Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

В очакване на апокалипсиса...
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: В очакване на апокалипсиса...
А ето какво казват други:
http://dnes.dir.bg/2009/04/18/news4322042.html
http://dnes.dir.bg/2009/04/18/news4322042.html
- p4eli4kata
- научил се да хвърля
" Юря и аман" вече в тая държава наша, от такива "роспутари", като Лещански! То не бе чудо, то не бе работа!!! То врачки, то врачове, то големи ясновидци! И още има будали, та вярват!!! Горкото дете! Само заради това наплашено човече, ми го дайте тоя Лещански насам! Така ще му изтръскам един кошер пчели в гащите, та да си чеше задника до второ пиршествие, и да спре да плаши дечицата! А вие колеги, не слагайте всички жени в един кюп! Че има такива ,откачени като мен, които не гледат сериали на тема"Ах, ох, робинята Изаура"!
Ще си отпразнуваме Великдена, както повеляват традициите наши православни! Останалото е от лукавого! Включително и журналистиката,която си изкарва парите от точно такива неща/щото друго май вече няма???/
След два часа ще кажем: ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Мирна и спокойна нощ!
Ще си отпразнуваме Великдена, както повеляват традициите наши православни! Останалото е от лукавого! Включително и журналистиката,която си изкарва парите от точно такива неща/щото друго май вече няма???/
След два часа ще кажем: ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Мирна и спокойна нощ!
То там ко тресне тъй както казва оня-и ти ще усетиш
Мони,а на бас ,че няма да клати

Мони,а на бас ,че няма да клати

-
- кандидат преподавател
Що слушате глупостите на някъв откачен:
който нещо го интересува всичко е тук http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home
който нещо го интересува всичко е тук http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home
-
- и господ не е толокова добър
Ставайте да не подмините тоз апокалипсис

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- valiooooo
- ще става разбирач
Всеки има право да вярва в каквото си иска. Интернет е пълен с апокалиптични прогнози за стотици дати. Като не му вярват - защо се изнасят?! Много просто - защото би било хубаво, ако прогнозите му се окажат грешни, но би било два пъти по-зле, ако стане като в Италия след земетресенията. Там също е имало един такъв “луд” който ги предрекъл и предупреждавал, но никой не му обръщал внимание. Сега броят труповете под развалините.

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
-
- разбира нещата
ХАСКОВО,ХАСКОВО-там ли сте??????
ППс:Само банн за Лещанския педе......, и гръцка музика

ППс:Само банн за Лещанския педе......, и гръцка музика
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
реших да дочакам апокалипсиса на брега на гьол,поне да умра с въдица в ръка
...тъй като са ми писнали арендованите рибарници,дето рибите идват като ги викаш по име,отидох на крайградските гьолове...
това вчера....пича така бе напращял от семенна течност ,че влязох в положение и го пуснах да гони женски костури...
днес пак отидох да го търся ,ако може и да извика някои по-големи роднини,но го нямаше,за сметка на това:
....а колко съм върнал още при хващането не е истина,заболяхаме ръце докато мятам и сменям стръв...естествено всички си плуват -купих си дюнер,а и сами виждате ,че не са особени исполини...пътя до водоема
сега за апокалипсиса-наплашени хора,обрани домове-дошли са обирджии,чак от села от северна България,провален празник...сега бил казал ,че се отлага за другата седмица...мен лично не ме е страх -плаша се единствено от сексуално агресивни, перверзни извънземни -с триглави тела и двуглави мъжки полови органи...

това вчера....пича така бе напращял от семенна течност ,че влязох в положение и го пуснах да гони женски костури...
днес пак отидох да го търся ,ако може и да извика някои по-големи роднини,но го нямаше,за сметка на това:
сега за апокалипсиса-наплашени хора,обрани домове-дошли са обирджии,чак от села от северна България,провален празник...сега бил казал ,че се отлага за другата седмица...мен лично не ме е страх -плаша се единствено от сексуално агресивни, перверзни извънземни -с триглави тела и двуглави мъжки полови органи...
ЛЕЛЕ как ми се люля под краката

Риболовци.
-
- разбира нещата
.сега бил казал ,че се отлага за другата седмица
После за по-другата,после за по-по-по-другата
Абе намерете го таз талъсъм и му изгризете гракляна да го ..... в киселия гъз, да го ......

