Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Успешен излет
- ElGato
- научил се да хвърля
ми явно е нахитряла кака щука там в езерото , преди ти да дойдеш оня ден и на мен ми удари и изкльопа рибето и после ти видя пак удари но уви , но аз ще я хвана решил съм , но първо да си накупя тъкъми и да си искарам дубликат на билета , то останах само с пръчки и макари 

Работата е за хора , които не ходят на риба 

-
- научил се да хвърля
В ЧЕТВЪРТАК СЪМ ТАМ Да видим "кака" ли е или "баба" щуката.Аре до тогава
Но иначе мога да определя риболова като неуспешен вчера защото има 4ма 4овеци които като че ли се опитаха да направят рекорд по най-много хвърлени въдици във възможно най-малък водоем.Просто ужас.И единия като изкара един парашут........
Добре че го пребра сравнително бързо иначе кво му мислиииих...
Но действителност ми удар час след като си тругната псевдо рибарите.
Но иначе мога да определя риболова като неуспешен вчера защото има 4ма 4овеци които като че ли се опитаха да направят рекорд по най-много хвърлени въдици във възможно най-малък водоем.Просто ужас.И единия като изкара един парашут........

Но действителност ми удар час след като си тругната псевдо рибарите.
-
- научил се да хвърля

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Защо никой не иска да обясни къде се намира това място??? Ако не искате да пишете във форума може да го напишете на mail-a ми, stanislav_ivanov@abv.bg
- st_piskov
- ще става разбирач
djuka,виж братле,ако става въпрос за същото езеро аз го знам,то е на около 100-ина метра преди бента,доста е плитко и бистро ,на пръв поглед никога няма да предположиш.че там има щука!незнам дали колегите са коректни,знам само,че преди около 4-5 години там имаше много риба ,ама пустите му мрежари.......!може и така да е,не искам да обиждам никой!