Затруднение в лодката!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Re: Затруднение в лодката!!!

Мнение от drat »

КИРО написа:Тука пък какъв е проблема ?
Под водата кой ще те виде ?
Ако влезне некой кефал у потранващото устройство а. :cry:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

КИРО написа:Остана и кенеф да си монтирам,то за трима е тясно.
Пък и после,къде ще са емоциите.
Кво ли ни чака туй лято??? :D

Кире,лятото далеч и трудно ще отгатна какво ни чака тогава,но знам какво ни чака тази зима ИзображениеТо,още от сега се почна,и не трябва да си врачка за да знаеш какво ни чака близките дни ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Любо,подсети ме и друга случка.
Не е морска,ама .....
Аверите тръгнали за Обзор.С мотори,с необходимите комбинезони.3 матора-1986г.По двойки значи.
На Пода спират да ядат по едно кисело биволско мляко / хит на онези времена /
Малко преди Старо оряхово,ги напъват тирантите,моторите в шанса,жените под моторите,а нашите не могат си свалят гащиризоните.

Та , ако ще излизате в морето,в никакъв случай кисело мляко.......
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Кире,никой от колегите няма кураж колкото един педерастИзображениеАз им предлагам мъркуч,все едно си правят клизма ама те,нямат желание.То,само един маркуч като за клизма е идеята,ама цолажа му,доста по голям ИзображениеИзображение Този вариан може да се ползва и за рокерите също,само дето мъркуча ще им виси като опаша отзад,но нали си имат девоики на задните седалки та ще насочват струята от маркуча в правилна посока ИзображениеИзображениеИзображение Малейиии,ква простотия измислих пак ИзображениеИзображениеама по добре простотия тук,от колкото да се дръгнем там в темата за стачките ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

То тъй,ама кът не им се сере,ша им духа постоянно отзаде.
Нещо клапа измисли,или де да знам,не съм рокер.....
Абе я и Сампо да си каже мнението....,не може да не е теглил по въпроса...... :wink: :wink: :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Значи,когато се пише и говори за дадено нещо,нали знаеш че за присъстващите тук не се отнася това ИзображениеИзображениеДа не си помислят че ще ги караме с мъркучи отзад /мани че и аз имам мотор/ да си крат моторите ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Любо няма да стане с маркуча, ако е повече бобеца, ще го изстреля като черешово топче пепелянка :lol: :lol: :lol:

Варианта кофа е най добър, но пак има риск от засмукване при обратната тяга :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Даааа,явно всеки ще се спасява както намери за добре.Серете си на воля из лодката и по разни кутийки и т.н,само после да не сте се оплакали ИзображениеИзображениеАз толкова се ентусиазирах да помагам /особенно с мъркуча/а кво стана,никой не остана очарованИзображениеТържественно обещавам вече да не се правя на изобретател ИзображениеИзображениеИзображение

Jackomo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jackomo »

Айде и аз да се включа. Тъййй... Да видим какво съм разбрал. Значи колегата Рънар е преживял вълнуващо морско риболовно приключение, свързано с впечатляващ риболов, приятелски закачлив конушмак и най-вече с убийствен храносмилателен дискомфорт. И ни пита дали и ние сме имали подобни вълнуващи преживявания и как сме се справяли. Е, аз за съжаление бих се похвалил само с последната част на този изключително интересен риболов /този за дискомфорта/ и след загубата на плаващата котва, вече преди да вляза в морето си вземам 2,3 а понякога и повече /в зависимост от качеството и количеството на грешките в диетата предната нощ/ таблетки медицински въглен. Абе после може да сера кюмур, ама нали съм спасил кърмата и плаващата котва.......струва си. Така, че колеги, ако се съмнявате в храносмилателната си система, преди да влезете в морето вземайте въглен.
Иван Събев
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Сълзи ми излезнаха от смях :lol: То не е за смях ама :lol:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Krokibg написа:Даааа,явно всеки ще се спасява както намери за добре.Серете си на воля из лодката и по разни кутийки и т.н,само после да не сте се оплакали
Даааа,явно не знаете тайната на срането в лодка,аз отдавна съм си решил проблема без един лефф,иска се фентази господа фентъзи :butthead:

Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Делефф,голяма рекрама,голямо нещо.Верно тая гума е кат подвижно клекало беИзображениеИзображениеИзображение

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ква я сторихте?Така ма уплашихте,че нема и да се сетя повече за лодка!Направо ще цакам за яхтичка с климатизиран кенеф.Зер обичам разтоварването да става в комфортна обстановка,тогава единствено чета политиката във вестниците,действа ми направо очистително.
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Лелеееееееееее виках да не пиша ама то направо се побърках от смех . Тя таа тема се оака, да не кажа , се осра. Чак взе да мирише. Миризмътъ иде по две ли ниии до колкото разбирам - от колеги изпаднали в зор на лодка и от колеги изпаднали в зор докато чели темата. Ама то решени е си има . Нали знаете - за всеки зор си иима пътници :lol: :lol: :lol: :lol:
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”