Затруднение в лодката!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Затруднение в лодката!!!

Мнение от runner »

От много отдавна исках да се допитам до мъдростта и опита на колегите във форума относно важна подробност. Предсавете си сега, че сте за рибка с лодка. Месеца е началото на юни, времето е супер, много слаб ветрец, тишина, от брега се дочуват птички. И за да е още по-супер - напипали сте рибата и върви голям бой, ама бой - няма време да си палнеш цигарка. Ама нали разбираш, тогава не си сам, и около теб е станало селото, и всеки бой, та бой. Лодките гъсти, на няма 20 метра сте един от друг. Ама рибата още по-гъста, баси не е истина, пускаш чепарето надолу, а то не стига дъното, пълни се и рибата го спира! Тъъъй, картинката вече трябва да е ясна. Тогава спирам, подпирам пръчката, бъркам в една мрежичка зад борда и си вадя една биричка (водата е 17C), да поотпочина малко и да си запаля най-сетне заветната цигарка. Приключвам и с двете, и вадя отново пръчката. Отварям бигела и.... нямам спомен какво става след това! :shock: Ммм нещо не е наред, в корема ми сякаш изръмжа звяр. Тая биричка май ме пресече и сега нещо вътре много бърза да излезе! Стоя, не мърдам, анализирам перисталтиката си. Баси, нещата отиват на много зле :oops: :oops: :oops: Ами сега, :shock: ... не мога да се обърна и котвата да си обера, пък и брега на 15 мин на греблата. :oops: :oops: :oops: :oops: Викам си, баси ще стана тука кепазе. Не знам изясни ли ви се ситуацията. Та въпросът ми е - как постъпвате в такива ситуации, или както се казва, каква е добрата морска практика в случая.
Последно промяна от runner на Нед Яну 18, 2009 2:05 pm, променено общо 1 път.
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Re: Затруднение в лодката!!!

Мнение от dekata »

Памперс предполагам :mrgreen:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Топиш дупарата и пущаш торпедото за захранка !
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

sandista написа:Топиш дупарата и пущаш торпедото за захранка !
Абе хората до мене, ти казвам, като на мегдана съм, пък и водата 17С - иначе лесно щях да се направя на много нагрят и да се окъпя. Ма май не разбра - не мога да мръдна бе човек!!!
Последно промяна от runner на Нед Яну 18, 2009 2:07 pm, променено общо 1 път.
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Абе не ,че съм много любопитен ама какво стана после !??? :wink: Аз не се бях замислял ама като знам какъв съм дрисльо как да си взема лодка, то направо страх ме хвана !
Много ги накъсвам... кордите!
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Еми кво прайш...Набиваш смело у гащите,изнизваш се полека по настрани,сваляш все що е на заднико,обуваш Фанелата като 5 кила и си биеш камшико каде дома...Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ся,ша ти кажа,че това е проблем на всички риболовци с лодки,нищо че си мълчат,ние си го знаем ИзображениеСега,аз ще ти кажа как съм решил този проблем кардинално и не само него,всеки един проблем който изисква светкавична реакция и изпаряване от мястото на събитието в посока заветното място за изсипване на самосвала ИзображениеНяма нищо сложно приятел,просто това става с няколко хиляди лева ИзображениеОбикновенно са от три до към 12 000.Или ги даваш,или ставаш за резил и си носиш кръста ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Има поверие,че ако се изкендзаш преди риболов и ще си изгубиш късмета! :oops: При кълване срането е забранено и стискаш до зуко!В паузата между кълванетата може да се отпуснеш с цяло гърло-"Копелета,отдръпнете се да се изсерааааааа"! :drinkers: Аз,ако съм наблизо няма да се смея,а смирено и срамежливо ще напусна периметъра! :D :D :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

единия вариант е да се насереш като пич и да продължиш риболова, после преди да излезеш на брега цамбурваш и се измиваш :lol: :lol:
Другия вариант е на Кроки, възможно най-мощния мотор които можеш да си позволиш. Газ до брега мяташ къртицата и беж обратно :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

