Ееееееехххх Българйооо

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: :roll: :roll: Мнението ми е леко в друга посока .....( КАПИТАЛИЗМА ВСИКИ САМ СИ ГО ПРАВИ ) демек - БАЧКАШ И ПОЛУЧАВАШ..... Повече бачкаш и повече получаваш :roll: А Даскалите с триста лева държавна заплата взимат и по 500-1000 лева и от часни уроци не облагаеми :shock: ......... Вижте им дрешките и тогава ги съжалявайте!
Хора които са целогодишно на половин работен ден и не са си писали атобиографията да кандидатсват за работа.........!

В часната сфера има криза на работни кадри, на добро заплащане! Като не могат да живеят с малко да си сменят работата...... :roll:
Съгласен съм с министъра .... първо съкращения за некъдърните и после повишения за можещите................. :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Не съм експерт,но какви са моите изгледи занапред-
Като начало-предстои ни доста тежък финансов колабс ,който ще засегне освен ниската,така и средната класа от нашите сънародници.
По стечение на обстоятествата първата ни година ,като членове в ЕС
съвпадна с една от най-куците години както в земеделието ,така и в доста други отрасли(за което разбира се нашите управници не са готови),което предполага доста тежък зимен сезон. Хранителни продукти ( то това му остана на народа :? ) на по-високи от европейските цени :evil:, а заплата по-ниска с пъти дори и от най-бедната в съюза. Обещание за по-добър стандарт на живот вече имаме в излишък(та нали идат кметските)това не го мислим за момента ,като нужда(щото все пак в такива моменти е нужно да имаш морална подкрепа :twisted: ),ама за по-нататък няма и да ни се ще да си го помисляме(обещания>осъществени обещания)
Недостиг на свободни места по-лудници , болнични заведения и морги ще има със сигурност(за тва не се бъзикам :? той от сега народа започна да се сгъбясва ,та не за по-нататък )
Не искам да съм лош пророк или песимист ,ама напълно са възможни безредици .....и . ... т.н.
Те тва са мойте виждания(или поне част от тях), никой не е длъжен да се съгласява с мен,това е мое лично мнение :!:

Искрено се надявам да греша и нещата да тръгнат и да се оправи тая държава , та и ние и децата ни да останем и да живеем ,като цивилизовани хора 21 век ,а не като пигмеи ,както беше писал някой в темата.
Това е от мен бъдете здрави :wink:
Последно промяна от vIdRaTa на Пет Окт 12, 2007 9:32 am, променено общо 1 път.
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Мхм, както споменах по-горе, до 5 години максимум ни чака гражданска война.
vIdRaTa, много си прав, колега.
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

дали и с колко трябва да се увеличат заплатите е въпрос на преговори между учителите и правителството, но с мненията на някои, че работата на учителите е много лесна въобще не съм съгласен. някой беше написал че работели до обяд и имали ваканции-миналата година имах първокласник и ми се налагаше да вляза няколко пъти вътре в коридорите по време на междучасие- е няма такава лудница, вакханалия :D не издържах и 5 минути и излизах отвън.убеден съм че 99 % от пишещите в този форум няма да издържат една работна седмица в училище. за това че давали частни уроци- освен учителите по математика и литература, по други предмети не знам да се взимат уроци, пък и тези уроци ги плащаме ние родителите,като смятаме че не е редно да ги издадем на данъчните :lol:
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Колега milo69, бре какви увеличения бре...?!?!? Първо - увеличения за какво??? За отдадеността, за компетентността, за грамотността ли, за какво??? И, второ, откъде пари??? Да вземем да печатаме, м? И без друго сме се запътили към тотален и повсеместен колапс, та, давай да ускорим и вече болезнено плъзналата инфлация и да я превърнем в хиперинфлация?? Икономиката ни напълно колабира и до пролетта ни чакат идиотска скъпотия и, опасявам се, ГЛАД!...
Увеличения на учителските заплати - през крив макарон. Като не могат да живеят с малко, да си сменят професията, защото никой няма да им даде и стотинка повече. Не и на това поколение учители.
А пък за кътането на данъците и плащането под масата за частни уроци - ти си знаеш най-добре, колега. Лошото е само, че има още над 4млн. души в държавата ни, които мислят по сходен начин.
Случайно да ти хрумва да си поискаш касовата бележка в магазина...?
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

vIdRaTa написа:Не съм експерт,но какви са моите изгледи занапред-
Като начало-предстои ни доста тежък финансов колабс ,който ще засегне освен ниската,така и средната класа от нашите сънародници.
съвпадна с една от най-куците години както в земеделието ,така и в доста други отрасли(за което разбира се нашите управници не са готови),което предполага доста тежък зимен сезон. Хранителни продукти ( то това му остана на народа :? ) на по-високи от европейските цени :evil:, а заплата по-ниска с пъти дори и от най-бедната в съюза. Обещание за по-добър стандарт на живот вече имаме в излишък(та нали идат кметските)това не го мислим за момента ,като нужда(щото все пак в такива моменти е нужно да имаш морална подкрепа :twisted: ),ама за по-нататък няма и да ни се ще да си го помисляме(обещания<осъществени обещания)
Недостиг на свободни места по-лудници , болнични заведения и морги ще има със сигурност(за тва не се бъзикам :? той от сега народа започна да се сгъбясва ,та не за по-нататък )
Не искам да съм лош пророк или песимист ,ама напълно са възможни безредици .....и . ... т.н.
Те тва са мойте виждания(или поне част от тях), никой не е длъжен да се съгласява с мен,това е мое лично мнение :!:

