В очакване на апокалипсиса...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

bruxelman
новобранец
новобранец

Re: В очакване на апокалипсиса...

Мнение от bruxelman »

А ето какво казват други:
http://dnes.dir.bg/2009/04/18/news4322042.html
Аватар
p4eli4kata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от p4eli4kata »

" Юря и аман" вече в тая държава наша, от такива "роспутари", като Лещански! То не бе чудо, то не бе работа!!! То врачки, то врачове, то големи ясновидци! И още има будали, та вярват!!! Горкото дете! Само заради това наплашено човече, ми го дайте тоя Лещански насам! Така ще му изтръскам един кошер пчели в гащите, та да си чеше задника до второ пиршествие, и да спре да плаши дечицата! А вие колеги, не слагайте всички жени в един кюп! Че има такива ,откачени като мен, които не гледат сериали на тема"Ах, ох, робинята Изаура"!
Ще си отпразнуваме Великдена, както повеляват традициите наши православни! Останалото е от лукавого! Включително и журналистиката,която си изкарва парите от точно такива неща/щото друго май вече няма???/
След два часа ще кажем: ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Мирна и спокойна нощ!
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

То там ко тресне тъй както казва оня-и ти ще усетиш :wink:
Мони,а на бас ,че няма да клати :smt023
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Що слушате глупостите на някъв откачен:
който нещо го интересува всичко е тук http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ставайте да не подмините тоз апокалипсис :twisted: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
valiooooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valiooooo »

Всеки има право да вярва в каквото си иска. Интернет е пълен с апокалиптични прогнози за стотици дати. Като не му вярват - защо се изнасят?! Много просто - защото би било хубаво, ако прогнозите му се окажат грешни, но би било два пъти по-зле, ако стане като в Италия след земетресенията. Там също е имало един такъв “луд” който ги предрекъл и предупреждавал, но никой не му обръщал внимание. Сега броят труповете под развалините.
Изображение

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

ХАСКОВО,ХАСКОВО-там ли сте?????? :D :D :D
ППс:Само банн за Лещанския педе......, и гръцка музика
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

реших да дочакам апокалипсиса на брега на гьол,поне да умра с въдица в ръка :D ...тъй като са ми писнали арендованите рибарници,дето рибите идват като ги викаш по име,отидох на крайградските гьолове... Изображение
това вчера....пича така бе напращял от семенна течност ,че влязох в положение и го пуснах да гони женски костури...
днес пак отидох да го търся ,ако може и да извика някои по-големи роднини,но го нямаше,за сметка на това:Изображение....а колко съм върнал още при хващането не е истина,заболяхаме ръце докато мятам и сменям стръв...естествено всички си плуват -купих си дюнер,а и сами виждате ,че не са особени исполини...пътя до водоема Изображение
сега за апокалипсиса-наплашени хора,обрани домове-дошли са обирджии,чак от села от северна България,провален празник...сега бил казал ,че се отлага за другата седмица...мен лично не ме е страх -плаша се единствено от сексуално агресивни, перверзни извънземни -с триглави тела и двуглави мъжки полови органи...
lusienn

Мнение от lusienn »

ЛЕЛЕ как ми се люля под краката :roll: :lol: :drinkers:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

.сега бил казал ,че се отлага за другата седмица
После за по-другата,после за по-по-по-другата :butthead: :ANAL:
Абе намерете го таз талъсъм и му изгризете гракляна да го ..... в киселия гъз, да го ...... :ANAL: :ANAL: :ANAL: :twisted:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Той човека не е виновен.
Живота ни стана КИНДИ.
Тея дето го раздухаха са КИНДИТА.
ТЕ СА ЗА :ANAL:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Постоянно виждам жени с две дупки,като ги сложа стойка партер :lol: :shock: Дву и Три К...ци не съм виждал.Ама,знае ли човек,какво може да стане и какви съседи имаме над нас :lol: :lol: :lol: Та във връзка с поста на Ентерпрайс да кажа един виц.

Един симпатяга, отишъл на море.Около него само готини мацета от целия свят и от хубави,по-хубави :o Да,обаче на човека му било много трудно да се възбуди,от притеснение оная работа неще да работи.Издържал така ден,два и на третия хукнал да ходи на доктор че девойките щом се изложел,веднага бягали.Отишъл той при доктора, и му се уплакал че нещо неможе да се възбужда,и че му трябвал лек та доктора да помагал.Мислил,мислил доктора и накрая му предписал един дървен член,който да си го носел в гащите.Отишло нашето момче,купило един искуствен член и право на плажа.Като го видели онияти ми разгонени германки и разни други,нахвърлили се отгоре му като луди.Грабнал нашия първата германка която харесал и право в храстите с нея.Легнал отгоре и,извадил дървения член,вкарал го и девойката като се разохкала,той се възбудил,извадил дълвения и взел да се чуди какво да прави с него и го наврял отзад.Онази мома,много изненадана взела да го пита учудено. -Цвай,цвай :shock: :?: :?: :?:
Нашето момче,обаче понеже не знаело да говори немски се развикал......Трай ма,трай :evil: :!: :!: :!:
Германката си сложила ръката на устата и през пръсти с опулени очи се развикала..
Траиий,траиий,траааааиииий,но с ръката здраво стискала устата че нашия да неизвади третия и да го навре и там :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :wink:

Нищо чудно колега Ентерпрайс,да ти се появи некой Три х....ец,затова трябва да се внимава с ракийте :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Тоя Лещански ако го хвана и го пребия с една тръба няма да ме запомни ама ако му тегла един ... ще ме помни до следващия апокалипсис. :lol: :lol: :lol:
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Краси_поборника написа:Тоя Лещански ако го хвана и го пребия с една тръба няма да ме запомни ама ако му тегла един ... ще ме помни до следващия апокалипсис. :lol: :lol: :lol:
Че кат му хареса,че като му стане и навик-малеееее-всеки ден апокалипсиси разни,сега в Хасково-скоро и в други градове :D :D
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: :roll: :roll: Тъй... ся да Ви се оплача!
:lol: Изядохме едно агне, ходихме два пъти на риба, и още три-четири пъти от софра на софраааааа... :lol:
Абе страшно си беше... :roll: постоянно някой те дърпа и звъни да те мъчи на някоя трапеза, нападат те разни с кебапчета и бири.... ужас Ви казвам хора....
Тия тридневни свадби трябва да ги забранят, че земята се разтресе! :lol:

Сега сериозно по темата... Верно имаше притеснение в хората... пред блока, в парка, в заведенията се говореше...
Това, което забелязах а и сигорно Вие по телевизиите е че основно хората, които говореха и се надъхваха бяха ( видимо не особенно образовани, глуповати,елементарни хорица :roll: без житейски проблеми :lol: ). Мисълта ми е че подобни глупости тоз, който има акъл в главате не ги е отразил....

п.п сега вече ще чакам труса на НС5 да видим..... :lol: :lol: :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”