Шаранн на плувка 2

Модератор: sapuna

Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

chapara написа:Па като захраниш с хляб,виж оная коричка дървена дето да я закачиш и да си плува,плува докато потъне:-)))))))))))))
:lol: :lol: На коричка или "на цицанье" с директен е МНООГО голямо преживяване. На Байкал - един дивак ми счупи 4.5 руски - ама каква борба беше :!: :shock: :shock: Една вършидба падна в камъша - страхотна емоция :shock:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Аватар
dimitar baharov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от dimitar baharov »

как как???
слагаш коричка и плувка??
или само коричка??
апропо как се лови на троха????
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

риболова на коричка си е яко преживяване. практикувам го редовно и сим много доволен от резултатите. личния ми рекорд е уловен по този начин (има снимка в галерията ми). аз лично слагам булдо вместо плувка, така ако се наложи мога да заметна и на по-голяма дистанция.а монтажа е много прост , като за риболов на плувка , само дето стръвта плува на повърхноста. ако си застанал на висок бряг можеш да наблюдаваш как шарана идва и засмуква.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
dimitar baharov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от dimitar baharov »

ще пробвам непременно!!!!
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:shock: :shock: БЕЗ ПЛУВКА :shock: :shock: Добро влакно 018 - 025, - 2 -3 метра дължина - кука 6 - 8 Гамакацу. И започва преследването - нагазваш в камъша и подхвърляш малки парчета хляб - без кората :shock: Като почне да смуче му поднасяш коричката :lol: :lol:

А на троха - се ползва топъл хлб - само средина и се притиска само на лопатката на куката - викат му още и "на снежинка" - куки до 12 не по големи :lol: :lol:
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Най- добре снежинка от средата на франзела и внимателно пускане- да не падне снежинката, че има да си чакаме дядо Мраз! :lol:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Van Helsing написа:Най- добре снежинка от средата на франзела и внимателно пускане- да не падне снежинката, че има да си чакаме дядо Мраз! :lol:
:lol: Абсолютно - вярно :!: :!: :!: Каква е причината не знам, но на франзела кълве значително по-добре :roll: :wink: За час и половина - около 800 - 1кг дребна каракуда - за стръв :lol:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

zograf написа:
Skorpi написа:www.***.com ти беше посочил 3кг а не 5
:P :P :P [/url]
Skorpi искам да уточним нещата с колегата с интернет адреса - на дъно хващаш риба или тя сама се хваща и Вие трябва само да я изтеглите е туй са разликите а мисля че те са най съществени :roll: И има един психологически въпрос - хванах риба или изкарах риба е туй е въпроса :?: :?:

:oops: :oops: КОЛЕГИ, ИМА ПЕНИЗ"с" НА ПЛУВКА, А ВИЕ РАЗВОДНИХТЕ ТЕМАТА :D :D

ЗА ВСИЧКИЯ ВИД РИБОЛОВ, АКО ИМА НА ДЪНОТО ЗАКАЧКИ - СЕ ПОЛЗВА - ПЛУВКА :idea: :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”