Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Петициа за заврштане на малката Рапалка
Модератор: dantho.mihov
Re: Петициа за заврштане на малката Рапалка
Големи ги изака Рапалони, заради едно изфукване, ама и аз съм на мнението на Ангел/Илия - може след време да се забрави тая случка
И не с велики обещания и риби ще ни върне доверието. Сам да се сеща с какво....

И не с велики обещания и риби ще ни върне доверието. Сам да се сеща с какво....
Искам да попитам колегите от Сливен има ли такива гьолове дето Рапалката ги разправя или наистина е ходил на забранениDrAkoN написа:A това че ходи да си вее байрака през забраната, никой не го е грижа . Ами защо тогава за нас не може , а за други може ??????

ОБРАЩЕНИЕ КЪМ РАПАЛА
Рапалка с цялото си уважение към теб те моля да седнеш пред компа да удариш 26 бутилки от онова безалкохолно

- vodi77
- ще става разбирач
НЕго навиквайте,достатъчно му е това че го предадоха.
За другия път ще си има едно на ум,толкова хора му се зарадваха,а той ги разочарова
За другия път ще си има едно на ум,толкова хора му се зарадваха,а той ги разочарова

Аз пак съм за риба;;;;
Nedeltcho Delev написа:... да напишеш цялата ама цялата истина от игла до конец, тогава ще те призная за мъж.Още имам надежда в теб.

Що ме му се обадиш да ти я каже по телефона!!!
Dedy написа:Nedeltcho Delev написа:... да напишеш цялата ама цялата истина от игла до конец, тогава ще те призная за мъж.Още имам надежда в теб.![]()
![]()
![]()
![]()
Що ме му се обадиш да ти я каже по телефона!!!
Още първата вечер го направих,преди Илийката,каза ми,че още е в шок и съжелява че това чудо не го хванал на Езерово,ти пък Иване гачи не си бил дете

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Добре на колко години е това хлапе,аз когато писам и читам постовете мислиа че не е повече од 15-16.Верно ли сам го преценил?Ако е на толко години наистина е зеленуга,сега крвта им врие,мислиат че всичко което лета се иаде
Ште разбере какво е направил,в това сам сигурен.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- ceno cenov
- разбира нещата
Е че какво толкоз е направил??!!! Малко повечко разпънал ръцете и вие ще го изядете.
Че рибар е все пак, не светец. 

Nedeltcho Delev написа:... ти пък Иване гачи не си бил дете

Бил съм естествено, но по това време ни възпитаваха "по-така"! Та в тази връзка да попитам - абе тук никой ли не смята, че на малкия трябва здраво да му се издърпат ушите? Да ме извинят педагозите, ама не съм много сигурен, че това е най-добрия "тон в живота", който му давате!
nikola polizovski написа:Добре на колко години е това хлапе,аз когато писам и читам постовете мислиа че не е повече од 15-16.Верно ли сам го преценил?Ако е на толко години наистина е зеленуга,сега крвта им врие,мислиат че всичко което лета се иадеШте разбере какво е направил,в това сам сигурен.
Те ти го в цял ръст от глави до пети

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
По ботушите има потенциал

Macedonia

- Local
- учете се от него
Аре простете му на Рапалката, голяма работа станала вече , има грешка има и прошка. 

Клавиатура риба не лови!!!
-
- научил се да хвърля
и аз сам ЗА
-
- кандидат преподавател
Да иде на църква да палне една свещ и да си изповяда греховете. 

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз бях един от пьрвите които не му повярваха.И бях сигурен че льже,ама неисе,само тои губи от тея работи.Сега стана приказката за льжливото овчарче,даже и да хване нещо подобно,кои ще му повярва.И все пак мальк е още,пали го на изхвьрляне
Мисля че трябва да му простим,пьк току виж си взел поука.
Е ако има и 3 пьт,тогава вече бан forever

Е ако има и 3 пьт,тогава вече бан forever

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аз първи му честитих хванатия шаран и после само следях развитието на въпроса и докато реша какво да пиша, Деди заключи темата. Та да кажа тук сега: Младене, аз също ти прощавам и съм за да си останеш във форума - все пак си "талисман"!
Абе я си представи бат ти Неделчо щеше да бие път до Горна, че и дупе да дава на Сапуна
!
Сега сериозно-нека тази твоя постъпка да ти е като убица на ухото и не забравяй, че всички ние "не ядем доматите с коловете" и малко или много носим на майтап, но шаран 13 кг не се лови всеки ден! Малко или много всеки колега е изживял заедно с теб улова или поне си го е представил. Тръпката не е същата, но като знаеш, че познат колега е успял да пребори такова животно, даже и без кеп, някак си ти се сгрява душата и си казваш - евала на момчето-утре ще дойде и моя ред! 2 дена след това всичко се срива - е какво очакваш сега, тия като мен, дето не им пука много,много махват с ръка и казват "каквото било, било, от сега нататък както си е било"! Но има и колеги, на които не им минава много лесно (визирам Илия) и ще трябва ти да намериш начин да върнеш доверието му в теб и да го добриш! За Сапуна не знам-там се оправяйте като съквартиранти
към Полизовски: Младен е на 17 год.
Абе я си представи бат ти Неделчо щеше да бие път до Горна, че и дупе да дава на Сапуна

Сега сериозно-нека тази твоя постъпка да ти е като убица на ухото и не забравяй, че всички ние "не ядем доматите с коловете" и малко или много носим на майтап, но шаран 13 кг не се лови всеки ден! Малко или много всеки колега е изживял заедно с теб улова или поне си го е представил. Тръпката не е същата, но като знаеш, че познат колега е успял да пребори такова животно, даже и без кеп, някак си ти се сгрява душата и си казваш - евала на момчето-утре ще дойде и моя ред! 2 дена след това всичко се срива - е какво очакваш сега, тия като мен, дето не им пука много,много махват с ръка и казват "каквото било, било, от сега нататък както си е било"! Но има и колеги, на които не им минава много лесно (визирам Илия) и ще трябва ти да намериш начин да върнеш доверието му в теб и да го добриш! За Сапуна не знам-там се оправяйте като съквартиранти

към Полизовски: Младен е на 17 год.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"