Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Lucox na Mepps
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Lucox na Mepps
Някой имал ли успех на тази блесни става даума за Lucox na Mepps
Re: Lucox na Mepps
Дай малко повече инфо, снимчици и може да измислим нещо.Не всички си помнят имената на блесните и ги познават по имеDrAkoN написа: Lucox na Mepps

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
LUSOX mepps
Здравей,
Цитат:"Всичко в LUSOX е специално проектирано да улови щуката."
И наистина е така!Вярвай и много успехи!!
Цитат:"Всичко в LUSOX е специално проектирано да улови щуката."
И наистина е така!Вярвай и много успехи!!
тандем
TANDEM -изключителна блесна/БИЖУ/скъпарска/най-ефтино се намира на 11,50-12,00 кинта/,а може и да липсва в много магазини.
Важното и ценното е гъвкавата ос.Един съвет от мен,всъщност обади ми се на ЛС - забелязвам,че посещаваш язовира на с.Езерово - Любо ми е голям приятел,така,че ще имаш и LUSOX
Важното и ценното е гъвкавата ос.Един съвет от мен,всъщност обади ми се на ЛС - забелязвам,че посещаваш язовира на с.Езерово - Любо ми е голям приятел,така,че ще имаш и LUSOX
tandem
Xenohack,
Една молба,тандема,ако е с белите листенца не бързай да го ползваш преди да се срещнем/ако имаш желание - естествено/.
Поздрави
Една молба,тандема,ако е с белите листенца не бързай да го ползваш преди да се срещнем/ако имаш желание - естествено/.
Поздрави
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Lucox na Mepps
Да !DrAkoN написа:Някой имал ли успех на тази блесни става даума за Lucox na Mepps
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Боро
- научил се да хвърля
Егати смотаната блесна... Не ги чувай. За 2 години хвърляне, при голямото разнообразие от блесни, на нея хванах само една малка. По зле е и от руските, които се продаваха за стотинки. Истината е Blue fox с червена камбанка, като си избираш само цвета на пластината. Безотказна е. В дни когато всички по Шабленското езеро бяха капо, при вода от сълза до кал, съм вадил по 4 (без малките и изтърваните). Почвам да се дразня, имам чувството че тука пишат хора, които май и една блесна не са хвърлили през живота си. Добре e че и Ivaka не написа нещо. Това не е форум, а чат !
Баннете ме, предпочитам да не чета глупости.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Колега защо така с рогите напред?
В цялата тема има само две защитаващи блесната мнения.Може хората да са имали успех и да са доволни от нея.Аз лично не спининговам и нямам мнение по въпроса.Постарах се да съм полезен със снимките-коментар нямам.Най резултатната на Шабленското езеро,може да се окаже безлична на Дунава.За това,че форумът се превръща в чат си много прав,но обмяна на информация само с четене не се осъществява.Всеки си има право на мнение,стига да е в рамките на форумните правила.Повечето от въпросите се задават от хора,които никога не биха тествали отговора,а пишат само за да са в играта/не визирам тази тема и нейния автор/.Това е ясно на всички ни,но все пак от темите има смисъл.Спорим,разсъждаваме,караме се,но оставяме някакво решение на въпроса за следващите след нас!
Успех и НАСЛУКА!!!
В цялата тема има само две защитаващи блесната мнения.Може хората да са имали успех и да са доволни от нея.Аз лично не спининговам и нямам мнение по въпроса.Постарах се да съм полезен със снимките-коментар нямам.Най резултатната на Шабленското езеро,може да се окаже безлична на Дунава.За това,че форумът се превръща в чат си много прав,но обмяна на информация само с четене не се осъществява.Всеки си има право на мнение,стига да е в рамките на форумните правила.Повечето от въпросите се задават от хора,които никога не биха тествали отговора,а пишат само за да са в играта/не визирам тази тема и нейния автор/.Това е ясно на всички ни,но все пак от темите има смисъл.Спорим,разсъждаваме,караме се,но оставяме някакво решение на въпроса за следващите след нас!
Успех и НАСЛУКА!!!
Какво против да пише Ивака в темата. Мога да заявя че той РАЗБИРА от блесни, само дето го гони карък при използването им!!!! което май е добре , защото се отказва бързо и фата плувката , дето е факир и обикновенно спасява излета , защото аз съм упорит и мятам железата по цял денБоро написа:Егати смотаната блесна... Не ги чувай. За 2 години хвърляне, при голямото разнообразие от блесни, на нея хванах само една малка. По зле е и от руските, които се продаваха за стотинки. Истината е Blue fox с червена камбанка, като си избираш само цвета на пластината. Безотказна е. В дни когато всички по Шабленското езеро бяха капо, при вода от сълза до кал, съм вадил по 4 (без малките и изтърваните). Почвам да се дразня, имам чувството че тука пишат хора, които май и една блесна не са хвърлили през живота си. Добре e че и Ivaka не написа нещо. Това не е форум, а чат !
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Позволи ми да не се съглася с теб.Наистина се оплита отвреме-навреме докато и хванеш"чалъма".Много добра блесна за щука.Боро написа:Блесната не струва ! За риболова с нея, какво биха казали феновете и ? Колко пъти се оплита ? Ами при вятър, ами при силен вятър ? Дори и да хванеш влакното в "последният момент". И всичко привидно да е наред, е гати
мъждукащата игра....