Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Първите ми стъпки на леда!!!
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
- barutchiata ©
- Администратор
- ivan_yo
- разбира нещата
И битрябвало да напишешbarutchiata написа:Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След половин час ще си търся темата в коша![]()
![]()
Не се цупи, нали се извиних.
И СЕ ЗАСРАМИХпред това така дейно момче дето така раздвижвА форума та да му завиди човек.
Славен си НЕДЕЛЧО

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- ivan_yo
- разбира нещата
Неделчо този барутчия, я ми кажи заслужава ли да го направим БАРУТЧИЯ на нашия легендарен герой от нашето миналоБОРИМЕЧКАТА и неговата ЧЕРЕШОВА батарея, за да се наричаме сега ние БЪЛГАРИ
Ако барута незнае за него то това ще да е ..............................
То нашия герой го има в снимките и на една от тях даже с топчето......

Ако барута незнае за него то това ще да е ..............................
То нашия герой го има в снимките и на една от тях даже с топчето......
- dimitar_
- сериозен играч
Сега вече разбирам как сте изпратили старата и как сте посрещнали новата година , да сте ми живи и здрави всичките !!!
Дето се вика , който не е бил на сватбата може само да слуша колко са били хубави ... очите на булката !!!
Снимките са достатъчни за да накарат всеки да бъде част от целият празник който сте си направили ... !!!
За леда напълно те разбирам , Неделчо , и аз като стъпя на него всичко ми се свива , но на прилично разстояние , край скарата изкарвам докрай , не ме е срам да нося пиенето и мезето на майсторите край дупките ... !
Още веднъж ви поздравявам с Новата 2008 година , дано е щастлива и пълна с късмет !!!
Дето се вика , който не е бил на сватбата може само да слуша колко са били хубави ... очите на булката !!!
Снимките са достатъчни за да накарат всеки да бъде част от целият празник който сте си направили ... !!!
За леда напълно те разбирам , Неделчо , и аз като стъпя на него всичко ми се свива , но на прилично разстояние , край скарата изкарвам докрай , не ме е срам да нося пиенето и мезето на майсторите край дупките ... !
Още веднъж ви поздравявам с Новата 2008 година , дано е щастлива и пълна с късмет !!!
Ходи си ти по тия 30см.ivan_yo написа:На река ,вярно е че леда е мижав но в някои затворени водоеми вече надхвърля 30см дебелина и е много здрав в момента.

И аз днес ходих на река ама след 10мин.кордата ми стана на арматура,пет пъти я размразявах и накрая се стъмни,прибрах се кат гърмян заек.Ноооо,утре пак ще опитам