Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Мнения за Jaxon Solaris Spining
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Мнения за Jaxon Solaris Spining
Става въпрос за тази пръчка - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=165
Някой има ли наблюдения върху нея?Тъй,като не ловя често с изкуствени примамки та не ми се дава крупна сума за някакъв по висок клас въдица.Мисля си,че 2.70 дължината ,ще е подходяща за Марица.
Ако имате дайте и други предложения за пръчка в диапазона на 60-70 кинта.Благодаря. 
Някой има ли наблюдения върху нея?Тъй,като не ловя често с изкуствени примамки та не ми се дава крупна сума за някакъв по висок клас въдица.Мисля си,че 2.70 дължината ,ще е подходяща за Марица.

TICA FAN
-
- разбира нещата
Re: Мнения за Jaxon Solaris Spining
Филстара - е за 2 пъти (16-18 лв) по малко пари и е 16 грама по лека при същата акция 10-30 грама.
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Може ли линк?Пък и само грамажа на даден спининг ли е от значение? 

TICA FAN
-
- разбира нещата
http://www.filstar.com/admin2005/newsle ... 11_07.html
Става дума за Филстар Тропи спин ...имам такава , метам си 22 грамови клатушки , където си поискам .
Строя е полупараболик (малей колко съм компетентен) .
Важно е колко е тежка самата въдица , все пак не я изпускаш от ръце.
И цената на 2.40 е само 16 лв. и да я строшиш (но това едвали ще стане)няма да те е яд.
Разлика до Джаксъна не видях освен в надписа на въдицата които обикновенно е лепенка
Става дума за Филстар Тропи спин ...имам такава , метам си 22 грамови клатушки , където си поискам .
Строя е полупараболик (малей колко съм компетентен) .

Важно е колко е тежка самата въдица , все пак не я изпускаш от ръце.
И цената на 2.40 е само 16 лв. и да я строшиш (но това едвали ще стане)няма да те е яд.
Разлика до Джаксъна не видях освен в надписа на въдицата които обикновенно е лепенка

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Въх ! Определено К и К требва да те почерпат
Колко казваш че тежи тоз концепшън прът на 2.70м. ?

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- разбира нещата
Ако мен питаш Павле пише на 2.40 е 180 грама ...не съм го мерил така пише .
Ако намеря линк ще поствам .
Ако намеря линк ще поствам .
Факт !
-
- кандидат преподавател
E кво я направи тая пръчка перфектната .Няма чупене и евтина.takezo написа: само 16 лв. и да я строшиш (но това едвали ще стане)
Сонка има доста писано сигурно си прочел доста.Взимай която ти хареса и пасне в ръката на теб и тва е.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- разбира нещата
Ивчо , не я прави перфектна , JOXON-a е същото дърво на тройна цена.
Филстара си е добър мятал съм го и на дъно , като за 16 кинта - това са цееЕли 16 лева колкото една ролка влакно ( повисок клас) , или половин стек цигарки .
Ти с какво мяташ по Дунава и "То" гарантира ли ти че като е скъпо е уловисто и ще издържи за рибоци или на брутална закачка над 3,4,5,6 кг....
Да не си помиси , че скъпите въдици не се трошат ли и че карбона е - стомана ?
Няма такива филми , карбона е по лек - единственно предимство .
Преминели тестовата крива от 80-90 градуса на върха спрямо дръжката , цената не ти гарантира че ще остане здрава. Запомни го ...Тогава трябва са се "включи" аванса.
Някоя Джерминка от фибро-стъкло от тези стаааарите да си виждал строшена.
Щото аз съм видял доста карбонки на парчета .
ps.:Да не започваме с безмислени спорове ...Филстара е смотан (щото е ефтин , хехехе) но мен си ме кефи тя си е "Моята" , другите не ме интересуват .Кой с каквото иска да си лови . Нека Тя да е "неговата" въдица и да му носи успехи и да го радва.
Филстара си е добър мятал съм го и на дъно , като за 16 кинта - това са цееЕли 16 лева колкото една ролка влакно ( повисок клас) , или половин стек цигарки .

Ти с какво мяташ по Дунава и "То" гарантира ли ти че като е скъпо е уловисто и ще издържи за рибоци или на брутална закачка над 3,4,5,6 кг....
Да не си помиси , че скъпите въдици не се трошат ли и че карбона е - стомана ?
Няма такива филми , карбона е по лек - единственно предимство .
Преминели тестовата крива от 80-90 градуса на върха спрямо дръжката , цената не ти гарантира че ще остане здрава. Запомни го ...Тогава трябва са се "включи" аванса.
Някоя Джерминка от фибро-стъкло от тези стаааарите да си виждал строшена.

Щото аз съм видял доста карбонки на парчета .
ps.:Да не започваме с безмислени спорове ...Филстара е смотан (щото е ефтин , хехехе) но мен си ме кефи тя си е "Моята" , другите не ме интересуват .Кой с каквото иска да си лови . Нека Тя да е "неговата" въдица и да му носи успехи и да го радва.
Факт !
-
- разбира нещата
Като стана дума за филстара аз имам такава на 2.70 10-30. мението ми е че е надездна пръчка , малко по твърдичка ама става.Единствения проблем е че на сглобките тъи като не са ограничени и вместо да влезе колкото е показано , боята пада и влиза по надълбоко и место 2.70 става 2.60 някаде. отделно от това съм много доволен от нея, лекичка е , бе за парите си е супер
.

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- enduro51
- ще става разбирач
SpeeDMaster и тфа е
ефтина и ефектна 

-
- ще става разбирач
Аре за мен един филстар тропи спин.Някой ако знае в кой магазин в Пловдив го има да ме
,че да не ги обикалям всичките изброенни в бюлетина.

Последно промяна от fizika01 на Вто Яну 06, 2009 5:47 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Сега видях че този бюлетин е за ноември 2007 http://www.filstar.com/admin2005/newsle ... 11_07.html
Та да попитам дали са още такива цените и имали ги изобщо някъде? Ства въпрос за Тропи Спина
Та да попитам дали са още такива цените и имали ги изобщо някъде? Ства въпрос за Тропи Спина
Сони, не си вземай Джаксъна.
Дай някой ден да се разходим по магазините и да ти харесаме нещо хубаво.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Щом ти казваш - няма да го взимам.lorda написа:Сони, не си вземай Джаксъна.

TICA FAN
Lorde мога ли да те попитам дали си виждал тази въдица на Jaxon ? Почти 100% съм сигурен ,че не си я виждал . А защо си позволяваш да съветваш хората . Човека иска мнение ,т.е. не догадки и предположения . Искам да ви кажа ,че спининговия риболов е на изключителна популярност в Полша и всяка една Полска фирма отделя голямо внимание на спининговата си програма . Така че , едни от най-хубавите спинингови въдици са на Полски фирми . А що се отнася за тази-това е една от най-добре балансираните , стегнати , гъвкави и стройни въдици в този ценови клас коягто съм виждал и държал в ръцете си . А апрез моите ръце са минали ,повярвай ми ОГРОМНО количество въдици . Молбата ми е нека като не сме виждали нещо да не се изказваме .
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
http://www.vidrax-fishing.com