Искрено се надявам да греша и нещата да тръгнат и да се оправи тая държава , та и ние и децата ни да останем и да живеем ,като цивилизовани хора 21 век ,а не като пигмеи ,както беше писал някой в темата.

Видра извинявай но това дето си писал са глупости и то големи.... Не ни предстои никакъв финансов колабс :lol: второ цените в българия не са европейски тука е наполовина по-евтино и това го знам от собствен опит като Финансист мога дати кажа че ни предстои една добра 2008 година и по-голяма част от българите ще го осетят въпроса е обаче че никога няма да спрат да мрънкат и винаги това което ще взимат ще е малко и недостатъчно... в момента в българия бедните хора не са толкова колкото си мислиш... беден човек е човек който няма жилище а живее под наем и няма с какво да си купи плазма ими мобилен телефон... В момента търговията на техника и леки автомобили в България процъфтява само за тази година вноса на употребявани автомобили се е качил двойно в сравнение с миналата година... от каде са тия пари кой ги дава кой ги харчи??? това е средната класа която набира скорост а от догодина и предполагам ще се изрази по силно защото ще ни намаляват данъчната тежест...и още нещо най-голямата заблуда излезнала в медиите че тази година инфлацията изяла увеличението на доходите натротив инфлацията е изяла 50% от увеличението което е нормално.... Мога и още да продължавам но много от хората се правят че не разбират и само искат.... За тези които искат да имат ще кажа - Работете и ще имате Работа има но всички искаме да ни плащат много за лека работа.... е няма да стане...
Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

То хубаво всичко се оправя :lol: , но кога примерно ще спрът да се качват цените :evil:

Защо всичките видове месо са по евтини в Европа :roll:

Докато нашите оправляващи се чувстват недосегами това ще е положението.

При стачки на национално ниво в повечето европейски държави и не само в тях, исканията на стачкуващите са вземат под внимание. Тук нашите политици не ги интересува въобще това :evil:
Ами ако са прави учителите ужеличете има заплатите , ако не уволнете 30-40 и другите обратно на работа :evil:

Затова гилотината пред Народното събрание и всички депутати с целите им родове под ножа. Следващите които дойдат да знаят какво ги чака :twisted: (Мееееечтииииии, за съжаление никога няма да стане :cry: :evil: )

Между другото Бълария е единствената страна влязла в ЕС без референдум :evil:
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Ivak написа:Между другото Бълария е единствената страна влязла в ЕС без референдум :evil:
Ivak, България е единствената, на която отрязаха субсидиите след по-малко от година. България, също така, ще е и единствената страна, за която Европа ще затвори границите си, след като веднъж ги е отворила :)
И ще да е тъй, докато гилотината, за която споменаваш, не се паркира пред НС.
Само че те, гилотините, сами не могат да правят нищо хайванчетата... Ние трябва да я свършим тази.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

мисля да обобщя всички мнения:да ИМ еба майката на лошите :lol: които и да са ТЕ :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

:lol: :lol: :lol: Ндааа, мамка им на ТЯХ (които и да са те) :lol: :lol: :lol:
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

hendekltd написа:Колега milo69, бре какви увеличения бре...?!?!? Първо - увеличения за какво??? За отдадеността, за компетентността, за грамотността ли, за какво??? И, второ, откъде пари??? Да вземем да печатаме, м? И без друго сме се запътили към тотален и повсеместен колапс, та, давай да ускорим и вече болезнено плъзналата инфлация и да я превърнем в хиперинфлация?? Икономиката ни напълно колабира и до пролетта ни чакат идиотска скъпотия и, опасявам се, ГЛАД!...
Увеличения на учителските заплати - през крив макарон. Като не могат да живеят с малко, да си сменят професията, защото никой няма да им даде и стотинка повече. Не и на това поколение учители.
А пък за кътането на данъците и плащането под масата за частни уроци - ти си знаеш най-добре, колега. Лошото е само, че има още над 4млн. души в държавата ни, които мислят по сходен начин.
Случайно да ти хрумва да си поискаш касовата бележка в магазина...?
Правилно :wink:
--- Конфуций---
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

