Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Къде се крие истината
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Къде се крие истината
Жалко,Ники успех в битката,да ги намерите и да им судите мамка им мрсна 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

ако трябва да се прави калабалък някъде, или нещо друго да помагам, брой ме и мене Ники! 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В цялата страна,абсурдистан,булгаристан или както и да е...............Jechev написа:ако трябва да се прави калабалък някъде, или нещо друго да помагам, брой ме и мене Ники!
- Николай Неделков
- учете се от него
Искренни благодарности към г-н Иван Вулев
Въпреки разногласията и протяжната сага , която се разрази преди време , г-н Вулев излезна единствения точен и стойностен колега риболовец , който без никакви резерви помогна веднага за разразилия се проблем. За тези , които не знаят въпросния господин е главен редактор на вестник "Къде кълве" и след молбата от моя страна за побликуване на материал в неговия вестник , не само че го направи , а го сложи на 1-ва страница.

Искам да кажа на г-н Вулев , че официално давам своето разрешение и съгласие за използване на мои снимки и материал от излетите ми в неговия вестник , ако той проявява интерес разбира се.
Колегата Цецо от форума , който работи в БТВ също веднага прояви интерес , но като че ли нещата замряха , но искам и на него да благодаря.
И още веднъж , благодаря г-н Вулев.

Въпреки разногласията и протяжната сага , която се разрази преди време , г-н Вулев излезна единствения точен и стойностен колега риболовец , който без никакви резерви помогна веднага за разразилия се проблем. За тези , които не знаят въпросния господин е главен редактор на вестник "Къде кълве" и след молбата от моя страна за побликуване на материал в неговия вестник , не само че го направи , а го сложи на 1-ва страница.
Искам да кажа на г-н Вулев , че официално давам своето разрешение и съгласие за използване на мои снимки и материал от излетите ми в неговия вестник , ако той проявява интерес разбира се.
Колегата Цецо от форума , който работи в БТВ също веднага прояви интерес , но като че ли нещата замряха , но искам и на него да благодаря.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него
nikejo написа:Искренни благодарности към г-н Иван Вулев
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

В събота слязох на стената.Нивото на водата се е дигнало малко.Мъртвата риба вече се е разложила.Няма измираща риба в плитчините.
- Николай Неделков
- учете се от него
zinkpower написа:В събота слязох на стената.Нивото на водата се е дигнало малко.Мъртвата риба вече се е разложила.Няма измираща риба в плитчините.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дали некой е пробал да лови да се види как е положението
Щот са мисля че е времето на понтоните

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Николай Неделков
- учете се от него
TRANSKI RIBAR написа:Дали некой е пробал да лови да се види как е положениетоЩот са мисля че е времето на понтоните
![]()
Някой от близките дни съм там ...
Грозна картина отврат. Мисля че ИАРА ги боли меча за нас.И на Меглена Кунева да пишеш все тази въпреки че ние сме потребители нали си плащаме билетите. И в затвора няма да вкарат никой. НО. Щом е излъчено по БТВ има сигнал отиди с Господарите в ХЕИ разбери какво е станало кой е гадът. При него и освен че са му направили акт (за който му е все тази)ги питайте какво правят с пречиствателната и им изкопчете пари за зарибяване. Те да го излачат после Господарите. За една фабрика /завод няколко хиледарки са нищо (те ще си направя реклама все пак). Ако решат да си оправят и пречиствателната ще е ОК. защото не вярвам да ги затворят от някоя си инстанция живеем в БГ все пак не в скандинавия. Идеята ми е ако можем да изкопчим ние нещо от тази трагедия защото ние сме преееец.... . Управляват ни едни за който ние сами сме си виновни (защото не ходим да гласува ме) керванат си варви и кучето си лае. Шапка ти свалям за което искаш да се бориш няма нормален човек който да не те подкрепи. Успех
- MITKO70
- кандидат преподавател
Абе незнам ,още е топло времето ,но без проба не става.А, поредното отравяне на язовира е вече в историята/незнам кое подред,но съм виждал и по грозни гледки там /така и не се разбра умишлено или от лошата история на водоема дойде,от това което е по дъното и при спадане на водата се вдигало никой не знае.Язовира пак ще се въстанови ,но жалко за умрялата риба ,която се въстанови за 2-3г. след арендаторите.nikejo написа:TRANSKI RIBAR написа:Дали некой е пробал да лови да се види как е положениетоЩот са мисля че е времето на понтоните
![]()
Някой от близките дни съм там ...
Всичко може,но не всеки го можe.

- Николай Неделков
- учете се от него
За жалост всичко мина прекалено бързо. От една страна е добре , защото измиращата риба се спаси , а беше в пъти повече от вече измрялата , но от друга страна за пореден път няма виновен. До кога ...
Вече ми е все тая де , поне постигнах нещо малко , благодарение на хора като колегата Цецо от БТВ и г-н Иван Вулев. С тяхната помощ пичовете поддържащи язовира се сетиха , че трябва малко да се вземат в ръце , че да остане и риба в Лобош , а не само вода и 2/3 от Менделеевата таблица
Дано тия дни като отида положението е наистина добро и след време да мога да кажа с високо вдигната глава , че имам поне 0,1 % принос за спасяването на язовира.
Вече ми е все тая де , поне постигнах нещо малко , благодарение на хора като колегата Цецо от БТВ и г-н Иван Вулев. С тяхната помощ пичовете поддържащи язовира се сетиха , че трябва малко да се вземат в ръце , че да остане и риба в Лобош , а не само вода и 2/3 от Менделеевата таблица

Дано тия дни като отида положението е наистина добро и след време да мога да кажа с високо вдигната глава , че имам поне 0,1 % принос за спасяването на язовира.
- Николай Неделков
- учете се от него
Нема умрела риба , нема и измираща , ама и не кълве
Това на Радибош
Нивото на водата вече е прилично. Не смърди на мърша , а и няма риби борещи се да оцелеят. Не съм снимал. Имаше 5-6 човека , но тотално капо. Това май е обнадеждаващо , щото спре ли кълването на Радибош , започва да кълве на понтоните , но там не стигнах да отида
Направо след 7-10 дни с въдицата и чакайте репортаж в "Успешни" 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Eвала бачо обнадеждаващо
п.с.Абе у петъко не мое ли се наклюцаме некъде и после направо на понтоните

п.с.Абе у петъко не мое ли се наклюцаме некъде и после направо на понтоните

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?