Lucox na Mepps

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Bai Ves
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Lucox na Mepps

Мнение от Bai Ves »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ?.Блесната е супер, хубавци! Сестрата ви каза чалъма с приводняването. Той е, от ония, от другия форум! Ама лови риба!!!
Борко, не може така да говориш като имаш малък опит с блесни. това да мяташ постоянно е едно! А да ходиш и ловиш е друго, извинявай ама.... :idea:
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

Здравейте и от мен,

блесната е отлична, аз я ползвам без утежнението, като ловя с нея в плиткажите. ПРедимството е, че предизвиква щуката към атака, а отделно от това можеда се води много бавно, без да задира дъното. Имах тази година един излет, в който кълва само на Лусокс. За кво става въпрос - с колегата Танер сме на едни блата в Плевенско, пристигаме рано сутринта. Аз започнах с Мепс Аглия Лонг №3, сребърна с холограм. Моделът на това място е идзпитан и работи. Обаче не искаше сега да кълве. В тва време Танер за 15 минути извади две щуки, хем ловяхме почти един до друг.
Разбира се сложих Лусокс веднага, макар че нямах сребърен като на Танер и ползвах жълт. На първото хвърляне ударих една кило и половина. Очевидно трите риби изплашиха останалите, тъй като кълването спря и се преместихме на съседното гьолче, където лупнах още една с лусокса. Имах и маломерки, но тях не ги броя изобщо.
С утежнение не съм я пробвал, тъй като я пазя за рпиболов в плиткажите, където е незаменима.
Аватар
mandy73
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от mandy73 »

И аз смятам че, блесната работи много добре точно в плитки места, защото позволява бавно водене на малка дълбочина. Това се отнася когато, е без утежнение, с него не съм я ползвал пък и за по големи дълбочини и дистанции има други по-подходящи примамки. Смятам че е създадена за щука и напълно оправдава името си.Това е примамката на която съм хванал най-много зъбатки, така че трябва да и се доверим. Това е от мен, дано съм помогнал :)
Bai Ves
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bai Ves »

Точно така! И аз я ползвам без утежнение. По старите корита!
fedoracore
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от fedoracore »

кьде ги има блесните за София става на вьпрос -в кои магазин
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Аз пък имам най-добър резултат по Марица с утежнението.С него се постигат значителни дистанции и при водене на блесната близо до дъното резултатите не закъсняват.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”