам че съм пропуснал някои , но да прощават .
Не мога да не кажа че на терена Петър Пантелеев риташе с двамата си сина Пламен и Драгомир , а сина на Георги Харизанов , Радослав гонеше топката по терена , а беше строил баща си да изстудява бирата в кръчмата , но така е , и това го има в играта .
Имаше и хора които не знаеха , като Диян Мичев , и други които имаха ангажименти , като Пламен Коцев - Шамито , но живи и здрави да сме ще го направим пак , поне на масата ... !!!
Колкото до мача , игра се , имаше голове , ако не бъркам , май свърши 5 : 2 за единият от отборите на "Ураган", всеки да си избира към кой състав да е . Имаше всичко в мача , картони , дузпи , фалове ,обелени колене , корумпирани съдии и играчи , дори и в игра влязоха и най - малките - децата , и ако трябва да сме честни , те май най - добре "пипаха" топката , наистина стана празник и на терена , и извън него . Едва ли има човек , дето е съжелявал , че беше там през този ден , дано ги има и занапред в годините !
Можем само да благодарим на момчетата от първият състав с треньор Юлиян Стоянов , за това че ни уважиха и доказаха че не случайно са на второ място в групата , и са отбор с който всички се съобразяват и въобще не ги искат за съперници , още веднъж , благодарим Ви !!!
Ето и малко снимки , без коментар , те говорят сами по себе си ...
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Като всичко на този свят , има момент в който края винаги идва , колкото и да не ни се иска , все пак в този ден се чувсвах така , както съм се чувствал на нашите срещи , голяма радост и малко тъга когато всичко свършва ... !!!
Надявам се , че няма да ми се сърдите задето пак писах за футбол , но той за мен е същата краста като тази дето ме тегли към водата и към вас !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”