Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Диети всякакви
Модератор: dantho.mihov
- malkia_joro
- разбира нещата
Re: Диети всякакви
Киро,дай 10 кила насам,че приличам на тапициран скелет
Може би трябва да спра цигарите и да започна да закусвам

Може би трябва да спра цигарите и да започна да закусвам

Красотата на живота е в това,че продължава.

- Николай Неделков
- учете се от него
Биг Фиш , мерси много.
Евала за труда да напишеш толкова дълъг пост.
Повечето работи ги знаех , но беше добре някой да ми ги припомни. Мисля , че написаното от теб ще послужи на повечето хора , които наистина са решили да поддържат форма.
А и благодаря на Киро за темичката - сам нямаше да се навия да спазвам хранителен режим... само дано не ми се изпари ентусиязма
П.С. - ето да кажа какви са ми целите
До преди 2 години бях с постояно тегло 85 кг + / - 2
От както спрях акивния спорт , както вече казах , с течение на времето корема ми заприлича на пача. Не , че пртеди съм имал големи плочки , теракоти и т.н. , но поне беше стегнат и добре изглеждащ.
В ръцете дори наедрях , но от към сланина
От 1 година съм с постоянно тегло 95 кг + / - 2 и сега целта ми е да сваля поне 6-7 или най добре да върна старите килограми .
Знам , че не става само с ядене , трябва и упражнения. Имам в домашни условия някои "атрибути" и мисля , че ще свършат работа , само дано намирам време и желание за тичане , че с него всичко се постига...
Евала за труда да напишеш толкова дълъг пост.
Повечето работи ги знаех , но беше добре някой да ми ги припомни. Мисля , че написаното от теб ще послужи на повечето хора , които наистина са решили да поддържат форма.
А и благодаря на Киро за темичката - сам нямаше да се навия да спазвам хранителен режим... само дано не ми се изпари ентусиязма

П.С. - ето да кажа какви са ми целите

До преди 2 години бях с постояно тегло 85 кг + / - 2
От както спрях акивния спорт , както вече казах , с течение на времето корема ми заприлича на пача. Не , че пртеди съм имал големи плочки , теракоти и т.н. , но поне беше стегнат и добре изглеждащ.
В ръцете дори наедрях , но от към сланина

От 1 година съм с постоянно тегло 95 кг + / - 2 и сега целта ми е да сваля поне 6-7 или най добре да върна старите килограми .
Знам , че не става само с ядене , трябва и упражнения. Имам в домашни условия някои "атрибути" и мисля , че ще свършат работа , само дано намирам време и желание за тичане , че с него всичко се постига...
Последно промяна от Николай Неделков на Нед Яну 11, 2009 1:02 am, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него
Годзи, цъкаш на търсачката ей това:
п.п. иначе : " по едно твърдо сварено яйце, след обилно хапване"

Прочиташ всички постове в тая насока и................автоматично сваляш 15 килаКеч & Рилийс...в тиганааа-ха-ха-хаааа

п.п. иначе : " по едно твърдо сварено яйце, след обилно хапване"

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Бачо Илия, или пък сваряваш 3 яйца, по едно за сутрин, обед и вечер, обелваш ги...и ги изхвърляш.
Интересна полемика се е завързала обаче.
Big Fish трябва да си смени ника на BIG Dietolog заради наистина ценните си постове!
@malkia_joro, едно време....до преди 9 години, ако някой ми беше казал, че след време ще имам проблеми с наднормено тегло, никога нямаше да му повярвам!...беше време, когато трябваше да ходя с гири в джоба, за да не ме отнесе вятъра
...но човек и добре да живее, един ден се оженва и почва да дебелее.
В началото не обръщах внимание, даже се кефех, че съм "загладил косъма"...и не се усетих как от 80кг. станах 115кг.
После почнах диетата на Аткинс, съчетана с ежедневно тичане, ходене, каране на колело и билдинг в залата...и свалих на 100кг.
Зарадван от постижението си, реших, че за мен не е проблем да отслабна когато си искам и започнах да си набивам като за световно
....сега съм 110кг. и продължавам да качвам...да не говорим, че след 5 дни смятам да откажа цигарите и тогава ще ми се яде още повече.
По време на диетата си сънувах вратни пържоли и пърленки, ядеше ми се хляб, та ми се плачеше...но след около седмица установих, че не е толкова трудно човек да не яде хляб....сега обаче разпорвам един цял хляб, пълня го с мръвки и си го хапвам без грижи...
...не слизам от колата....дори и до тоалетната ходя с нея...на ден дали ми се вързват и 50м. ходене...заприличал съм на татко Барба...
...
Та, малък Жоро, радвай се, че не си пълен, защото всички пълни искат да отслабнат!

