Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Лек за махмурлък
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
преди пиене един "Анти похмелин"-руско изобретение и работи пефектно на сутринта още един ако ти е некомфортно обаче требе много пиене че от хапчето почваш да пиеш като смок т.е. хваща те и след 30мин. си го изпикал и требе наливане наново.
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
- dimitar_
- сериозен играч
Празници са , а българина , знаете че умее да се весели , е , накрая понякога "светената вода" идва множко ...
При такива случаи , поне аз взимам мерки предварително , гълтам едно аспиринче преди "веселбата" , гледам да не меся много питиетата , "тръскам задник" на дансинга , и ако след всичко това като си лягам тавана иска да ме натисне , ставам , два пръста в гърлото и ... сещате се ! Признавам и зелевата чорба , също и чистият въздух , друго е като главата вземе "вятър" , но не забравяйте , че "ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА" !!!
Весели празници !!!
При такива случаи , поне аз взимам мерки предварително , гълтам едно аспиринче преди "веселбата" , гледам да не меся много питиетата , "тръскам задник" на дансинга , и ако след всичко това като си лягам тавана иска да ме натисне , ставам , два пръста в гърлото и ... сещате се ! Признавам и зелевата чорба , също и чистият въздух , друго е като главата вземе "вятър" , но не забравяйте , че "ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА" !!!
Весели празници !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За Двата Пръста е най ефективно, веднага преди лягане
Тръскането по дансинга също .
На ефективното за мен е: Упсарин ако боли глава и много вода
Уловката е пиете яко вода и лягате като се завивате яко в много топла стая, изпотявате всичко за час два
Друг трик е Исостар-а , едни такива като Ред Була са кутийките, но не е газирано и нямат кофеини, таини и т.н. Само глюкоза и някакви хидратиращи съставки. Пикае се много но при употреба на повече бройки ставате недостижими на полето на алкохола и танците. Сутрин няма главобол и тежестта минава за 2-3 часа максимум.
Много рядко смесвам алкохолите

Тръскането по дансинга също .
На ефективното за мен е: Упсарин ако боли глава и много вода
Уловката е пиете яко вода и лягате като се завивате яко в много топла стая, изпотявате всичко за час два

Друг трик е Исостар-а , едни такива като Ред Була са кутийките, но не е газирано и нямат кофеини, таини и т.н. Само глюкоза и някакви хидратиращи съставки. Пикае се много но при употреба на повече бройки ставате недостижими на полето на алкохола и танците. Сутрин няма главобол и тежестта минава за 2-3 часа максимум.
Много рядко смесвам алкохолите

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
bkd написа:КЪДЕ СА МИ ПАРИЧКИТЕ В ТОРБИЧКИТЕ ПОД ОЧИЧКИ ТЕ

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Тия предварителни подготовки нещо не ме кефят. Сядам ям, пия, веселя се и на другия ден му мисля. То само една мисъл ти минава през главата де и тя е: "бахти що са напих така зверски снощи" На този въпрос досега не съм успявал да си отговоря. И затова продължавам да се напивам за да открия отговора 
Иначе според мен махмурлука винаги си е зависил от качеството на питието (говоря за твърдия алкохол). Случвало се е от много малко водка на другия ден да съм труп и от адски много ракия да стана рано рано без да ми няма нищо. Смесването е почти сигурен признак за глава камбана на другия ден. Ама аз лично в повечето случаи не се гевезя. Пия това което ми се допие. Може 1 час да изкарам ама да ми е било кеф поне.
Истинския лек за махмурлука си остава един хубав, здрав и необезпокояван сън. Ако въпреки съня още имате проблеми се налага да прибегнете към ССССС. Ставане, Сране, Спирин, Секс, Спане
Ергените сменят 4-то С с Ч
Успех ви желая на 01.01.08

Иначе според мен махмурлука винаги си е зависил от качеството на питието (говоря за твърдия алкохол). Случвало се е от много малко водка на другия ден да съм труп и от адски много ракия да стана рано рано без да ми няма нищо. Смесването е почти сигурен признак за глава камбана на другия ден. Ама аз лично в повечето случаи не се гевезя. Пия това което ми се допие. Може 1 час да изкарам ама да ми е било кеф поне.
Истинския лек за махмурлука си остава един хубав, здрав и необезпокояван сън. Ако въпреки съня още имате проблеми се налага да прибегнете към ССССС. Ставане, Сране, Спирин, Секс, Спане
Ергените сменят 4-то С с Ч
Успех ви желая на 01.01.08
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
Еееееей,здравейте бе пияници,малко ва изтарвах от поглед и почнахте лек да търсите срещу махмурлук
Това е така щот не питате бать си Нидялка
Най добрия лек е да не пиетеее
майтапя се де,значи най добрия лек си е от черно коте гомното
изпитана марка,или варено овче око с доматен сос,и един съвет-пийте докат са насерете па за утре хич не му мислете,то ако имаше лек за тая работа и баба ми щеше да се налива.
Ха наздравичка на всички па утре ще му мислим.

Ха наздравичка на всички па утре ще му мислим.
- svetlio86
- ще става разбирач
Re: Лек за махмурлък
Значи аз като се напия,какво прая!!!Аз у дома си имам на съхранение няколко блистера медицински въглен,та като се прибера като ударя 2 на сутринта нищо ми няма,а другия трик който съм чувал от стари хора,но не съм изпробвал е чай от конски фашкии
Наздраве и от мен и честита нова година