Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Некоректност
Модератор: sapuna
Re: Некоректност
При условие че имам продукта който се продава и знам че е некачествен да си мълча ли - в горните ти постове пишеш че сме приятели и се познаваме... и да остава някой да си купи боклук и да го закачи на коледната елха догодина.AL KAPONE написа:И зощо да се прави?RAMIREZ написа:а възможно ли е новорегистрираните да не могат да пускат теми в магазина за срок от 3 -6 месеца - нещо като изпитателен срок или някакъв минимум от мнения във форума 150 -200 - като ако вземат да спамят или някаква друга простотия, за да ги достигнат модераторите да ги усетят?![]()
Ти самият миналия ден се изказа за (сръбските воблери) некоректно! трябваше ли модератор да те усети!
Броят мнения не е мярка за коректност или за уважение, (според мен не трябва и брояч да има)!
Има хора с по 20 мнения за 5 години, и са си спечелили уважението на част от потребителите.....!
Поздрав
А за мненията Ок. лоша идея - тогава новорегистрираните да нямат право да пишат известно време във форума.

Тъкмо реших да пусна за продан макари и прътове...даеба късмета. 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
RAMIREZ написа:[
При условие че имам продукта който се продава и знам че е некачествен да си мълча ли -

Смея да твърдя, че за кефал и костур са уникални!
Цена и качество си отговарят

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- krokibg
- учете се от него
Marco Polo написа:Знаете ли как се регистрирах тук? Продавах си Уфимката...
Така че не е до брой мнения или време от регистрацията..
Пример - дойде ми прясно закупена пръчка от човек с три мнения във форума.
Понеже Еконт му отказали наложен платеж, пратил ми пръчката "ей така", без пари!
Та сега човекът си чака парите от мен, а аз чакам координати, за да му ги пратя.
Не е до мнения или време от регистрация - от манталитет е...
Маркоооу,къфф модел пръчка са ти подарили бе,че и на мен да ми прати без пари

Нещо се ебаваш ти с нас,ама

Маркони,нещо не си разбрал бе приятел,той човека сигурно ти е подарил пръчката а ти не си разбрал.Тва ша да е от ЕГНто,ша знаеш

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Krokibg написа:
Виж го ти,гълъбчето му ниедно,с пет ника бил.Какви претенций имаш бе колега,след като си ни мамил доста време и пишеш от пет различни ника.Не ходи за риба на лед,че ще се спука леда![]()
![]()
Ше го еба у смешника трееше ме разкара до НДК вчера та да му е за последно...Айде бан и на сичките никове
1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Случаят изобщо не е друг. Нашисал съм в темата ясно "И аз купувам един комплект.", след което си ми писал лична "как искаш да ти ги дам", което означава, че комплект за мен е заделен. И изведнъж няма. Е как стават тези неща?! Ако ми беше написал още в първото лично, че са свършили - това е друго.ribarinar написа:Е да ,абсолютно съм съгласен с това. Обаче конкретния случай заради който инициатора е пуснал тази тема за оплакване е съвсем друг , но надявам се вече да е разбрал че не е прав - обяснил съм му го всичко в лично съобщение. Аз нямам намерение повече да пиша и да се обяснявам тук,все пак извинявам се ако нещо погрешно съм направил.
Можеш ли да напишеш кои колеги са взели плувки?
Според мен скучаят е важен, защото утре може да се случи с други.
По принцип не се обяснявам като ощипана мома ама след този пост не се сдържах.kolev написа:Случаят изобщо не е друг. Нашисал съм в темата ясно "И аз купувам един комплект.", след което си ми писал лична "как искаш да ти ги дам", което означава, че комплект за мен е заделен. И изведнъж няма. Е как стават тези неща?! Ако ми беше написал още в първото лично, че са свършили - това е друго.ribarinar написа:Е да ,абсолютно съм съгласен с това. Обаче конкретния случай заради който инициатора е пуснал тази тема за оплакване е съвсем друг , но надявам се вече да е разбрал че не е прав - обяснил съм му го всичко в лично съобщение. Аз нямам намерение повече да пиша и да се обяснявам тук,все пак извинявам се ако нещо погрешно съм направил.
Можеш ли да напишеш кои колеги са взели плувки?
Според мен скучаят е важен, защото утре може да се случи с други.
При мен проблемът с този колега беше идентичен. Писах му на лични дали има още комплекти и той ми каза да му пратя адрес следователно всичко бе точно до момента в който получавам лично че са свършили и дали искам да ми прати 5 воблера за 25лв. Та това си е чиста проба печелбарство в което няма нищо лошо ,но нека бъде съпроводено и от коректност.
Та интересно ми е колко ли хора не са си получили воблерите?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Според моето виждане, продавача трябва да си продаде стоката по реда, в който е получил ЛС или писаното в темата.А побеснявам като видя само за еди кой си град,че не ми се разправя с куриери,ей това е прекалено,всички сме еднакви,дали живееш в град или на село.В града са по -добра позиция,че всички куриерски услуги имат офиси.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
Ицо, нали си спомняш че мен ме баннаха в маниакалния форум, точно заради коментарии в тази насока и заради пост там, че "еди каква си стока била само за софиянци"butnik написа:Според моето виждане, продавача трябва да си продаде стоката по реда, в който е получил ЛС или писаното в темата.А побеснявам като видя само за еди кой си град,че не ми се разправя с куриери,ей това е прекалено,всички сме еднакви,дали живееш в град или на село.В града са по -добра позиция,че всички куриерски услуги имат офиси.

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Яну 12, 2009 8:48 pm, променено общо 1 път.
Кроки, това не е гаранция че пише от няколко ника. Може да са различни хора.Krokibg написа:
Виж го ти,гълъбчето му ниедно,с пет ника бил.Какви претенций имаш бе колега,след като си ни мамил доста време и пишеш от пет различни ника.Не ходи за риба на лед,че ще се спука леда![]()
![]()
Примерно в нашата фирма има 400 човека, които излизат от 2 ип-та. Ако между колежките има риболовки и пишат тук, ще ме обвиниш после, че пиша от някойко ника, което няма да е вярно.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ааааааааааааа , ИДА , май не само за това те баннаха сметам ама със сигурност 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- учете се от него
Не разводнявай хубавата темаПавел Иванов написа:Ааааааааааааа , ИДА , май не само за това те баннаха сметам ама със сигурност

Ей този - ribarinar,diandak,worv,neznaenribar - e от София, взима Интернет от ITDNet (212.116.129.166)централата е на ул.Алабин 16-20 ...има и подробности до Емейли и телефони ама аде стига до тука.
Момченце разкрит си ! Ние не пасем трева...такива като тебе просто ги кльопаме.
Момченце разкрит си ! Ние не пасем трева...такива като тебе просто ги кльопаме.
- krokibg
- учете се от него
kolev написа:Кроки, това не е гаранция че пише от няколко ника. Може да са различни хора.Krokibg написа:
![]()
Примерно в нашата фирма има 400 човека, които излизат от 2 ип-та. Ако между колежките има риболовки и пишат тук, ще ме обвиниш после, че пиша от някойко ника, което няма да е вярно.
Колев,дай приятелю на колежките ти други работи с които да си играят а не с никове.Заеби тази работа сега това е за заблуда на противника.Ти гледай от къде и какво пишеш пък колежките ще им намерим друго занимание освен риболова,който явно страстно обичат

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!