Успешен излет

Модератори: bobopeli, sapuna

bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

:lol: :o :o еха това съм го правил с кафе, закуски, гсм ама с рибарски куфар,,, явно си бързал бая.....Иначе аз мога да се похваля, но не с щука, а само с супер мощен удар :twisted:
И ми изяде рибата.Но съм благходарен че въдицата ми не вкара.
Аватар
ElGato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ElGato »

ми явно е нахитряла кака щука там в езерото , преди ти да дойдеш оня ден и на мен ми удари и изкльопа рибето и после ти видя пак удари но уви , но аз ще я хвана решил съм , но първо да си накупя тъкъми и да си искарам дубликат на билета , то останах само с пръчки и макари :shock:
Работата е за хора , които не ходят на риба :)
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

В ЧЕТВЪРТАК СЪМ ТАМ Да видим "кака" ли е или "баба" щуката.Аре до тогава

Но иначе мога да определя риболова като неуспешен вчера защото има 4ма 4овеци които като че ли се опитаха да направят рекорд по най-много хвърлени въдици във възможно най-малък водоем.Просто ужас.И единия като изкара един парашут........ :twisted: :twisted: Добре че го пребра сравнително бързо иначе кво му мислиииих... :roll: :evil:

Но действителност ми удар час след като си тругната псевдо рибарите.
Djuka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Djuka »

Обяснете по-подробно къде се намира това място, като чета и си мисля, че аз съм бил на съвсем друго място. :(
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

ще ти дам кабел бре! :wink:
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

:twisted: :twisted: :twisted: oбаче е безсмислено ловенето на това място преди 15:00ч.Ще обясня!:Водата e много плитка и бистра най-вече, а и като се има в предвид че гьола е в ниското и че преди обед много добре те огрвя слънцето и обикаляния около гьола или други движения са на показ пред леля щука e пагобнo за крайния резултат.
Djuka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Djuka »

Защо никой не иска да обясни къде се намира това място??? Ако не искате да пишете във форума може да го напишете на mail-a ми, stanislav_ivanov@abv.bg
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

djuka,виж братле,ако става въпрос за същото езеро аз го знам,то е на около 100-ина метра преди бента,доста е плитко и бистро ,на пръв поглед никога няма да предположиш.че там има щука!незнам дали колегите са коректни,знам само,че преди около 4-5 години там имаше много риба ,ама пустите му мрежари.......!може и така да е,не искам да обиждам никой!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”