Гласуване за магазина

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Кое според вас е най-подходящото за да има повече коректност в магазина.

Анкетата свършва на Нед Мар 08, 2009 5:48 pm

Да се направи списък с Коректни и Некоректни продавачи
40
31%
Да има система за рейтинг
26
20%
Нищо да не се прави
11
8%
Да не се публикуват обяви на потребители с регистрация по-малка от 3 месеца
15
11%
Да не се публикуват обяви на потребитили без мнения във другите подфоруми
10
8%
Нещо друго
5
4%
Всичко по позиции 1,2,4,5,
24
18%

Общо гласове: 131

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Гласуване за магазина

Мнение от krokibg »

Аз гласувах за рейтинг.Мисля че трябва да имаме нещо с което да накараме некоректните продавачи да се замислят преди да направят пързалката.Трябва да има някаква система и това е.Щом са разрешили Фиксера и другите хора,отговарящи за сайта,трябва да намерим начин да се противопоставим на некоректните.Говоря за хора,които умишленно подвеждат колегите с невярна информция и продават стока,която е счупена и ремонтирана само да издържи опраделено време или да представят използвани такъми за такива,които са на два риболова но са модели от преди 4-5 години.Мислете реално и позитивно и стига сте вървяли с задниците напред.Може да се направи нещо по въпроса и трябва само да решим какво и да го направим :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Последно промяна от krokibg на Съб Фев 07, 2009 12:23 am, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
nikikati
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikikati »

Лично аз гласувах за системата с рейтинга. Би могло след определено ниво на рейтинга да има предупреждение и ако няма ефект...Бан. Но в случая стои въпроса доколко обективно ще бъде оформян рейтинга на даден съфорумник и дали няма да има фактор асимпатия?! Какво мислите по въпроса колеги?!
Шаранът не ти гледа такъмите!

CATCH & RELEASE
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Добре хубаво рейтинг,но например да има нещо като забрана на нови потребители да гласуват,защото така може да се прави мръсно на някой колега.Например иван е набрал на Петкан и си решава,че ще се заяжда с него и си прави нови и нови акаунти и постоянно гласува с отрицателен вот за него.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Че какъв е проблема с "рейтинга" на колеги, които перфектно , регулярно, серийно и изрядно продават само новозакупени и неползвани такъми и аксцесоари- чисто с търговска цел :idea: :idea: :idea: Айде да не цитирам......
Ми никакъв проблем за "рейтинга" :idea:
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

ограничение на обявите в магазина до 3-4 на месец за всеки съфорумец, и някаква система за рейтинг, който рейтинг да се разисква и гласува от модераторите за да няма скандали!на доказано нелоялни търговци да им се налага времнна,или постоянна забрана за публикуване на обяви в магазина! :roll:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ами нали сме си БЪЛГАРЧЕТА !!!

Абе ИДА,защо мислиш че няма хора които си купуват като изоглавени ??? Тъпчат килерчетата и като не им влизат в употреба,после какво да ги правят ??? Аз до сега,нищо не съм пускал за продажба,но имам толкова неща че просто няма как да ги ползвам всичките едновременно.Не продавам,защото ми е неудобно или незнам просто как да се изразя.Стига си се навирал постоянно на всякъде и да вървиш на контра за всичко дейба мама му и работа дейба.Дай някаква идея,дай ...кажи какво може да се направи .Недей постоянно да се правиш че наразбираш за какво става дума.То бива-бива,ама твойто е неуписуема тъпотия.Шапкарска работа :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

1, 2, 4 и 5...даже и това е малко! :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Аз гласувах да не се публикуват без да имат активни мнения в други подфоруми,под мнения не разбирайте-браво,другия път повече....И ако някой иска обяснение защо ,веднага ще му дам отговора.И крайно време е да не се спекулира с търговете,не може да си продаде нещата,айде за благотворителност,и колегите наддават,за някои от тях знаем къде отиват,но за другите.......А като е за такива цели,повечето от нас участват не заради обявената стока,а поради това,че парите ще идат за добро дело.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
bokooll
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bokooll »

Гласувах за реитинг.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ами нали сме си БЪЛГАРЧЕТА !!!

