0па

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Трябва ли да се премахнат потребители с 0 мнения и невлизали в сайта за дълъг период ?

Анкетата свършва на Сря Окт 12, 2005 2:42 pm

Да ако не е влизал от 6 месеца
12
39%
Да ако не е влизал от 8 месеца и е с 0 мнения
14
45%
Не
5
16%

Общо гласове: 31

kashalota
научил се да хвърля
научил се да хвърля

0па

Мнение от kashalota »

Гоцев кому пречат тези хора за да ги "разчистваш", в сайта си има правила те са ги спазили това че не влизат или не дават мнения по различни теми си е тяхна работа, живеем в демократично общество трябва да има търпимост към всички. Изобщо каква е идеята на това разчистване?
"Ако криеш невежеството си, никой няма да ти се присмее, но и никога нищо няма да научиш."
Рей Бредбъри "451 градуса по Фаренхайт"
Изображение
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

ре

Мнение от Pocko »

според мен да!
защото за какво да седят и да заемат никнеим-ове хора които са:
- забравили своята парола или прякор
- заминали за сумалия примерно
- умряли да не дава господ
- станали защитници на правата на рибите :roll:

и примерно след 5 години регистрирайки се някой човечец ще може по лесно да се регистрира когато няма ненужни потребители

според мен варианта с 8 месеца е добър защото една виза обикновенно е 6 месеца...
кога нема риба и рака е риба
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

И според мен е нужно , има хора които пускат тема с една цел да видят къде е рибата на едно място и след това не съм ги виждал два месеца . Незнам има ли някакъв начин да им се прати писмо на е-майл дали искат или не своята регистрация . Периода от 8 месеца е най-добър според мен.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Според мен тези които не са влизали дълго време може да се трият
Добър вариант ми се вижда 8м
Аватар
X-men
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от X-men »

Да ако не е влизал от 8 месеца и е с 0 мнения няма смисал да задрьстваме форума :D
Наслука!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Има хора които четат и не пишат но си следят редовно всичко но все пак 8 месеца е добър период особено ако човека е с 0 мнения !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Колеги да разчистим ли форума от мъртви души ?

Мнение от ivan_yo »

Жоро Гоцов написа:Имам идея с анкетата която пускам да дадете своя вот към хората който само са се регистрирали и никога повече не са влизали в сайта или към такива който не са дали нито едно мнение в тоя форум !

Моля помислете имаме ли нужда от такива мъртви души тук ? Според мен тези които не са влизали дълго време може да се трият
Добър вариант ми се вижда 8м според мен да!
защото за какво да седят и да заемат никнеим-ове хора които са:
- забравили своята парола или прякор
- заминали за сумалия примерно
- умряли да не дава господ
- станали защитници на правата на рибите Да ако не е влизал от 8 месеца и е с 0 мнения няма смисал да задрьстваме форума
ПЪК КОИТО СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И СКАТ ДА СА ВЪВ ФОРУМА :lol: ТЕ ПАК ЩЕ ВЛЕЗНАТ :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Ами в абв поща е 45 дни ако не си влизал се блокира и след 90 дни и всичко се трие ,и които иска да се регистрира наново защо да чакаме 8 месеца .Аз съм за
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
doktora69
новобранец
новобранец

Мнение от doktora69 »

Аман от сеирджии!Просто си връткат копчето на Вефа и няма ли нещо интересно го покриват за да не се праши.Дори 8 месеца им е много!Нека който е на ТИ с програмиране помогне за автоматично катапултиране от ТУК.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Докторе,само за информация ще по питам-ти от колко време посещаваш форума?/да не си играя да разглеждам логовете по Ай Пи де :wink: /
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

1. Най-добре форумът да не може да се чете без регистрация;
2. Нямаш ли пост в рамките на месец - аут;
3. Да има раздели, до които имат достъп само утвърдени участници, като например - "Информация за Водоемите", "Къде кълве в момента?", "Успешни излети" и "Магазин naRiba.com";
4. "Утвърден участник" да се става при следните условия - направени минимум 20 стойностни поста (без спам и тези постове да бъдат предварително одобрени от МОД, преди да станат видими), собствена снимка на аватара и информация в "Презентация на съфорумниците";
5. Всички, присъствали някога на някоя НС - автоматично да получат статут на "утвърден участник", ако отговарят на т.4.

Изпълнението на тези точки ще прочисти форума от "мъртви души", спамери и недоброжелатели.

Аз казах. Хау. :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

И друг път се е дискутирало кой да има право да чете, но така и не се стига до консенсус. Работата опира до това, че все пак това е обществен форум и целта е да бъде достъпен до по-голям брой колеги! Неизбежен е факта, че се дава информация на колеги, които не са добронамерени в действията си! Но не може да се отрече, че форума има и положително влияние, особено сред подрастващите! Малко или много те тук се учат на ред, спазват правила и не на последно място - свикват да пишат на кирилица!
По- принцип съм съгласен с Киро! Мисля, че е редно да се "попресее" форума, щото от тези 17000 и кусур има активни може би не повече от 1000-1500 човека!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Като се погледне колко са подписите под ПЕТИЦИЯТА , веднага става ясно че от 17 000 "потребители" , 16 000 са "консуматори" Твърдо съм за разчистването на форума , и то с опция целия раздел подфоруми "ИЗЛЕТИ" с петте подфорума " Информация за водоемите", " Къде кълве в момента ?", "Отивам на излет" , "Успешни излети" , "Неуспешни излети"- да бъде направен недостъпен за "гости" и "потребители" които само са се регистрирали за да ползват актуалната информация " къде , какво и колко". По отношение на активноста на потребителите- след като 30 -45 дни няма нищо , освен регистрация.....според мен става дума за "консуматори" . То опцията недостъпност на горе посочения раздел може да се въведе и веднага , за "гости" и "консуматори"!!!

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Конкретно питам- има ли някава вероятност да се въведат тези опции , или няма такава вероятност?????
Изображение
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Еи IDA не така краино , съгласен сам че има такива които са се регистрирали и повече не са влезли в тоя форум такива я влезят я не.след 8-10м да се трият.Но лично аз познавам хора които влизат четат и поради техни си причини не пишат това не ги прави по лоши от останалите :P
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Заключено

Обратно към “Съобщения”