Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

0па
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Румбата
- разбира нещата
Re: Колеги да разчистим ли форума от мъртви души ?
Нека да го кажа така : за мен тези дето са се представили са активни /живи / и този въпрос "Да" или "Не" е излишен ! Има начини да се разбере кой кога е влизал и това е ключа от бараката - пък дали писал , няма значение ! За мен 8 месеца е периода . И защо да не разберем реално колко сме !!? 

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Re: 0па
Незнам дали е уместно да се изказвам, понеже ако се съди по данните за регистрацията ми, излиза че съм новобранец във форума. Друг е въпроса къде ми отиде регистрацията в старата му версия. Според мен обаче не бива да се лишават потребители и да бъдат просто зачеркнати или изтрити, просто за да си активен е необходимо повечко свободно време, освен това ако потребител който веднъж е дал мнение, или е пуснал нова тема, и от отговорите е останал доволен, гаранция че пак ще се възползва от опцията да посети форума. Не всички имаме достатъчно свободно време, като изключим Събота и Неделя, ма пусто тогава се ходи за риба, а там интернет няма...пък и да има, предпочитам да си гледам плувката... 

По-голям шаран от рибаря няма...
-
- кандидат преподавател
Има много дни,когато не ми се пише-даже глупости,камо ли риболовни смислени неща.В работата си /понякога /се скъсвам от писане и взиране в компютъра,което означава,че същата вечер ще лекувам рани на кръчма,с некомпютърни приятели.Същевременно,като съм на работа,от "оня"компютър /от който не мога да се регистрирам във форума по служебни причини и влизам само като "гост"/,не ми давате да чета най-актуалните и интересни работи.Е,що трябва да ме трийнете?На кого преча,ако ме няма седмица-две във форума?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Имат,къ дъ нямат.Едно две питания,или продадат нещо,и дотам бяха.Marco Polo написа: Говорим за хора, които с месецИ и годинИ освен регистрацията нямат друго участие...
Все пак,освен че даваме информация за риболова,се надяваме понякога и ние да получаваме такава.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- учете се от него
Поразгледах Форума като " гост" и какво забелязах- дефакто целия подфорум за излетите е "невидим" за гостите а и някои други подфоруми ( като този например, в който пиша сега) Обаче , има теми които следва да бъдат преместени; имам в предвид че в подфорум "Сладководен риболов" са темите с инфо за Дунав , Софийка област , Варненска област и още няколко други подобни теми. В целия подфорум " Спецализиран риболов" , теми от конкретни излети , дали на "спининг" на "муха" или за шаран , също трябва да се местят при "излетите". Другото което би могло да се направи е на всички неактивни и с поне 30-тина поста потребители , статута на "видимост" на подфорумите и темите да бъде като на "гост". Няма значение че може да са 30 поста " ауу... кво хубаво" , "браво.." и т.н. На потребители без пост до сега и на новорегистрирани потребители- пак този статут , то времето и характера на постовете ще покажат " кой , кой е"
В края на краищата при 30 поста "спам" , може да има и "банн"

IDA написа:Поразгледах Форума като " гост" и какво забелязах- дефакто целия подфорум за излетите е "невидим" за гостите а и някои други подфоруми ( като този например, в който пиша сега) Обаче , има теми които следва да бъдат преместени; имам в предвид че в подфорум "Сладководен риболов" са темите с инфо за Дунав , Софийка област , Варненска област и още няколко други подобни теми. В целия подфорум " Спецализиран риболов" , теми от конкретни излети , дали на "спининг" на "муха" или за шаран , също трябва да се местят при "излетите". Другото което би могло да се направи е на всички неактивни и с поне 30-тина поста потребители , статута на "видимост" на подфорумите и темите да бъде като на "гост". Няма значение че може да са 30 поста " ауу... кво хубаво" , "браво.." и т.н. На потребители без пост до сега и на новорегистрирани потребители- пак този статут , то времето и характера на постовете ще покажат " кой , кой е"![]()
![]()
В края на краищата при 30 поста "спам" , може да има и "банн"
![]()
![]()
![]()

Предпочитам да виждам отдолу регнати попребители , а не комплексари - т.н. " Скрити пичове... "

-
- учете се от него
Бе , много мислих , повече от 50 и няколко регистрирани потребителя не съм виждал в на линия. Може да се направи и справка (предполагам) , за последните 6 месеца "кой , кой е" като потребител и т.н. Колко от тая безумна 18 000-дна цифра са в сайта и активно пишат или активно "не пишат"!!!!! Били по чужбина , ми да пишат там , или в подфорум за " в чужбина"!
Пак да кажа- никога не съм виждал повече от 50 и няколко колеги на линия ( от 18 000 "потребители") и не го коментирам!!! Това е фактологията и аз не мисля да ставам " даскал" на бракониери и подобни
Поздрави и Успех!!!
Пак да кажа- никога не съм виждал повече от 50 и няколко колеги на линия ( от 18 000 "потребители") и не го коментирам!!! Това е фактологията и аз не мисля да ставам " даскал" на бракониери и подобни

Поздрави и Успех!!!
- J.P.
- научил се да хвърля
Чакай да направя 31-първия си пост,че току виж ме изритали.....!Пък знае ли човек,утре може да поискат да се трият хора с по-малко от 200 поста... И какво ли ще правим тогава!? То е ясно,ще минем на социални помощи...'щото кога ще работим,след като трябва да гоним бройка постове!IDA написа:.... Другото което би могло да се направи е на всички неактивни и с поне 30-тина поста потребители , статута на "видимост" на подфорумите и темите да бъде като на "гост"....
мужчины не собаки - на кости не бросаются
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
- CERRUTI
- сериозен играч
Хора както и да го мислите няма начин да се направи такава цедка и тя да има ефект....каква е гаранцията че някой браконйер не е и въдичар с билет?В Бургас срешнах един такъв-на едно кафе се заприказвахме за риба,човека си разбира и от монтажи и от захранки,стръв...и по едно време ми изтърси как преди години за няколко вечери изкарали от Мандрата с мрежи 2 тона риба(дребна едра-всякаква)и я продали за 15ст.килото!?!?!?!?И как една касетка с риба(смесена)се продава за 2лв.и хората ги взимали да хранят прасета вместо комбиниран фураж !!!!