Интересна полемика се е завързала обаче.

Big Fish трябва да си смени ника на BIG Dietolog заради наистина ценните си постове!

@malkia_joro, едно време....до преди 9 години, ако някой ми беше казал, че след време ще имам проблеми с наднормено тегло, никога нямаше да му повярвам!...беше време, когато трябваше да ходя с гири в джоба, за да не ме отнесе вятъра

В началото не обръщах внимание, даже се кефех, че съм "загладил косъма"...и не се усетих как от 80кг. станах 115кг.

После почнах диетата на Аткинс, съчетана с ежедневно тичане, ходене, каране на колело и билдинг в залата...и свалих на 100кг.
Зарадван от постижението си, реших, че за мен не е проблем да отслабна когато си искам и започнах да си набивам като за световно

По време на диетата си сънувах вратни пържоли и пърленки, ядеше ми се хляб, та ми се плачеше...но след около седмица установих, че не е толкова трудно човек да не яде хляб....сега обаче разпорвам един цял хляб, пълня го с мръвки и си го хапвам без грижи...

Та, малък Жоро, радвай се, че не си пълен, защото всички пълни искат да отслабнат!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Повярвай ми и на мен макар от скоро,семейният живот започна да ми се отразява по този начин.GODzillata написа: ...но човек и добре да живее, един ден се оженва и почва да дебелее.![]()

Поздрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Имаш лс.Big^Fish написа:Бачо Киро, ...Ще трябва малко информация за себе си да ми снесеш и мисля,че ще постигнем резултат,стига да имаш желание.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не яж леб...и всичките му производни.манджи набивай колкото си искаш,ама БЕЗ леб...забрави и за пьржено.това е най лесното.ако и не солиш и мааш торти..скоро си фиданка
не е толкова трудно...
бльскай пьржоли,колко ти душа иска.избягвай всякакви колбаси обаче-бльскани са сьс сол-грам сол задьржа около 20 гр постоянна вода в организма.прави си по кило зелен чай всеки ден и си го пукай охладен.и аз сьм бил 110кг и то ,като ученик-обаче тогава бльсках щанги и се бех налял с маса като идиот.сега сьм на 37 и полвина,185-от 86,до кьм 92-варира -не спазвам някаква диета-просто избягвам солта и хляба,а захарни изделия принципно не обичам.бе ти ме знаеш всьщност
а пьк-ако се намери и некой постоянно да те изнервя...фиданката ти е сигурна 
и вьпреки,че мутрата ми е перманентно подпухнала и приличам на мноо по дбел отколкото сьм всьщност,като тегло сьм доволен горе долу
ето ти резултат от тази есен 

бльскай пьржоли,колко ти душа иска.избягвай всякакви колбаси обаче-бльскани са сьс сол-грам сол задьржа около 20 гр постоянна вода в организма.прави си по кило зелен чай всеки ден и си го пукай охладен.и аз сьм бил 110кг и то ,като ученик-обаче тогава бльсках щанги и се бех налял с маса като идиот.сега сьм на 37 и полвина,185-от 86,до кьм 92-варира -не спазвам някаква диета-просто избягвам солта и хляба,а захарни изделия принципно не обичам.бе ти ме знаеш всьщност

и вьпреки,че мутрата ми е перманентно подпухнала и приличам на мноо по дбел отколкото сьм всьщност,като тегло сьм доволен горе долу

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".