ами ще подходиш като муЖик, на Езерово ,при КРОКИ.бел ден, фанах лодката ,и с греблата върти,върти,та на отсрещнио брег ,да сера понеже съм сконфузен ,ма да бех зел хартия! а брего олисен.шемети с боноколяри отсреща а свинктеро не пуща, поогледах се озъртах се ,явно не било на зор ,ма зор ,обаче ниц !догребах до софрата и...............друго си е храстот, Е че после Любо разправа за едни крави дето карали ,шус по склона ,лизга ли се и "тях" подобни..........................! та , в лодка може да сереш от всички страни ,но не пикай от подветрената, солено е на вкусссссссссссссссссс
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Krokibg написа:Ся,ша ти кажа,че това е проблем на всички риболовци с лодки,нищо че си мълчат,ние си го знаем
Ааааа,чалъми има,чалъмиииии.И аз един път през изминалото лято давах команда "бързо прибирай такъмите и вади котва".
Дет вика runerra,ба си как бързо идва.Добре,че екипажа знае,да не пита като давам изведнъж такива команди,и добре че веднага запали мотора.Газ към брега,ама там само камънак,намирам се на 2-3км в морето.Кат наближих брега,мернах малко място между камъните и набутах там лодката.Как съм излязъл от лодката-нямам спомен,ама кат се върнах след 1-2мин,вълните бяха я обърнали на борд към брега,че имаше доста мамата докато я оправим.
Сега и чалъмите.Още вечерта си правя сметката кога да вечерям / обикновенно минавам без такава /,но е добре по-рано да става това.
Сутрин ставам поне час и половина по-рано,да си изпия кафето,да мина през таковата и т.н.
Бира в лодката вземам много рядко.Виж, ракия си удряме,но бира / и то студена / е опасно начинание.Даже и водата я вземам с нормална температура,а не ледено студена.Държа водата на сянка,долу до бордовете където са под водата,така си стои хладна.
Ама,който няма лодка,той няма такива спомени.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

:lol: :lol: :lol:

Как да не му започне на човек деня с настроение при такава весела тема?! :D

runner, каква беше обаче развръзката? Напълни гащите или цамбурна във водата? :roll: :wink:

Хубаво, че на Дунав брега винаги е близко. :mrgreen: ...мен са ме спохождали такива ситуации на брега обаче.

Лято. Народ. Центъра на Кранево. Сере ми се, та ми се плаче. Отивам в кметството - кенефа заключен! :twisted:
Оттам с мръсна газ към отсрещна къща. Хората тъкмо обядват на двора, а аз профучах през тях и се забих във външната им тоалетна. Разтоварих с кеф, ама после ме е срам :oops: да излезна....та постоях още, докато набера кураж. :lol: :lol:

Лято. Народ. Слънчев бряг. Плувам си и ми се сере яко. Газ под един кей/мост и като блъвна онова мити разстройство - всичко пожълтя около мен. Аз под вода - и право към брега. :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
outsider 59
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от outsider 59 »

Хлъзгава тема,не съм спрял да се смея откакто отворих компа :lol: :lol: :lol: ,врачанката пита дали съм добре-ееее добре съм,ама ,да Ви расправям......като папардак имах 1местна гуменка,риболувам на Дунава в едни върби,точносрещу мен-народ,пика ми се 2 не виждам,и Еврика-червеите в рибарската кутия...останалото Ви е ясно....
Сега да ви кажа как съм го решил проблема с физиологичните нужди-полиетиленова торба за едн. употреба,едната дръжка отпред другата.......,абе включете малко въображение,а когато няма накъде-Suzuki-25 и с мръсна газ....
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

:lol: Кофичката в която е сонара е с двойно приложение :lol: , при тролене дори не спирам лодката, на зор акцията завършва бързо, след това 2 мин. се озъртам като сурикат да не би някой шаранджия с бинокъл да се е забавлявал за моя сметка :oops: :lol: .
На платено не одим !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”