Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Мамини сладки!
Модератор: dantho.mihov
Re: Мамини сладки!
Голем смях
...някой сеща ли се за книгата"Пилето"
...Умната ей!!!

-
- кандидат преподавател
Както продължава тъпата зима,не за пилета,ми скоро за костенурчовци и таралежки ще завържем мохабет,а който набере смелост,може да разкаже и за розовите слонове, дет ги вижда на разсъмване след як запой...
Аз съм за бой - АЗ! Ма кво съм виновен, че при нас ги има МНОГО, а другаде требе да им угаждаш и салфетка, ако има чалъм, да им сложиш на масата (Пена не е за теб). Добре, че при 2 прасета и теле, се наложи да прибягвам до консумация на пернати, иначе как щях да стана 102 кила?
Умрях от глад !!!
За манталитет и разни други не ми се говори изобщо!
Как съм правил къщички, как съм зареждал с трохи и зърно и съм се кефил на новите квартиранти... ! Да, ама тея гадинки де беха, когато требаше да се подсигури храна за суровината за суджуците??? Нещо като косе-босе - на готово е най-лесно! Е хубоо прав е колегата с хобито, ма кат му видях мненията - все в магазина - ясно ми е пребиваването му в този форум! Но не съм аз човека, дето требе да ги следи тези работи, щот пък мойте са все в разни - за иедене и пийне.
И аз улезох в графата "Ущипани булки" И какво?....

За манталитет и разни други не ми се говори изобщо!
Как съм правил къщички, как съм зареждал с трохи и зърно и съм се кефил на новите квартиранти... ! Да, ама тея гадинки де беха, когато требаше да се подсигури храна за суровината за суджуците??? Нещо като косе-босе - на готово е най-лесно! Е хубоо прав е колегата с хобито, ма кат му видях мненията - все в магазина - ясно ми е пребиваването му в този форум! Но не съм аз човека, дето требе да ги следи тези работи, щот пък мойте са все в разни - за иедене и пийне.

И аз улезох в графата "Ущипани булки" И какво?....
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Моряка
- кандидат преподавател
Е как кво 2 ракииgogolisec написа: И аз улезох в графата "Ущипани булки" И какво?....

Забравихте Хичкок

А сега де? 

Прав си. Повечето ми постове във вашия форум са там. И? Ама това какво отношение имаше към темата?gogolisec написа: Е хубоо прав е колегата с хобито, ма кат му видях мненията - все в магазина - ясно ми е пребиваването му в този форум! Но не съм аз човека, дето требе да ги следи тези работи, щот пък мойте са все в разни - за иедене и пийне.
Може пък и за това да съм я пуснал тази тема в "Разни". Да си вдигна рейтинга и в някой друг подфорум. С твоя помощ това се оказа лесно. Благодаря!

Бих предпочел да коментираме различни типове хранилки или наблюденията си върху птиците, ако имаме такива. Морално-антрополичните или други такива аспекти на участниците във форума не са приоритет на тази тема. Не искам темата ми да се превръща в дърляне за това дали е добре или не е добре(за суджуците) да отстрелваме синигери.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
Киро, а тъмните какви са? Да не са на пъдпъдъци?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Всичко е пъдпъдък,тук са на 3-4 дена.Hobby написа:Киро, а тъмните какви са? Да не са на пъдпъдъци?
Към края на май,началото на юни,винаги пускам на определени места по 40-50 бройки.
5-7 дена след това ги виждам тук таме,после им губя окончателно дирите.
Но въпреки това,всяка година го прая тоя номер.
Интересното е,/ и ми прави кефа /че като ги пусна на определена поляна,само след цигара време,не мога да ги видя.
Независимо от разцветките на отделните породи.Нямате си на идея как се сливат с природата.Белите стават като камъни,а другите,ама въобще не можеш да го забележиш.
Трябва да се види.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Моряка
- кандидат преподавател

Малко Соломоново

А сега де? 

- КИРО
- Обратна връзка:
Хубаво решение,ама градска му работа.
Абе Ванка,поне уточни,че ги пазиш от гларуси.Те такава напаст не са виждали.
Ако отворим спец тема за гларуси,ще ни изгонят от форума.
Абе Ванка,поне уточни,че ги пазиш от гларуси.Те такава напаст не са виждали.
Ако отворим спец тема за гларуси,ще ни изгонят от форума.
- Моряка
- кандидат преподавател
Гларусите ги усетиха чак у Полша
че и по далече,Хоби какво би казъл за двойната файда от "живарника" 

А сега де? 

Патентовай го баце!Моряка написа:Гларусите ги усетиха чак у Полша![]()
![]()
че и по далече,Хоби какво би казъл за двойната файда от "живарника"

А като стана дума за гларуси, да ви кажа. Преди 20-тина гидини, на остров Света Анастасия работеше един фараджия бай Матю. Бях веднъж при него и той ме пита: "А кажи ми сега вика ей, тоя бял конец за кво съм го вързал тука?" И ми сочи един бял видлон вързан между диреците на чардака. Чудя се аз и не мога да се сетя. Усещам, че е свързано по някаъв начин с птиците, но не включвам. И той ми обясни човека, че много гларус му кацал по чардака и осирал пейзажа и той го връзвал тоя конец за това щото като тръгне да каца гларуса на чардака, да тръгне да каза върху конеца. От тежестта му конеца подава и гларуса се плаши и бяга. Беше си решил проблема с един конец ! Ама голям чешит беше тоя човек... Бог да го прости!

Кире, на каква възраст ги пускаш и как им намираш яйцата на тия пущини? И не искаш ли да те свържа с едни хора да йм слагаш пръстенчета преди пускане. Така ще се получава информаци за тях, в кое ято се е присъединила и на къде е мигрирала "стока" ти?

- КИРО
- Обратна връзка:
Хоби,пускам ги на месец,но не им търся яйцата.Това е само за кеф,пускането.Не се надявам,че може да оцелее нещо,не са дива порода.
Иначе си ги гледам в домашни условия,имам си и инкубатори.Може би вече 15г,абе приеми го като лично хоби.
Иначе си ги гледам в домашни условия,имам си и инкубатори.Може би вече 15г,абе приеми го като лично хоби.
-
Постъпката на човека е добра.Нека да се постараем да не убиваме животинките ако нее изключително необходимо.Това за суджуците не е кефалско,сложиги на оградата и аз ще ти ги изям
Не са виновни птичките 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Кире, сигурно е голям кеф пускането? Кога ги пускаш? Май, юни или?