След Димитровден - Расперовден

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Това са готови снимки за календар , трябват само още десет , май трябва всички да се включим ... !
Иначе , Венци , браво за расперите , давайте все така ... , пък утре седнете на дълга маса , че да има място да "перите" ръце !!!
От сега ви казвам НАЗДРАВЕ на всички , и весел "риболов" ... !!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ааааа ние с теб няма ли да се видим в събота рано сутринта на Дунава :?: :lol: :lol:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ако знаеш как ми "сипваш сол в раната" , но "Корсата" проявава "характер" във влажно време и не и се ходи никъде . Смених кабели , свещи , капачка , бобина и т. н. , сега съм взел и палец , но ако мога да го сменя до петък , и ако причината се окаже той за прекъсването , смятай че , като нищо ще довтасам , нищо , че в петък и аз съм на "скромно" банкетче !
Така че , Иво , нашето не се губи , смятам поне един път до края на годината да се видим , дали край вода , или край маса ... , няма значение къде !!!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Тъй,тъй!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Днес реших да направя малко поправки по кастмастера, че сън не спах заради гелето завчера. Сложих му нова тройка OWNER номер 4, махнах червената глупост дето си идва с него, на линията вързах троен вирбел BALZER и бегом на Дунава. Пристигнах към 11 ч и след няколко замятания резултатът не закъсня!
[img]http://storage1.album.bg/27a/Распер_на_ ... 797793.jpg[/img]
По някое време реших да пробвам и "оловния войник". И той се отчете.
[img]http://storage1.album.bg/3db/Распер_на_ ... 797778.jpg[/img]
За отбелязване е, че взема не само на бели :wink:
[img]http://storage1.album.bg/5a3/spro_asp_j ... 797761.jpg[/img]
Към 13 ч заваля, изви силен вятър, почна да чупи клони и стана невъзможно да се хвърля.
[img]http://storage1.album.bg/df8/Дунавски_в ... 797764.jpg[/img]
Айде сега да кажа, че в последно време съм много доволен от тази въдица. Покрай дънарките все не оставаше време да и обърна внимание. :D
[img]http://storage1.album.bg/a46/Малко_рекл ... 797772.jpg[/img]
Довечера на срещата ще коментираме :wink: :partyman:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Днес, 13 Ноември денят не беше добър за .... расперите :wink:
[img]http://storage1.album.bg/4c0/Трипъл_Екс ... 844820.jpg[/img]
48 см, 61 см, 63 см с общо тегло 5.400 кг
[img]http://storage1.album.bg/a17/48_см_61_с ... 844812.jpg[/img]
Мястото е река Дунав - героите са оловния войник на SPRO и SHIMANO.
Ура! Ура! Ура! :D :D :D
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Много добър улов!Честито и все така да ги мориш!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Еееей , отъркаха ми се буквите Б , Р , А , В , О на клавиатурата , ама не пречи , заслужавате си го !!!
Явно и аз съм случил , след като съм се запознал с вас ... , давайте все така , аз "букви" да пиша ще намеря !
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Сега ще кажа нещо, което бих желал да не се коментира и да не се измества темата:

"Павка, над нормата си, моля те следващия път върни едното рибе във водата - повярвай ми страхотен кеф е и ако повече хора го правим ще има да ловим повече и по-големи риби. Не казвам всичките - само едното върни. По същия начин искам и да апелирам - расперът расте бавно. Вярно, че минималният му рамер е 25 см - нека всеки да вдигне за себе си минималния размер ... ако заговорим и за ядене - малките не са и вкусни"

Поздрави за успешните ти спинингови излети!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Росен написа:Сега ще кажа нещо, което бих желал да не се коментира и да не се измества темата:

"Павка, над нормата си, моля те следващия път върни едното рибе във водата - повярвай ми страхотен кеф е и ако повече хора го правим ще има да ловим повече и по-големи риби. Не казвам всичките - само едното върни. По същия начин искам и да апелирам - расперът расте бавно. Вярно, че минималният му рамер е 25 см - нека всеки да вдигне за себе си минималния размер ... ако заговорим и за ядене - малките не са и вкусни"

Поздрави за успешните ти спинингови излети!
Абсолютно си прав. :oops: Ако имам оправдание, то е че лових 1 час - от 10:30 до 11:30. След третата си тръгнах и на око изглеждаха около трите кила. Теглил съм ги удома. Не съм искал да поставям "рекорди". Аз лично никога не съм се "оливал", което е видно от постовете ми. Като хвана риба и си тръгвам.
Благодаря за поздравленията. Успешна седмица ти желая, Роска.
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

браво. е не ми се обади и аз да се порадвам на распери :)
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

nicki4 написа:браво. е не ми се обади и аз да се порадвам на распери :)
Никич, съжалявам бате, тая сутрин като закарах жената на работа, нещо ми извъртя волана към Дунав Мост. :twisted: Получи се съвсем инцидентен риболов. Другия път ще те взема. :wink:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Marco Polo написа:Ако това ти е "инцидентния", представям си организирания какъв ще е... ;)
Оооо, Марко! Що не беше на среща 2 на Жребчево, да видиш ОРГАНИЗИРАН РИБОЛОВ!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Е нищо де ... нова година - нов късмет. :D
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Така,Павката умее да "разлайва кучетата"и успя да разлае и моето "това което човърка отвътре".Та днес си бях спуснал неотложна задача,но ме зачовърка и се примолих на баща ми да се заеме с нея,за да мога да направя един излет.Отивам на буната и почвам да мятам,но удари няма а и рибата не играе.Гледам часовника,наближава 11 а аз съм капо за момента.Продължавам да хвърлям и си мисля", предния път удариха след 11,ще помятам още пък дано имам слука".Така и стана към 11.15 удар и след кратка борба и без кеп ,навън 44см.Ухааа почвам ги рекох си и продължих.След 15-20 минути същата ситуация и вече са двамца.Положих усилия но това ми се полагало , пък и дето казва Росен трябва да си оставяме и за следващия път! Ма той дойде много бързо.В 12.30 бях в къщи ,но след като напече в 14.15 бях пак там.На второто замятане удар и отново без кеп същия разбойник 44см.Наистина мислех да го пусна защото двата бяха предостатъчни за вечеря ,но лакомията му го погуби.Обаче вина имам и аз ,та затова ще я поправя още утре.Става въпрос за примамката,че е малка и ще я заменя с по голяма! Това беше за днешния ден от който останах много доволен.Пожелавам на всички наслука!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”