После за по-другата,после за по-по-по-другата

Абе намерете го таз талъсъм и му изгризете гракляна да го ..... в киселия гъз, да го ......

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
Той човека не е виновен.
Живота ни стана КИНДИ.
Тея дето го раздухаха са КИНДИТА.
ТЕ СА ЗА
Живота ни стана КИНДИ.
Тея дето го раздухаха са КИНДИТА.
ТЕ СА ЗА

- krokibg
- учете се от него
Постоянно виждам жени с две дупки,като ги сложа стойка партер
Дву и Три К...ци не съм виждал.Ама,знае ли човек,какво може да стане и какви съседи имаме над нас
Та във връзка с поста на Ентерпрайс да кажа един виц.
Един симпатяга, отишъл на море.Около него само готини мацета от целия свят и от хубави,по-хубави
Да,обаче на човека му било много трудно да се възбуди,от притеснение оная работа неще да работи.Издържал така ден,два и на третия хукнал да ходи на доктор че девойките щом се изложел,веднага бягали.Отишъл той при доктора, и му се уплакал че нещо неможе да се възбужда,и че му трябвал лек та доктора да помагал.Мислил,мислил доктора и накрая му предписал един дървен член,който да си го носел в гащите.Отишло нашето момче,купило един искуствен член и право на плажа.Като го видели онияти ми разгонени германки и разни други,нахвърлили се отгоре му като луди.Грабнал нашия първата германка която харесал и право в храстите с нея.Легнал отгоре и,извадил дървения член,вкарал го и девойката като се разохкала,той се възбудил,извадил дълвения и взел да се чуди какво да прави с него и го наврял отзад.Онази мома,много изненадана взела да го пита учудено. -Цвай,цвай
Нашето момче,обаче понеже не знаело да говори немски се развикал......Трай ма,трай
Германката си сложила ръката на устата и през пръсти с опулени очи се развикала..
Траиий,траиий,траааааиииий,но с ръката здраво стискала устата че нашия да неизвади третия и да го навре и там
Нищо чудно колега Ентерпрайс,да ти се появи некой Три х....ец,затова трябва да се внимава с ракийте

Един симпатяга, отишъл на море.Около него само готини мацета от целия свят и от хубави,по-хубави

Нашето момче,обаче понеже не знаело да говори немски се развикал......Трай ма,трай

Германката си сложила ръката на устата и през пръсти с опулени очи се развикала..
Траиий,траиий,траааааиииий,но с ръката здраво стискала устата че нашия да неизвади третия и да го навре и там

Нищо чудно колега Ентерпрайс,да ти се появи некой Три х....ец,затова трябва да се внимава с ракийте

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
Тоя Лещански ако го хвана и го пребия с една тръба няма да ме запомни ама ако му тегла един ... ще ме помни до следващия апокалипсис.

-
- разбира нещата
Че кат му хареса,че като му стане и навик-малеееее-всеки ден апокалипсиси разни,сега в Хасково-скоро и в други градовеКраси_поборника написа:Тоя Лещански ако го хвана и го пребия с една тръба няма да ме запомни ама ако му тегла един ... ще ме помни до следващия апокалипсис.![]()
![]()

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Абе страшно си беше...

Тия тридневни свадби трябва да ги забранят, че земята се разтресе!

Сега сериозно по темата... Верно имаше притеснение в хората... пред блока, в парка, в заведенията се говореше...
Това, което забелязах а и сигорно Вие по телевизиите е че основно хората, които говореха и се надъхваха бяха ( видимо не особенно образовани, глуповати,елементарни хорица

п.п сега вече ще чакам труса на НС5 да видим.....

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.