hendekltd написа:
Ivak написа:Между другото Бълария е единствената страна влязла в ЕС без референдум :evil:
Ivak, България е единствената, на която отрязаха субсидиите след по-малко от година. България, също така, ще е и единствената страна, за която Европа ще затвори границите си, след като веднъж ги е отворила :)
И ще да е тъй, докато гилотината, за която споменаваш, не се паркира пред НС.
Само че те, гилотините, сами не могат да правят нищо хайванчетата... Ние трябва да я свършим тази.
А може би и първата изгонена от ЕС :!:
--- Конфуций---
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе то под очите ви,ама не виждате-ееей,добре,че сьм аз :lol: :lol: еееей там-пакманчето в зеленото квадратче.... :lol: :lol: :lol:
http://gsm.fensko.com/detail/172336.html
само се чудя,що хуя БЕГА,като според мен си требе да ИДВА :lol: :lol: :lol: бе-Хамериканизми...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Колега vIdRaTa, баш тази няма да се случи черно на бяло, щото, ако се не къжа, такова жувотно не е предвидено по план - тва ще да е като да кажем 'черен белтък' - оксиморон един вид.
Аз затва и казах, че ще си затворят границите за нас, не че ще ни изхвърлят. Но са ни подготвили най-големия гъЗ - ще сме си член (в смисъл, че и ще се чувстваме като член в най-уйския смисъл на думата), ама непълноправен. И само да си представим какво ще пише за Бълхерия в учебниците по история през, да речем, 3007ма година :P
Направо да пукне от смях човек, колеги :) :lol: Чакат ни тоооолкова весели политикономически временца, че риболовът на пълноводно Жребчево ще ни се чини досущ пълна трагедия :) :lol:
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Mitak написа:
vIdRaTa написа:Не съм експерт,но какви са моите изгледи занапред-
съвпадна с една от най-куците години както в земеделието ,така и в доста други отрасли(за което разбира се нашите управници не са готови),което предполага доста тежък зимен сезон. Хранителни продукти ( то това му остана на народа :? ) на по-високи от европейските цени :evil:, а заплата по-ниска с пъти дори и от най-бедната в съюза. Обещание за по-добър стандарт на живот вече имаме в излишък(та нали идат кметските)това не го мислим за момента ,като нужда(щото все пак в такива моменти е нужно да имаш морална подкрепа :twisted: ),ама за по-нататък няма и да ни се ще да си го помисляме(обещания<осъществени обещания)

Видра извинявай но това дето си писал са глупости и то големи.... Не ни предстои никакъв финансов колабс :lol: второ цените в българия не са европейски тука е наполовина по-евтино и това го знам от собствен опит като Финансист мога дати кажа че ни предстои една добра 2008 година и по-голяма част от българите ще го осетят въпроса е обаче че никога няма да спрат да мрънкат и винаги това което ще взимат ще е малко и недостатъчно... в момента в българия бедните хора не са толкова колкото си мислиш... беден човек е човек който няма жилище а живее под наем и няма с какво да си купи плазма ими мобилен телефон... В момента търговията на техника и леки автомобили в България процъфтява само за тази година вноса на употребявани автомобили се е качил двойно в сравнение с миналата година... от каде са тия пари кой ги дава кой ги харчи??? това е средната класа която набира скорост а от догодина и предполагам ще се изрази по силно защото ще ни намаляват данъчната тежест...и още нещо най-голямата заблуда излезнала в медиите че тази година инфлацията изяла увеличението на доходите натротив инфлацията е изяла 50% от увеличението което е нормално.... Мога и още да продължавам но много от хората се правят че не разбират и само искат.... За тези които искат да имат ще кажа - Работете и ще имате Работа има но всички искаме да ни плащат много за лека работа.... е няма да стане...
Грешно :!: Господин финансист :!:
Ти знаеш ли колко струва един хляб примерно в Испания(тва ми дойде на акъла -ако искаш германия,ако искаш дори и америка ,макар че не е в ЕС и се отдалечавам от темата) :?: =от 60 евро цента до 1.5 евро за хлебче(като имаш предвид че имат над 20 -25 вида хляб ) или 1 кг свинско месо.......=6-15 евро и т.н.
няма да опоменавам още цени на продукти щото тук не е онлайн хр. магазин :) А знаеш ли колко е средната работна заплата там а :?:
няма да ти кажа щото може да получиш комплекси :shock:
Ще кажеш цени на здравеопазване и т.н. ,ама да погледнем примерно качеството му :?: :!: Съгласен съм заалкохола и цигарите ,че са на по-ниски цени,ама то ракия и цигари без мезе :shock: :!:
Казваш търговията със скъпи джипове и луксозни коли върви на пълни обороти ОК ,но кой ли ги купува и с какви пари дали знаеш :?: ,щото аз съм сигурен ,че 60-70 процента се купуват с мои ,твои ,на майка ти ,на баща ми и на филанкишията пари :!:
Дано да е така
Финансист мога дати кажа че ни предстои една добра 2008 година
ама надали :!:
--- Конфуций---
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”