Абе ИДА,защо мислиш че няма хора.......:lol: :lol:
Да не би аз да бъркам нещо, ама все ми се струва че известно време нямаше "магазин" точно по причините писани от мен по-горе :idea:

п.п.и стига си псувал като отвързан, да не казвам ква "работа" :axe:
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

кво сте се захапли ПАК сега пьк за тия магазини....голема работа-ако искаш купувай,ако искаш-продавай...кьв е зора за тоя "рейтинг"?ако някой е свестен то си личи-па и да има сьмнения все може да се поразпита.аз напр двигателя от Митев сьвсем на доверие го взех(не,че сьм го пробвал още :) )па като има некой си магазин и иска да рекламира тука-не виждам проблем,при положение,че ни зальже с некоя отстьпка..винаги има далавера от втората употреба-и за двете страни.са,че има измекяри....то кьде ли ги няма?
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Не мисля че, някой магазинер или вносител ще седне да се занимава с магазина.. цените са ясни .. за да се продаде нещо трябва да е на полвин цена ... ее къде тогава е далаверата на магазинерите или вносителите? .. По вероятно тука да се случват дребни тарикащини за което е нормално.. Или някой да си регне ник за да направи измама и даневи прати въдица. Пример .. продаваше се лодка с дистанционно която бих платил веднага .. ама немога да рискувам - ако ми испрати празна кутия ? Все пак цената беше 650 лева. :lol: Поздрави.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

butnik написа:.И крайно време е да не се спекулира с търговете,
За търговете съм на същото мнение.Смятам че само хора с мноооого дълъг стаж във форума могат да го практикуват.Може-би само модератори или поне да гарантират за тях.
IDA написа:неползвани такъми и аксцесоари- чисто с търговска цел :idea: :idea: :idea: Айде да не цитирам......
Ми никакъв проблем за "рейтинга" :idea:
Тук съм на друго мнение.За мен по скоро е лошо когато някой ти сложи етикет на стока която не е такава или публикува снимки на производители без да слага истинските снимки на нещата който продава.Ако има система за рейтинг точно тя ще покаже доколко е коректен някой.Колегата от който аз съм пазарил винаги е бил коректен спрямо мен-цена-снимка-уговорка и т.н.
carpsliven2 написа:Пример .. продаваше се лодка с дистанционно която бих платил веднага .. ама немога да рискувам - ако ми испрати празна кутия ? Все пак цената беше 650 лева. :lol: Поздрави.
Незнам кой колега сподели че можем да се предпазим от това като изискаме от купувача да сложи опция отвори пред куриера преди да платиш.
Бат Мирче-5кила написа:че има измекяри....то кьде ли ги няма?
Че има и ще има така е,ама защо да ги траем. :axe: :mrgreen:
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Колкото за това дали ти праща дадената стока в порядъчен вид...аз винаги първо пред куриера отварям стоката,още преди да му дам парите...и ако не ми харесва си му я връщам и да си търсят парите от ония дет се прай на измекяр.Но не винаги стоката може да е повредена от продавача,тия куриери се отнасят така с пратките все едно мъкнат винкели.Колкото за рейтинга поред мен е най-добре.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

IDA написа: Стига си псувал като отвързан, да не казвам ква "работа" :axe:
Кажи,кажи да се посмея малко.То иначе скучно, без такива - "обратни" колела като теб :mrgreen: :smt044 :smt044 :smt044

Що се отнася до продажбите и продавачите,наистина може да се иска опция - отвори,провери и плати/върни,но и тогава трябва да има рейтинг или друга система защото по този начин вече ще се продава стоката такава каквато е и ако е лъснал само заради снимката дадена стока,вече ще се съобразява,защото никой няма повече да взима нищо от него.Хора,логнали се само за да пуснат нещо за продажба,трябва да се игнорират и да не се купува от тях,докато някой колега не гарантира за човека.Пиша това,защото има колеги от други форуми,които искат да си продадат стоката и пускат във всички рибарски сайтове офертата а това може да стане и с посредник :?: Помолва негов приятел който е сред нас и той му пуска обявата,няма нищо сложно :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea:

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”