Първите ми стъпки на леда!!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Nedeltcho Delev

Първите ми стъпки на леда!!!

Мнение от Nedeltcho Delev »

Съвеста не ми позволява да пусна тази тема в друг раздел,това е най успешния ми приключенски риболов през 2007 и то на 31.12.
И така да я карам подред.
След пристигането ми в Клисура да празнуваме нова година,аз и двамата Ивановци,да им е свято името,първо решихме да одбележим срещата с по една наздравица

Изображение

след което излезнахме да разгледаме прекрасното градче където домакина се е учил да хваща риба

Изображение

и пак на масата,ама така сме се увлекли че на сутринта на 31 и на тримата ни горяха главите.
Поради липса на зелеви чорби и шкембета решихме да реанимираме на яз.Душанци,да ни поодуха малко вятъра и да видим колко е дебел леда.
На път за язовира направихме малко снимки за съфорумниците,та кат нагледат да ни завиждат
:shock: :shock: :shock:
Изображение

Изображение

Изображение

И така след малко стигнахме до язовира,а ма то гледка,а ма то страх,как бать ви Нидялчу ще стъпи върху лед кат никой път до сега не бях ходил по такова чудо, и от там се почнаха моите успешни неудачи

Изображение

Изображение

Страх не страх двамата ме замъкнаха на леда,чувство необяснимо,ледът се пука между краката ти а стомахът ми чак в гърлото,еей няма по добро средство за отрезвяване от това да ти пука леда между краката,малииий страх,малиий адриналин.

Изображение

След петнадесетина минути се поокопитих и викаме да констатираме кой какво хваща на тия дупки

Изображение

Ама аз нали съм си любопитен,пък и още неутрязнял добре грбнах един свредел да дупча леда

Изображение

Изображение

Изображение

Ама кой дявол ме караше да правя аз дубки,майкооо като изпращя под мене хвърлих и свредла и всичко,след още 10 минути вцепенен от страх пак любопитство :? :?
Тоз път реших да ловя риба в дупката,колегата който кротко си седеше и чакаше нещо да му клъвне,любезно ми предостави неговата въдичка и.... оооооо майкоооо,чудо подводно,върха потрепери,сърцето ми също,страха отмина завчаска и хлаац,засечка,борба безмилостна,двамата Ивановци гледат и невярват на очитеси,бать Нидялчо с трофийна риба на лед,това чудо на подледения свят вече беше в ръцете ми

Изображение

Невероятен успех,за първи път на лед,за първи хващам такава въдица и за първи път риба извадена от дълбините на тоз прекрасен язовир.Деди гледа и не вярва
Изображение

Иван и той се мйчи да влезне в успешни ама нъц
Изображение
И така един прекрасен излет с невероятни гледки
Изображение

После още малко разходки и аде пак в къщи да разфасоваме това чудо невиждано наречено костур :shock: :shock:
Тре дена го ядохме и пак артиса.
А ми кажете сега това нее ли за успешни :wink: :wink: :wink:
Последно промяна от Nedeltcho Delev на Пет Яну 04, 2008 3:38 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

За първи път се качва на лед, за първи път хваща мормишка, за половин минута игра хваща риба - бать Нидялчу "Айсмена"!
Шоуто беше невероятно, но за съжаление е невъзможно да се опише! Ще разказваме на НС-3!
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

ЕВАЛА БАТЕ !

Мнение от d_bozhkov »

Мале ...и аз изтръпнах докато чета !

мен да ме убият на тънък лед не се качвам.А като гледам по снимките не е много дебел леда ! Че както съм и 130 кг.не моат ме извади ,ако потъна ! :D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Извинете ме но не видях снимки с рибата, иначе не забравяйте че ледът не е шега работа, мой познат рибар така преди 2 години за малко да се прости с живота едвам го спасиха, отиват на стамболийски и както си седи на столчето и си лови рибка прас под леда и то толкова бързо че никой не видял и не чул нищо, стига че изплувал щото било плитко, аз на лед не стъпвам пък...
Nedeltcho Delev

[quote="IVKOPIVKO"]Извинете ме но не видях снимки с рибата,

:shock: :shock: :shock: Ти кьорав ли си бе момче,тва в чирпака кво е а :roll: :roll: :roll:
Nedeltcho Delev

Дедииииии,помооооощ,хората не могат да видят рибата :roll: :roll: :roll:
Аватар
asenovpk
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от asenovpk »

xaxa :D
Изображение Chelsea
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Изображение

Са що не се смеете!?
Последно промяна от Dedy на Чет Яну 03, 2008 2:28 pm, променено общо 2 пъти.
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Абе има няква разлика между двете снимки. И се чудих тоя черпак за къф чеп бил а то от дупката направо в тигана .Пресен пресен.Не са мотемата е за успешни ами и сникта е за галерия->трофейни риби.Браво момци изтрепалисте рибата и мозъчните клетки. АФЕРИМ :o :D :D
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Супер сте . Черпака кефи :lol:
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

:lol: и аз не видех рибата а четем и си викам сигорно е ебати и парчето :lol: ако не беше казал че е в черпако немаше да я видим :lol:

да сте живи и здрави и големи да ловите
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Евала и от мен колеги, само барбекюто ви липсва и червено винце ма все си мисля че след риболова сте наваксали.
Nedeltcho Delev

nasco2 написа:Евала и от мен колеги, само барбекюто ви липсва и червено винце ма все си мисля че след риболова сте наваксали.
Въх бе Наско изтарвал ли съм го

Изображение

Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

хахахах сега вече и аз много се смях, щото и аз очаквах да видя няква огромна риба а то било черпак :lol: :lol: :lol: че от де го намерихте тоя черпак ве образи. Насред леда с черпак баси хората, аз гледам пуля са тука викам тва кво е сега :shock: :shock: :shock: ...първо помислих викам си тва ше да е пъстърва на точици, после гледам гледам пак викам си ебаси тва сигурно а канджа, после си викам е тва може да е живарник няккъв...е сега на новата снимка рибата са вижда да като сте я уголемили и сте :smt117 l: тва невероятно рибе а Наздраве
iid
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от iid »

Браво за прекрасния репортаж и снимков материал :!: Напълни ми душата.Честита Нова година и от мен и наслука :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”