Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

за шаран
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: за шаран
искам да попитам ,ако ароматизирам царевица със сладкарска есенция как най-добре мога да я съхраня до откриването на рибарският сезон.Или да я направя непосредствено преди риболова.ще бъда благодарен, ако някой има опит в това, да сподели с мен и останалите ,който се интересуват.

Ами най-добре в спирт, респективно долнопробна водка!

Ивайло1992,много е важно през кой сезон на годината ще рибариш и на кой язовир.Без значение от сезона ако дъното е тинесто изсползвай царевица престояла поне10 дена във пчелен не захаросан мед.Във тинята шаранът бързо открива ароматът на мед и резултатът не закъснява.Можеш да си приготвиш царевица млечна и суха със мастика.Шарана обожава аромата на анасон.За леко и тежко изсползвам само тоя вид царевица и съм доволен.Пожелавам ти успех като се надявам да съм ти бил полезен.

-
- новобранец
кадето и да ловите според мен най кълве на царевица,малки рибки и протеинови топчета 

Искам да попитам ,дали има проблем, ако царевицата е вкисната ?
edit: Мерси за отговора
edit: Мерси за отговора

Последно промяна от Stasio на Сря Юли 08, 2009 10:50 pm, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
В доста от случаите е по-добреStasio написа:Искам да попитам ,дали има проблем, ако царевицата е вкисната ?

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- carpsliven2
- сериозен играч
Особенно ако случаите са дъждовни е по добре да е вкисната
п.п. Сори за спама .. ама бат Снегчо .. остай тоз шаранджийски риболов .. не е за теб .. захващай се със спининга

п.п. Сори за спама .. ама бат Снегчо .. остай тоз шаранджийски риболов .. не е за теб .. захващай се със спининга

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува