СБОГОМ !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
mage-lan
новобранец
новобранец

Re: СБОГОМ !

Мнение от mage-lan »

barutchiata написа:
magelan написа:ЧАО, от днеска ви бия БАН и на вас, модчета :finga: , БАННАТИ СТЕ!

Абе палячо, нестига ,че си се регнал с няколко ника , ами и се прайш на интересен.Като си просиш банн го получаваш.Вместо да си пишете за риболов , плетете интриги .
Смешко,
нали сам ти написах че напускам- па ти си се постарал БАН по IP да ми слагаш- аз си влязох естествено, от моя комп- само едно тире в ника- и готово- не става така- айде няма да влизам повече,
но не пишете със сапунката след мене.
Bye, arrivederci!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

mage-lan написа:Bye, arrivederci!
:toimonster: :toimonster:

Бегай баце, бегай!
Последно промяна от Dedy на Сря Сеп 17, 2008 8:10 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

В една друга тема написа:
laplandeca написа: ...Аз съм човек, който не притежава нищо, нямам личност, не оставям следа след себе си , не търся уважение, не желая интерс и признание.Ще изчезна , така както съм се появил, „ безсшумно„...
Защо просто не го направи? Чудя се :smt039 :smt018, кой от тия двата емотикона ще свърши по-точно работа...
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

laplandeca написа:Здраве момчета и момичета !
От известно време съм в тоя форум, за изтеклия период научих каквото ми е нужно, получих контакти с некои хора.
Вече нямам нужда да посещавам форума, ако господин администратора реши може да ми присъди постояна забрна за достъп.
Ще кажа само , че в този форум има много достойни хора, много повече от боклуците, на всичките достойни и значими членове у форума, дори и на господин ИДА, па и на големият мъж Унчо :lol: , желая , здраве , дълги години щастие и много време за любимото ви хоби !
Сбогом !
Сбогом , на мен със сигурност няма да ми липсваш :axe: :axe: :axe:

п.п. Лапи , много никове бре :roll: Остава да имаш и плаващо IP , то ти си като едни хора , дето седят на едно табло и ги издирват по целия свят - със , на всеки под снимката , колко парички дават за инфо :mrgreen:
Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

IDA написа:Лапи , много никове бре
IDA никовете са на" самобамналия се" Магеланчо,-май. :roll:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Zen написа:В една друга тема написа:
laplandeca написа: ...Аз съм човек, който не притежава нищо, нямам личност, не оставям следа след себе си , не търся уважение, не желая интерс и признание.Ще изчезна , така както съм се появил, „ безсшумно„...
Защо просто не го направи? Чудя се :smt039 :smt018, кой от тия двата емотикона ще свърши по-точно работа...
И тука се лъжеш Лапи,той само Кастанеда ги умееше тез работи, :lol: И имаш перфектно умение да дразниш,доста време се движи "по ръба" ,а това показва ,че имаш умения.В момента съм раздвоен и не мога да кажа бягай или стой ,даже се учудвам на себе си ,щот тез работи бързо ги решавам :roll:
А сега де? :roll:
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Лелеееееееееееее голяма сапунка стана :shock: .То ред сълзи ред сополи. Ами на някой като не му изнася във форума да си тръгва,. на тоа модовете му били криви на другия пък му се смели . Щом толкова им е опротивял форума , едва ли толкова уважавате всички ,че чак СБОГОМ, аре нема нужда от мелодрами . От тия теми освен препирни друго няма да излезе . И на напускане- пак интриги. Айде със здраве лапи и да отиде да се прегледа че не отива на добре.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

lovo написа:
IDA написа:Лапи , много никове бре
IDA никовете са на" самобамналия се" Магеланчо,-май. :roll:
Все ми е тая на кого са никовете , ако седна на компютъра на кучето ( има го в галерията заедно с него) , колко "ника" и " IP"-та мислиш че може да се наместят за един ден :D
"Магеланчо" сигурно ще е някой пак , " недоразбран" съфорумник :wink:
Колкото до оня криворазбиращ се със себе си , зъболекар....- ми да веее финландския байряк и да не ни набива в главите мнения за собствената ни Държава от позицията на " невъзвращенец" . :butthead: :butthead: :butthead: :!:

Айде КЛЮЧ на темата , ключ и на мераклията за "ключ" , ама не е много мераклия- също като тия дето се качват на десетия етаж , пък не скачат, и идва да ги спасява пожарната, а медиите има какво да чоплят поне три дни :wink:

п.п. извинявам се че късно се включих в темата :oops: , понеже късно я видях :wink:
Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Е laplandeco какво направи накрая,ти си някаква рядка порода лапландски самоед :idea: Самоизяди се :!: :!: :!:
Изображение
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

И аз ще се махна от този форум (за три дена)!Писна ми :wink: !Организирате си тука некакви НС-та,а мене никой не ме покани лично!Модовете вместо да си чатят,да вземат да ни обръщат повече внимание,да ни отговарят любезно на глупостите дето пишеме(визирам оня многоимения Магелан) :lol: :lol: Сърдя ви се на всички и затова ще отида в Англия на мач :wink: Сбогом (до вторник) :smt039 :smt039 :smt039
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

"Спри!Не си отивай.Ще ми бъде тъжно....".Лапи,светът ми помрачнява без теб.Колкот мразех зъбовадците и дваж повече ренегатите-дезертьори ,ти опредмети омразата ми,персонифицира я някак си,щот не си пишеше сал риболовно,ми требваше да се праиш на доморасъл политикан-невъзвращенец,който плюва българщината всекак.Сега -празнота ли,пустота ли да кажа и току -виж с умиление съм заобичал лапландците и подкреплението им в твое лице,ама.Не на финландската водка,минавам на "Данцка","Собиески"и да живеят Путин и Медведев -на сума ти качествени руски водки1
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

що така бе..каква е тая ДРАМАТИЗАЦИЯ :) нали лапландеца наскоро и без това сподели как най накрая се "вьрнал(прибрал) от Бьлгария" :) :)то,като с досадната работа-като стане пет и трийсе..фьрли си я зад гьрба и бегом по живот :) :)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Вече три дена откакто не напускаш форума :!:
Това написа на 16.09.08 :arrow:
laplandeca написа:...Вече нямам нужда да посещавам форума...
Днес се поинтересувах и виж какво прочетох в профила ти:
Последно посещение: Пет Сеп 19, 2008 10:34 pm

Бъди мъж и направи поне едно нещо както си го написал :!: Айде, чао и не се обръщай назад :!:
Последно промяна от Zen на Съб Сеп 20, 2008 11:51 am, променено общо 2 пъти.
чоки
новобранец
новобранец

Мнение от чоки »

Абе това форум за заяждане ли е или за споделяне на полезна информация. Стига се занимавахте с човека как да напусне като го обиждате постоянно. Нали има правила, така като гледам тук е пълно с обиди, модеротори няма ли.
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

МОДЕРОТОРИТЕ- тва нов модел ротори ли са или някъв такъм :D . Ей голям заядливко съм станал ще вземе да ме пресече някой модеротор.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Заключено

Обратно към “Разни”