Колеги а каква олелия ще стане ако всички тези 18000 регистрирани пропишат ей така за щяло и нещяло само и само да угодят на постоянно пишештите? Моето мнение е че не е задължително всички да бъдем на всяка манджа меродия. Който пише да пише .Който не иска него карайте насила зада не става какафония.
Който не ходи той не хваща
-
- сериозен играч
Мarco ще си позволя една малка корекцийка ако може.Marco Polo написа:някой да ме коригира!
Повечето потребители на сайта ,които са извън страната ,не -пишат по простата причина ,че всичко написано от тях се възприема с насмешка, и една очевадно негативна настройка спрямо тях,"мога да дам достатъчно примери за това".
Другата част ,от не-пишещите ни колеги,са или баннати ,колеги сега прохождащи в риболова като спорт,ученици или малки деца които не смеятда пишат,за да не бъдат баннати за не -дотам професионалните им изказвания.
"Бракониерите" най-големият проблем .Тези "хора"се възползуват от сайта, за информация която никъде другаде не могат да си набавят.
Колеги пишещи или не във този форум без лична снимка на аватара си ,за мен са бракониери по всички точки и параграфи.
Каква информация очакваш от пр.Гроздан от Къхршака,Пловдив.Може ли да се вярва на човек който се крие зад някакъв измислен профил ,-дава информация ама и иска информация.
Така че не- мисля ,че е необходимо вече над 19 000 регистрирани,да дават информация къде ,кога и как,тъй като информация от такива хора за мене е равна на ..0..
Май наистина сайта трябва да се изчисти от "Мъртви души".
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- учете се от него
Представям си , след тая тема за Пясъчник и допълнителното инфо за костурите , какъв десант ще има.... Ама нека , де - засякох 7-8 " засечени " шаранчета , малки , изгърбени и с хлътнали кореми- явен признак на недохранване. Явно трябва да се поразредят малко , но нека да не съм аз!( мангусти там- на корем и на гъсто)
Колкото до "пишещите" и "четящите" , аз съм си казал мнението!!!! Щял да се задръсти Форума- ба си майтапа , колкото "гора от ръце" за гласуване на петицията
Никога не съм ходил на Тополница , но винаги съм искал да отида, повече или по-малко си го представям като Душанци и то там , където не се ходи с кола и не се ходи за пет минути
Като заключение- според мен Форума трябва да се поразчисти от една страна , и да има "поетапен" достъп до темите ,от друга страна!
Вчера и днеска , някакъв там "никой" в "Сладководен риболов" направи всички на маймуни- що... , ми щото така му е готино....
Колкото до "пишещите" и "четящите" , аз съм си казал мнението!!!! Щял да се задръсти Форума- ба си майтапа , колкото "гора от ръце" за гласуване на петицията

Никога не съм ходил на Тополница , но винаги съм искал да отида, повече или по-малко си го представям като Душанци и то там , където не се ходи с кола и не се ходи за пет минути

Като заключение- според мен Форума трябва да се поразчисти от една страна , и да има "поетапен" достъп до темите ,от друга страна!
Вчера и днеска , някакъв там "никой" в "Сладководен риболов" направи всички на маймуни- що... , ми щото така му е готино....
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
При мен не е опасно,когато пиша къде съм бил,ама все съм си мислил,да купя една каса сафрид,да направя няколко снимки пред поворотния буй и Галата,пък после да снимам от брега.
Няколко дена е много лошо морето,и много малко лодки влизат,та ще си направя поне извода,колко от морските четат,а колко пишат-ги знам.
Но и при нас от брега е истинска лудница понякога,а някой се е изтървал къде е накъсал заргана,на другия ден място не може да си намери.Затова пък се освобождават другите буни.
Няколко дена е много лошо морето,и много малко лодки влизат,та ще си направя поне извода,колко от морските четат,а колко пишат-ги знам.
Но и при нас от брега е истинска лудница понякога,а някой се е изтървал къде е накъсал заргана,на другия ден място не може да си намери.Затова пък се освобождават другите буни.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
Къде ги намирате тези интелигентни бракониери,дето не само си губят времето с компютъра ,ами и се изхитряват да следят инфото в нашия форум?Изтрябвало им е нашето инфо-бракониерството е традиция,стратегическата информация се предава от поколение на поколение,а тактическо-оперативната за язовира или реката в конкретния момент-от братчеда на братчеда,от авера на авера и т.н.Трябва да ви кажа,че в повечето селца в Кърджалийско например няма кьорав компютър,ама това изобщо не пречи "мрежарите"да са напред с матриала и с две дължини напред относно предварението спрямо нам-обикновените любители-риболовци.За "мъртвите души",регистрирани във форума-не знам има ли смисъл някой да се занимава да ги трие.То и в избирателните списъци в татковината балъците са много,ама колко отиват да гласуват ?Пък никой не ги трие от списъците,нали?