Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална среща-място
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Няма рано,да се организираме и да ги мятаме тия распери,бели и тем подобни.Пък и времето е хладно,можем да хапнем едно прасенце.emo vasilev написа:Едва ли има риболовец , на който да не му харесва Дунава !!!nick71 написа:GODzillata и на мене Дунава си ми е на сърце :
Още е рано да се решава кога и къде да бъде срещата - или поне аз така си мисля !

- GODzillata
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не е така,защото както казах всичко изброено ми е еднакво далечеIVKOPIVKO написа:Всеки май дърпа към своя си край да му е по близичко и да познава водоема

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За Дунав, знаете какво ще ви кажа
Места има колкото може и още толкова
Път има почти до всяко място, но както пише колегата Ник да не излезе ялов деня
За мен разстоянието не е проблем - все пак това си е една авантюра
,,Човека е човек когато е на път,, - нали така беше писал Щастливеца
Идеята за Тича никак не е зле, а аз бих добавил и яз.Бели лом

Места има колкото може и още толкова

За мен разстоянието не е проблем - все пак това си е една авантюра

,,Човека е човек когато е на път,, - нали така беше писал Щастливеца

Идеята за Тича никак не е зле, а аз бих добавил и яз.Бели лом

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
След като изчетох всичко, мисля да Ви пусна една стръв, па да видим кой ще клъвне. Някаде в централна България , ресторант и хотел. Смятам, че всички сте много добри както в риболова така и на маса.
> Преди време питам един господин " новоназначен ", Ти от какво разбираш най-много?
той ми отговаря- " от ядене и пиене ". И така си беше.

> Преди време питам един господин " новоназначен ", Ти от какво разбираш най-много?

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Да бе ама аз на масата сядам само вечер и чесно казано предпочитам да сме си на полянката да викаме да крещим на воля, а не в ресторант и предпочитам да спя в палатката вместо в някой обирджийски хотел за мен срещата на Жребчево ми се вижда че е била отлична за съжеление ме нямаше тогава, то може и таз година да ме няма.val написа: Някаде в централна България , ресторант и хотел. Смятам, че всички сте много добри както в риболова така и на маса.
- GODzillata
Говорим за няколко часа в повече шофиране...няколко литра в повече гориво....но какво е това пред емоциите, които ги очакват на Дунава?IVKOPIVKO написа:за някои колеги от юг ще е далечко Дунава
Още повече ако никога не са го виждали...
Няма нищо по-готино да се събудиш сутринта, да вдишаш реката...да видиш слънчевата пътека...щуките рано сутрин сами излизат на брега...истинска случка ---> ловец, прибирайки се след запой по брега на Дунава, се спъва в щука, която от силната си засилка при гоненето на рибка, е излезнала на брега.

И не само щуки...бели риби и сомове, шарани, амури и де що се сетите други риби, мнооого по-голям избор, отколкото на язовир.
Дълга пясъчна ивица...СЯНКА от гъсти дървета...течението на реката, вдъхващо жизнерадост...усещане за живот....и т.н.
А иначе к'во - изкуствен язовир, един гьол, блато, жега върху жега и отгоре слънце, ни дръвчета, ни храсти...брррррр.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- ivan_yo
- разбира нещата
GODzillata написа:Говорим за няколко часа в повече шофиране...няколко литра в повече гориво....но какво е това пред емоциите, които ги очакват на Дунава?IVKOPIVKO написа:за някои колеги от юг ще е далечко Дунава
Още повече ако никога не са го виждали...
Няма нищо по-готино да се събудиш сутринта, да вдишаш реката...да видиш слънчевата пътека...щуките рано сутрин сами излизат на брега...истинска случка ---> ловец, прибирайки се след запой по брега на Дунава, се спъва в щука, която от силната си засилка при гоненето на рибка, е излезнала на брега.![]()
И не само щуки...бели риби и сомове, шарани, амури и де що се сетите други риби, мнооого по-голям избор, отколкото на язовир.
Дълга пясъчна ивица...СЯНКА от гъсти дървета...течението на реката, вдъхващо жизнерадост...усещане за живот....и т.н.
А иначе к'во - изкуствен язовир, един гьол, блато, жега върху жега и отгоре слънце, ни дръвчета, ни храсти...брррррр.

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
.И аз бях на Дунава миналото лято село "Остров" и наистина не съм впечатлен, действително комари, тиня, реката ту се качва ту пада 2 пъти местя целия багаж. А за Йовковци GODZI гарантирам ти че има голямо разнообразие от риба, природата е невероятно красива, чист планински климат, чист въздух, чиста изворна планинска вода, не е просто един гьол както ти се изрази. И там има щука която гони солидно, и кефал има и червеноперка ( тука сапуна да каже) и т.н.. няма да повтарям всичко прочетете първото ми мнение по темата. Относно транспорта на човек идващ от Пловдив ще му стъпи с 200 км горница спрямо Йовковци и 200 да се върне 400 ако пътуват двана на газ са по 25 лв още на човек, за 50 лв сметни колко ядене и ракия е това умножи ги 10 пъти по 50 и пак ги сметни в ядене и пиенеsnegk написа:Аз ходя няколко пъти на Ряхово(Дунава)имаше кал,тиня,комари в изубилие,във водата плуват хубави човешки кефали,иначе риба всякаква