Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Мамини сладки!
Модератор: dantho.mihov
Мамини сладки!
Мамини сладки, те!
Направих им хранилка от един разрязан на две варен картоф, сложих им смес от свинска мас и семенни смески (за протеиновите топчета )
и глей кво става... На ята се събират и в най-големите студове им беше най-кеф. Сега малко формално се отнасят към материята, но пък все още редовно си идват. Синия синигер даже го раздава бойно и гони големите. Разперва крила и съска като змия... Курназ, бе!
Снимал съм ги през стъклото и затова не са качествени, ама колкото за темата - стават.

- Ето го разбойника! Плюска!

Ако някой проявява интерес да се включи в инициативата, нека пита - ще му обясня всичко. Особено полезно е това за хората с градинки. Синигерите трайно ще се завъртят в тях, даже може да се загнездят пролета! Така и в градината ще е по-весело и вредителите ще са по-малко.
Направих им хранилка от един разрязан на две варен картоф, сложих им смес от свинска мас и семенни смески (за протеиновите топчета )

Снимал съм ги през стъклото и затова не са качествени, ама колкото за темата - стават.

Ако някой проявява интерес да се включи в инициативата, нека пита - ще му обясня всичко. Особено полезно е това за хората с градинки. Синигерите трайно ще се завъртят в тях, даже може да се загнездят пролета! Така и в градината ще е по-весело и вредителите ще са по-малко.

Ако пък и кълве... Още по-добре!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Мамини сладки!
Тц тц тц имало наченки на живот в София.
Вярно е приятно да видиш животинка толкова отблизо точно в този град

-
- ще става разбирач
- glarusa
- кандидат преподавател
За това коетоправиш само адмирации от мене...аз имам едно перце в г.зъ още от малък и до ден днешен отглеждам птици-гълъби,канарчета и др.Даже имам една калдарина с счупено крило и не мога да я пусна.Виждам че не съм единствения който храни птиците...само че моята хранилка е доста по-голяма и дървена!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- вече хвърля и на тежко
Едно добро дело,колега
. И аз ще пробвам
Снимките са страхотни.

- rdochev
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ха-аз в младост 2 съм виждал диви зайци.Ivak написа:Тц тц тц имало наченки на живот в София.
i don't drink water cos fish fuck in it
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
то,ако е за вьпрос..в мадост 2,реката покрай манастира сьм виждал пьстьрва,па в младост 4,в реката зад блока ми ловях кротушки,черна мряна и кефал с рьце...в един строителен,наводнен изкоп сьм виждал кленове по кило..видях и сьрна в студентски град-срещу 18 блок...за зайци и лисици-няма да споменавамrdochev написа:Ха-аз в младост 2 съм виждал диви зайци.Ivak написа:Тц тц тц имало наченки на живот в София.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Николай Неделков
- учете се от него
rdochev написа:Ха-аз в младост 2 съм виждал диви зайци.Ivak написа:Тц тц тц имало наченки на живот в София.
Около Околовръстното между разклона за Люлин и разклона за Костинброд е пълно с лисици. Почти всеки път като минавам от там виждам.
А и аз както г-н 5 кила съм виждал сърна в Студентски град , излизат предимно вечер. С едни такива подпухнали и влажни очи...

Иначе много хубани птички

Последно промяна от Николай Неделков на Пон Яну 19, 2009 7:05 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Страхотни снимки. Страхотна инициатива.
Браво
Браво

Умът е не само знанието, но и умението да го прилагаш.
Брей! Що овации събрах... Не беше такава целта. Исках само да подскажа на някой, който иска, че има евтин и лесен начина да направим хранилка. Снизходителни сте към снимките. Като отворя прозореца, обаче, трудно идват. Плашат се.
Маркоо, не можеш да изпиеш толкова бира, момче. Не можеш!
Маркоо, не можеш да изпиеш толкова бира, момче. Не можеш!

Ако пък и кълве... Още по-добре!
-
- фен клуб-скобар
Aз пък храних едни гълъби, направи ще ме изядат мене. Насъбраха се към 30 парчета. Не си бях вързал въдицата да им направя едно скубане с 3-ка ама карай

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- новобранец
Изключително.Все още се намират природозащитници.Моите поздравления колега.Орнитолог съм откакто се помня, а подобно отношение към птиците срещам много много рядко
.Ела да видиш във Пловдив на руския пазар какво е отношението към птиците.Продават ги болни,мокри,нагушени,кални и натъпкани в малки кафезчета,ОТВРАТИТЕЛНА гледка.Но като всичко в България няма нито закон, нито контрол, пълна анархия.
Да си жив и здрав колега и да ни радваш все повече с подобни снимки.

Да си жив и здрав колега и да ни радваш все повече с подобни снимки.

-
- новобранец
Моите адмирации са към колегата Hobby, не към търмъкчията.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Радвате им се щот несте виждали 30 суджука накълвани от "маамините сладки",истински вампири,да ти се доплаче от тая поразия
(иначе си ги харесвам)

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