Национална среща-място

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор

Къде да се проведе Национална среща №3

Жребеца
25
46%
Йовковци
14
26%
Дунав
15
28%

Общо гласове: 54

snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

emo vasilev написа:
nick71 написа:GODzillata и на мене Дунава си ми е на сърце :
Едва ли има риболовец , на който да не му харесва Дунава !!!

Още е рано да се решава кога и къде да бъде срещата - или поне аз така си мисля !
Няма рано,да се организираме и да ги мятаме тия распери,бели и тем подобни.Пък и времето е хладно,можем да хапнем едно прасенце. :lol:
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

sneqk
това за прасенцето си остана само като пожелание за миналата година :)))
май не е нужна чак нацiонална среюща за да го направим , като се замисля все още има време за Батак !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

5кила написа:...по вьпроса-бе ДУНАВ бая добре си ми звучи-не е казано да е около видин-места бол :roll:
Ъхъм...не е зор да е около Видин, може да е около Антимово, Кутово, Сланотрън, Кошава, Гомотарци...места бол! :wink: :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Всеки май дърпа към своя си край да му е по близичко и да познава водоема :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

IVKOPIVKO написа:Всеки май дърпа към своя си край да му е по близичко и да познава водоема :lol:
не е така,защото както казах всичко изброено ми е еднакво далече :wink: ако е за вьпрос-батак най много ме урежда,щото имам кьща на 20тина километра :wink: ама освен куци костурчета и детски червеноперки и бабушки там каква е дестинацията? :roll: както решите-ще гледам да участвам,само нещо дата горе долу да уточниме :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

За Дунав, знаете какво ще ви кажа :smt023
Места има колкото може и още толкова :wink: Път има почти до всяко място, но както пише колегата Ник да не излезе ялов деня :wink:
За мен разстоянието не е проблем - все пак това си е една авантюра :D
,,Човека е човек когато е на път,, - нали така беше писал Щастливеца :wink:
Идеята за Тича никак не е зле, а аз бих добавил и яз.Бели лом :wink:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Според мен няма водоем където да има гарантиран улов, за Йовковци знам че държи доста добри парчета и каракуди и шаран и толстолоб но няма да се повтарям вече за природата и планинската вода и сенките споменах, а и все пак е в центъра на страната за някои колеги от юг ще е далечко Дунава
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

След като изчетох всичко, мисля да Ви пусна една стръв, па да видим кой ще клъвне. Някаде в централна България , ресторант и хотел. Смятам, че всички сте много добри както в риболова така и на маса.
> Преди време питам един господин " новоназначен ", Ти от какво разбираш най-много?
той ми отговаря- " от ядене и пиене ". И така си беше.
:lol:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

val написа: Някаде в централна България , ресторант и хотел. Смятам, че всички сте много добри както в риболова така и на маса.
> Преди време питам един господин " новоназначен ", Ти от какво разбираш най-много?
той ми отговаря- " от ядене и пиене ". И така си беше.
:lol:
Да бе ама аз на масата сядам само вечер и чесно казано предпочитам да сме си на полянката да викаме да крещим на воля, а не в ресторант и предпочитам да спя в палатката вместо в някой обирджийски хотел за мен срещата на Жребчево ми се вижда че е била отлична за съжеление ме нямаше тогава, то може и таз година да ме няма.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

IVKOPIVKO написа:за някои колеги от юг ще е далечко Дунава
Говорим за няколко часа в повече шофиране...няколко литра в повече гориво....но какво е това пред емоциите, които ги очакват на Дунава?
Още повече ако никога не са го виждали...

Няма нищо по-готино да се събудиш сутринта, да вдишаш реката...да видиш слънчевата пътека...щуките рано сутрин сами излизат на брега...истинска случка ---> ловец, прибирайки се след запой по брега на Дунава, се спъва в щука, която от силната си засилка при гоненето на рибка, е излезнала на брега. :idea:

И не само щуки...бели риби и сомове, шарани, амури и де що се сетите други риби, мнооого по-голям избор, отколкото на язовир.

Дълга пясъчна ивица...СЯНКА от гъсти дървета...течението на реката, вдъхващо жизнерадост...усещане за живот....и т.н.

А иначе к'во - изкуствен язовир, един гьол, блато, жега върху жега и отгоре слънце, ни дръвчета, ни храсти...брррррр.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

GODzillata написа:
IVKOPIVKO написа:за някои колеги от юг ще е далечко Дунава
Говорим за няколко часа в повече шофиране...няколко литра в повече гориво....но какво е това пред емоциите, които ги очакват на Дунава?
Още повече ако никога не са го виждали...

Няма нищо по-готино да се събудиш сутринта, да вдишаш реката...да видиш слънчевата пътека...щуките рано сутрин сами излизат на брега...истинска случка ---> ловец, прибирайки се след запой по брега на Дунава, се спъва в щука, която от силната си засилка при гоненето на рибка, е излезнала на брега. :idea:

И не само щуки...бели риби и сомове, шарани, амури и де що се сетите други риби, мнооого по-голям избор, отколкото на язовир.

Дълга пясъчна ивица...СЯНКА от гъсти дървета...течението на реката, вдъхващо жизнерадост...усещане за живот....и т.н.

А иначе к'во - изкуствен язовир, един гьол, блато, жега върху жега и отгоре слънце, ни дръвчета, ни храсти...брррррр.
:smt041 :smt041 :smt041 И не само щуки...бели риби и сомове, шарани, амури и:smt117
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
snegk

Мнение от snegk »

Аз ходя няколко пъти на Ряхово(Дунава)имаше кал,тиня,комари в изубилие,във водата плуват хубави човешки кефали,иначе риба всякаква :lol:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Илийка и като ходи на Ряхово що не се обади :roll:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

:?: :?: :?:
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

snegk написа:Аз ходя няколко пъти на Ряхово(Дунава)имаше кал,тиня,комари в изубилие,във водата плуват хубави човешки кефали,иначе риба всякаква :lol:
.И аз бях на Дунава миналото лято село "Остров" и наистина не съм впечатлен, действително комари, тиня, реката ту се качва ту пада 2 пъти местя целия багаж. А за Йовковци GODZI гарантирам ти че има голямо разнообразие от риба, природата е невероятно красива, чист планински климат, чист въздух, чиста изворна планинска вода, не е просто един гьол както ти се изрази. И там има щука която гони солидно, и кефал има и червеноперка ( тука сапуна да каже) и т.н.. няма да повтарям всичко прочетете първото ми мнение по темата. Относно транспорта на човек идващ от Пловдив ще му стъпи с 200 км горница спрямо Йовковци и 200 да се върне 400 ако пътуват двана на газ са по 25 лв още на човек, за 50 лв сметни колко ядене и ракия е това умножи ги 10 пъти по 50 и пак ги сметни в ядене и пиене :lol: :lol: :lol: с тия пари ще си барнем банкетче за 3 дена най-малко. Жребчево също не е лоша идея но се повтаря, а и там не ми харесват тия голи терени без грам сянка, далече са и магазините и водата. Ако желаете предложете други водоеми например Стамболийски също е високопланински терен богат на зеленина и студена планинска вода, също богат на риба и също в центъра на страната.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”