Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
Модератор: sapuna
Re: РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
а павка ти какъв риболов практикуваш?Павел Иванов написа:И да знаех що е туй извъобще не бих се имал за пъстърваджия благодарение на товаОще неколко месеца ще устискаме да забранят риболова на пъстърва със стръв по реките и след това няма и да ми е нужно

Kолеги, в началото на пролетта не подценявайте и джинджириците!
Лови основно с фидер - миналата седмица му пращах кошнички по 30 гр. Това е оптималния размер.dimi написа:...
а павка ти какъв риболов практикуваш?
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Здравейте, мончета .що ще забраняват риболова с естеств. стръв на пастърва, тука при нас е разрешен и за различните видове сьомга също нема проблем, важното е кво количество ке помъкниж към пещератаПавел Иванов написа:И да знаех що е туй извъобще не бих се имал за пъстърваджия благодарение на товаОще неколко месеца ще устискаме да забранят риболова на пъстърва със стръв по реките и след това няма и да ми е нужно

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тва ми звучи - "Щом рикътъ минава през наше село начи си е наша" ! Уекинко ще те разочаровам ама малце по-малце скоро време туй уекинко ще се промениdimi написа:... и моем да си ходим с квот си решим!![]()
![]()

Теб за конкретен вид риболов ли те интересува или като цяло ? Ми споменавал съм и то не само в тая темаdimi написа:а павка ти какъв риболов практикуваш?

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Уекинко ами ако работата ми е свързана с това да опазвам реката от бракониери например-кво праим.Павел Иванов написа:Тва ми звучи - "Щом рикътъ минава през наше село начи си е наша" ! Уекинко ще те разочаровам ама малце по-малце скоро време туй уекинко ще се промениdimi написа:... и моем да си ходим с квот си решим!![]()
![]()
![]()
Теб за конкретен вид риболов ли те интересува или като цяло ? Ми споменавал съм и то не само в тая темаdimi написа:а павка ти какъв риболов практикуваш?

А за щастие си имаме много реки и не ме интересува тая в наше село

А за твоя риболов не съм видял къде си писал мене конкретно ме интересува пъстървовия риболов и рядко се ровя в другите теми.

- Павел Иванов
Знам бре Дими , знам че с това ти е сварзана работата ! Намекнах ти го в една друга тема ама как да еdimi написа:Уекинко ами ако работата ми е свързана с това да опазвам реката от бракониери например-кво праим.![]()

Инак кат изключая платените гьолове пъстърва ловя само на изкуственни примамки и муха !
Павел Иванов
Павел Иванов
Павка така е приятелю!Аз също съм за това да има повече контрол по реките ама нема.Хората си мислят че дадена река е бездънна яма и всеки път като идеш и ша си тръгнеш с много риба ама не е верно.Зарибяваме и кво става колеги пълнят рибарско кошче с по 100-150 риби.Еми нема да има риба и такъв като го набараме и акт че нема лична карта в него.Павел Иванов написа:Знам бре Дими , знам че с това ти е сварзана работата ! Намекнах ти го в една друга тема ама как да еdimi написа:Уекинко ами ако работата ми е свързана с това да опазвам реката от бракониери например-кво праим.![]()
Убавото е че от април вече ще има хора къде да пазат реките от тези които ги пазят та и да ги пазят пак от тех и не само , увпоследствие като се забрани и риболова на пъстърва с естественна стръв по реките
Кофтито в некой момент е че реЗко ще намалеят НЕДОСЕГАЕМИТЕ
![]()
![]()
![]()
Инак кат изключая платените гьолове пъстърва ловя само на изкуственни примамки и муха !
А аз също си ловя на изкуствени примамки на мохи рядко, повече въртелешки и воблери!
Павле като ти гледам мненията та да та попитам имаш ли галерия и ако имаш дай да я видим или имаш мисията в форума само да разлайваш кучетата
На който му върви в риболова не му върви в любовта
- Павел Иванов
Лиско , нямам нужда от галерия пич ! Ако много ти е зор да видиш дали съм хванал нещо и съответно дали съм го пущил фотнато у форума то прегледай ми мненията и се ще найдеш некъде и снимка да съм пущил
Дими , това с личната карта извъобще не е болка за умирване ! Га човека нема такава няма никакъв проблем да бъде задържан и предаден на органите които от своя страна да го задържат 24 часа до установяване на самоличността му и съответното актосъставяне
Верно разправията е умалковповече но пък за сметка на това е напълно законна и вервай ми , действа безотказно и то върху по-голяма аудитория отколкото би подействал само един акт !

Дими , това с личната карта извъобще не е болка за умирване ! Га човека нема такава няма никакъв проблем да бъде задържан и предаден на органите които от своя страна да го задържат 24 часа до установяване на самоличността му и съответното актосъставяне

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- учете се от него
Колега какво е това "джинджирик" , не че ще хукна за пъстърви , аз и в този и в другия форум съм писал че не ходя за "балканки" по мои си съображения?!?Мунчо написа:Kолеги, в началото на пролетта не подценявайте и джинджириците!
.
Що така IDA не ходиш за балканки еми тва си е наи готиния риболов!IDA написа:Колега какво е това "джинджирик" , не че ще хукна за пъстърви , аз и в този и в другия форум съм писал че не ходя за "балканки" по мои си съображения?!?Мунчо написа:Kолеги, в началото на пролетта не подценявайте и джинджириците!
.

Не бе Павка със сички актове му отлепим и това което го описа.Павел Иванов написа:Лиско , нямам нужда от галерия пич ! Ако много ти е зор да видиш дали съм хванал нещо и съответно дали съм го пущил фотнато у форума то прегледай ми мненията и се ще найдеш некъде и снимка да съм пущил![]()
Дими , това с личната карта извъобще не е болка за умирване ! Га човека нема такава няма никакъв проблем да бъде задържан и предаден на органите които от своя страна да го задържат 24 часа до установяване на самоличността му и съответното актосъставянеВерно разправията е умалковповече но пък за сметка на това е напълно законна и вервай ми , действа безотказно и то върху по-голяма аудитория отколкото би подействал само един акт !
А на нас не ни ли идва малко вповече като се грижиш за нещо на единия ден да го пуснеш а надругия да го хванеш тоя нещастник решил да си нахрани децата с по 80 риби-еми ша му садерем гъза!
-
- учете се от него
Що да зяносвам красивите риби , и без това са нарядко и предимно маломерни. Като я ковнеш с тройката на изкуствената примамка или нагълта до задника живата стръв , няма оттървене. По ме устройва да си ловя каракудите,бабушките и уклея , като става дума за ситна риба (мерни разбира се)dimi написа:
Що така IDA не ходиш за балканки еми тва си е наи готиния риболов!

Това е доста добре като расъждение но има не само малка балканка пък и от тези риби които изброяваш нито една не е толкова борбена като пъстървата но в краина сметка-твоя воля!IDA написа:Що да зяносвам красивите риби , и без това са нарядко и предимно маломерни. Като я ковнеш с тройката на изкуствената примамка или нагълта до задника живата стръв , няма оттървене. По ме устройва да си ловя каракудите,бабушките и уклея , като става дума за ситна риба (мерни разбира се)dimi написа:
Що така IDA не ходиш за балканки еми тва си е наи готиния риболов!
-
- учете се от него
А, за американките прошка нямаdimi написа:
Това е доста добре като расъждение но има не само малка балканка пък и от тези риби които изброяваш нито една не е толкова борбена като пъстървата но в краина сметка-твоя воля!

Поздрави

п.п. иначе в Карлово балканки се ловят в самия град , такива по 15-20см.