Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Гласуване за дата.
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Поради липса на дата 01.05 - 06.05
, гласувах за 03.05 - 04.05.
Доводи:
- т'ва е най-ранната дата, кой ще има търпение за другите?!
- много почивни дни, които е най-добре да се използват за риболов, разбира се!
- Минчо Празников обещава супер време за тези дати, докато към края на май ще вали...май.

Доводи:
- т'ва е най-ранната дата, кой ще има търпение за другите?!
- много почивни дни, които е най-добре да се използват за риболов, разбира се!

- Минчо Празников обещава супер време за тези дати, докато към края на май ще вали...май.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- dimitar_
- сериозен играч
Аз гласувах за 3-4 май !
Това са най - удобните дни , защото преди тези и след тези дати има свободни дни , в които всеки може да уважи и навести роднини , именници , приятели , абе все празнични трапези които се нуждаят от нашето присъствие ... !
Така че , ако с Кака устискаме зимата , мисля че няма какво да ни спре , да "прескочим" и до Езерово , все пак , хубавите моменти в живота трябва да се изживяват , а не да се отлагат !!!
Това са най - удобните дни , защото преди тези и след тези дати има свободни дни , в които всеки може да уважи и навести роднини , именници , приятели , абе все празнични трапези които се нуждаят от нашето присъствие ... !
Така че , ако с Кака устискаме зимата , мисля че няма какво да ни спре , да "прескочим" и до Езерово , все пак , хубавите моменти в живота трябва да се изживяват , а не да се отлагат !!!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Датите май са ясни да, започваме организацията, че това струва ми се ще ни е най - трудната част. Не знам само дали тук или в нова тема. Какво ще правим с ядене, пиене, шапки, фанелки, състезанийце, маси, шатри, за столове си мисля, че всеки си има ( за стол само не знам Сапуна след последното Жребчево дали има
) и т.н. имаше идейки в по стари теми за организацийка някакава. И за събиране на пари ако се организираме за някои от тези и други неща. Или другият вариант всеки да се спасява по единично. На Н.С.2 нямаше такъв род организация и нищо не липсваше, но все пак хубаво е да си спретнем нещо. Темите за дата и място бяха пуснати доста рано, но ако ще има организация това ще отнеме време и трябва да се почне да се коментира, поне според мен.
Не съм гласувал за дата още, но и няма смисъл като гледам.

- emo vasilev
- сериозен играч
nasco2 написа: Какво ще правим с ядене, пиене, шапки, фанелки, състезанийце, маси, шатри,
Дано всички , които са гласували за тази дата да дойдат - да не стане като миналите срещи , много ентусиасти в началото , печелят датата с мнозенство и после имали работа и не могли да дойдат !Дайте да се отнасяме малко по-сериозно към тези неща !
В петък ще направим последни уточнения за фланелките и след това трябва да решим какви да бъдат , за състезанието също имаме малко уточнения за това какъв тип точно ще бъде !
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
100 метра вита баница, тънки мезета и тежки вина...и т.н. викам да е състезанието.emo vasilev написа:...за състезанието също имаме малко уточнения за това какъв тип точно ще бъде !

Няма да опорочаваме срещата с надрибяване, а с надиграване!

Иначе е хубаво да се започне с организацията, кой какво ще носи (мрежи, бомби, тоци

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
началото на май е най-доброто за всички като гледам ... аз съм там .. 2 стека бира с мен също .. а ако успея и някоя мадама успея да докарам да остри кукичките на воблерите ще е екстра 

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- сериозен играч