Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Поздрави от Кроки
Модератор: sapuna
Re: Поздрави от Кроки
Май само аз не съм напълно доволен от срещата , нямаше труженички и сякаш времето беше твърде малко, твърде....

- ivotatos
- ще става разбирач
адашка нищо не каза бе бате щяхме да оредим нещо
що не ми каза беше до мен?

що не ми каза беше до мен?
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
И от мен поздрави за Любо - един супер точен мъж! Поклон за посрещането и усилията да угоди на толкова хора.

-
- фен клуб-скобар
Поздрави и от мен. Едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко. Ще я помня дълго тази среща и живата бира

- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Поздрави за Кроки и последните гости, не едно, а много БЛАГОДАРЯ за Любо. Да си жив и здрав!!!
малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
И аз благодаря на Любо!Не успях да му стисна ръката,но това не е най важното.Всичко беше много,много на ниво и въобще си прекарахме чудесно!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- krokibg
- учете се от него
Момчета,радвам се че сте си прекарали добре и обещавам че на другите срещи където и да са ще стисна ръцете на всеки по отделно.При мен,сигорно пропуснах доста хора да видя и отделя по някоя минута,но сами разбирате че просто трябваше и други неща да свърша.Станах и дегустатор на всичките видове ракий които се произваждат в България и за малко неме спиртосахте
Много хубави ракий бяха
макар накрая на всяка вечер,да не съм бил дегустатора мечта на Винпрома,но все пак мисля че се справих доколкото можах

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- zarganski
- ще става разбирач
Най-накрая и аз успях да се вмъкна до компа, гледам изписали се бая теми, трябва и да се четат...
Поздрави и от мен на Любо, достоен мъж си!
Поздсрави и на всички колеги от срещата, останах само с хубави впечатления, не съм сигурен, че стиснах ръката на всеки, надявам се да успея на следващата среща
Всички са пичове...
и проверено много се пие по тия срещи... 
Поздрави и от мен на Любо, достоен мъж си!
Поздсрави и на всички колеги от срещата, останах само с хубави впечатления, не съм сигурен, че стиснах ръката на всеки, надявам се да успея на следващата среща

Всички са пичове...

if there is no fishing in paradise, i am not going!!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Има такива моменти, които се запомнят за цял живот! Е аз закъснях и се включих от свадба в срещата, но какво да се прави, светът не е съвършен! Нали все пак можах да имам един следобед, нощ със славеи и една утрин сред чудесни хора, на красив и рибен язовир, с тънки мезета и истинско пиене. ГОЛЯМА БЛАГОДАРНОСТ НА ЛЮБО ЗА ВСИЧКО, КОЕТО НАПРАВИ ЗА ДА НИ Е ХУБАВО! То чистият въздух , ракийките," живата" бира, великолепното агнешко печено и т.н. салатки, туршийки и нежни мезета, като на Румчи "зарганската" закуска сигурно са ми са се отразили с някой и друг килограм в плюс. Какво му трябва на човек? Бързо наспиване , без главобол и желание за нови подвизи. И го имах! И си поначесахме крастата! Първият ден, за да ме допуснат на масата трябваше и аз да имам някоя люспа на ръцете. Добре, че Марко ми даде неговото булдо та хванах бързо два оклея и си седнах заслужено, чинно и прилежно на трикракото столче на масата, и така до среди нощ. Последва бързо наспиване със славеи и един час риболов. Хванах 6 каракуди между 400 и 600 грама, така че може да се отрази риболовът ми в графата "успешни"! За протоколът има направени снимки на каракудозаврите и тяхното пускане обратно. Другият път като имам повече време, може да има и повече и по-голями риби. Ще чакам с нетърпение следващата ни НС.
Ако има господ, няма да съм в командировка, а ще съм с Вас! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- разбира нещата
Поздрав на Кроки!
На 4-ти срещу 5-ти в 3ч. сутринта се прибирам. За нула време разтоварвам багажа, един душ и в 3:30 сядам да видя кво пише във форума. О, ужас! Компютърът не работи. Скапало се захранването. Едва изтраях да се докопам до служебния...
Любо, на другата среща, ако и да не е при теб, пак да присъстваш! Да видиш колко е хубаво пък да си гост...
На 4-ти срещу 5-ти в 3ч. сутринта се прибирам. За нула време разтоварвам багажа, един душ и в 3:30 сядам да видя кво пише във форума. О, ужас! Компютърът не работи. Скапало се захранването. Едва изтраях да се докопам до служебния...
Любо, на другата среща, ако и да не е при теб, пак да присъстваш! Да видиш колко е хубаво пък да си гост...
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Евала Любо!!!!! Голямо мерси за всичко! 

- Zako
- ще става разбирач
Аз също искам да БЛАГОДАРЯ на домакина на срещата, макар че успях да дойда само за няколко часа на 02.05. От доста време не съм ходил на този язовир, но останах с много добри впечатления. Явно доста се е постарал за да го съхрани в този му вид и с тази риба. Като гледам снимките мога само да съжалявам, че не присъствах на 3 и 4.05. Поздрави на всички колеги, с които се запознахме. Искренно се надявам да се видим на следващата среща.
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
-
- кандидат преподавател
Сърдечни благодарности на Кроки за прекрасното изкарване на срещата,щастлив съм че в негово лице виждам един истински благороден човек и приятел на всички нас.
- ivotatos
- ще става разбирач
и за указателя най-вече!
благодаря ти батйо.
благодаря ти батйо.
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Що не изчакахте с зарята за 3-ти срещу 4-ти бе хаирсъзи ....xenohаck написа:Поборников написа:Сърдечни благодарности на Кроки за прекрасното изкарване на срещата,щастлив съм че в негово лице виждам един истински благороден човек и приятел на всички нас.
Поборников Благодарим ти за Зарята , За Озчвучението , За осветлението , абе за всичко - жив и здрав да си !

Не можах да видя шоуто.
на другата среща съм с първите.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН