Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Мнения за Jaxon Solaris Spining
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Мнения за Jaxon Solaris Spining
Според мен с представителя за Пловдив нещо не е наред.
Първо - в склада обикновени хора не могат да пазаруват. Това не е много добре но айде примиряваме се.
Второ - намерих човек, който да ми вземе от склада една макара на "Мичел", но той ми каза, че в склада я няма и количествата вече били изчерпани. Стана ми много криво защото тъкмо се бях наточил на макаричката.
Викам си лошо, ама я за всеки случай да проверя аз да си я поръчам от сайта, че там не пише, че вече я няма, и знаете ли колко бях изненадан като разбрах, че макарата си я има, и че на следващия ден ще съм горд собственик на въпросната макара.
Т според мен това е безумие, този човек от склада да каже, че не може да достави нещо, което си го има в наличност и т.н. Явно наистина не му се работи.
Първо - в склада обикновени хора не могат да пазаруват. Това не е много добре но айде примиряваме се.
Второ - намерих човек, който да ми вземе от склада една макара на "Мичел", но той ми каза, че в склада я няма и количествата вече били изчерпани. Стана ми много криво защото тъкмо се бях наточил на макаричката.
Викам си лошо, ама я за всеки случай да проверя аз да си я поръчам от сайта, че там не пише, че вече я няма, и знаете ли колко бях изненадан като разбрах, че макарата си я има, и че на следващия ден ще съм горд собственик на въпросната макара.
Т според мен това е безумие, този човек от склада да каже, че не може да достави нещо, което си го има в наличност и т.н. Явно наистина не му се работи.
Понеже си накупих разни пръчки, който са без макари, като се уговорите със SONY, ми пуснетеlorda написа:Сони, не си вземай Джаксъна.
Дай някой ден да се разходим по магазините и да ти харесаме нещо хубаво.
и на мене едно ЛС - да пообиколя из Пловдив с вас /ако не ви преча, разбира се/.
После ще почерпя.

"Щастие за всички, щастие даром!"
Сони, казвай кога ще обикаляме
П.П.
Колега, Видракс, защо така не ми отговаряте цели два дни?

П.П.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
-
- ще става разбирач
Аз пък искам като напазарувате момчета да ми покажете какво ,за колко и от къде . Че и аз има пари за харчене ,пък сега сам се насочил към нещо евтино ,та да се замисля дали да несе бръкна още някой лев.
Лорде,когато си свободен тръгваме.Тия дни съм доста отдаден на работата,но като се поосвободя малко ще ти драсна!lorda написа:Сони, казвай кога ще обикаляме![]()
П.П.

TICA FAN
Момчета, дръжте се за Лорда! Може да не е виждал "Джаксън", но знае за какво става дума и е пипал много други неща!
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Има го ама чаааа' в Перник , Радомирfizika01 написа:Сега видях че този бюлетин е за ноември 2007 http://www.filstar.com/admin2005/newsle ... 11_07.html
Та да попитам дали са още такива цените и имали ги изобщо някъде? Ства въпрос за Тропи Спина

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Че съм пипалМунчо написа:Момчета, дръжте се за Лорда! Може да не е виждал "Джаксън", но знае за какво става дума и е пипал много други неща!

Предимно женски атрибути

А за твоя "Джаксън", наистина не съм го пипал.
Ама я му кажи цената

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Ok, колеги, не искам да задълбавам темата , тъй като не обичм скандалите ,а и явно не съм прав в случая с лорда . Истината е ,че малко изоставаме с нашите стоки в Пловдив . Аз искам да ви кажа ,че вината не е само наша за съжаление и Пловдивските търговци са доста трудни . Не можеш да накараш никой да вземе нещо насила . Мислим по въпроса с решаването на този проблем и живот и здраве може би тази година ще направим фирмен магазин на Видракс в Пловдив . А що се отнася до склада , там наистина е за търговци и в това отношение не правим никакъв компромис . Съжалявам .
Искам да ме разберете правилно . В магазините има човек който работата му е да ви обслужи по един начин , а в склада организацията е за съвсем дръг вид работа . А що се отнася за примамките на JAXON , ние наистина внасяме доста голяма част от тях , но пак повтарям не мога да накарам търговеца насила да вземе - това може да направите вие клиентите , като ги питате .
Благодаря още веднъж за градивната критика - надявам се че е била такава .
Искам да ме разберете правилно . В магазините има човек който работата му е да ви обслужи по един начин , а в склада организацията е за съвсем дръг вид работа . А що се отнася за примамките на JAXON , ние наистина внасяме доста голяма част от тях , но пак повтарям не мога да накарам търговеца насила да вземе - това може да направите вие клиентите , като ги питате .
Благодаря още веднъж за градивната критика - надявам се че е била такава .
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
http://www.vidrax-fishing.com
-
- ще става разбирач
колега от Видракс аз три месеца питам в един и същ магазин за плувките на Кралузо,магазинера ми казва че той пък пита в склада и в крайна сметка пак ги няма тези плувки... 

-
- ще става разбирач
Чакам после информация кво сте направили, че да ни ви правя Лорда на Сонитата.SONY написа:Лорде,когато си свободен тръгваме.Тия дни съм доста отдаден на работата,но като се поосвободя малко ще ти драсна!lorda написа:Сони, казвай кога ще обикаляме![]()
П.П.
Та сега ... кой ще каже - кога?SONY написа:Лорде,когато си свободен тръгваме.Тия дни съм доста отдаден на работата,но като се поосвободя малко ще ти драсна!lorda написа:Сони, казвай кога ще обикаляме![]()
П.П.
Утре от 9:00 ... или другата седмица!?
В неделя не става

"Щастие за всички, щастие даром!"
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Складовете са за търговци на едро,някой бърка ли ви се в бизнеса,магазините гладни ли да стоят.А ако влизаш в склада на Булит,ами то си е борса,защо не попиташ колко пловдивски магазини зареждат от там-същото важи и за склада на Видракс,само,че причината не е заради това,че влизат външни хора,а заради некомпетентноста на дилъра спрямо стоките които се търсят в Пловдив.tomik написа:Според мен с представителя за Пловдив нещо не е наред.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
Колега никой не е казал, че магазините трябва да стоят гладни, аз първо ходя в магазина да си купя даден артикул. Аз посочих конкретен пример за това как от склада са отказали да доставят даден артикул дори и при проявен интерес за директно закупуване. А това кой склад ще разреши търговия на едро или дребно си е негов проблем.butnik написа:Складовете са за търговци на едро,някой бърка ли ви се в бизнеса,магазините гладни ли да стоят.А ако влизаш в склада на Булит,ами то си е борса,защо не попиташ колко пловдивски магазини зареждат от там-същото важи и за склада на Видракс,само,че причината не е заради това,че влизат външни хора,а заради некомпетентноста на дилъра спрямо стоките които се търсят в Пловдив.tomik написа:Според мен с представителя за Пловдив нещо не е наред.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Това е криво разбрана търговия,ти искаш 20-те% на търговеца ли,за мен си е тарикатлък на дребно.И ако има складове не зачитащи търговците ,то си е за тяхна сметка.За това Филстар се радват на успехи,понеже политиката им е такава и защитават интереса на търговеца.И работещите магазини в Пловдив-считай популярните,няма да ги изброявам, си зареждат магазините от софийските складове.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....