Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

В очакване на апокалипсиса...
Модератор: dantho.mihov
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
В очакване на апокалипсиса...
Тези японци са много прости и тъпи...живеят в земетръсна зона ,през седмица ги люлее и още не са измислили начин да предскажат земетресение...твърдят ,че за момента е невъзможно...
Нo ние в България сме най-умни ,имаме най-космясалите гърди,жените ни са с най-големите цици,мъжете ни са с най-огромните необрязани пишки и можем да предсказваме земетресения ...някакъв астролог -Лещански твърди ,че на 19 април в 4 часа ,Хасково ще бъде разрушен от земетресение-хиляди ще загинат...така бил показвал хороскопа....
и медиите подхвана темата...мале ще се мре ...никакви логични доводи не ги спират...раздухаха бръщолевенето на астролога и настъпи истинска масова психоза...
най ми е жал за децата...в града няма истински детски психолог,та затова днес един приятел заведе 8 год си дъщеря в пловдив на детски психолог-момичето отказва да яде,да ходи на училище,да спи,плаче безспир,защото всички хора,които обича -ще умрат на 19 април...днес ми се обади тъжен-детето ще остане под наблюдение-с тежка психоза е,в момента отказва да говори и изпада в ступор(Нарушение на съзнанието, при което болният е напълно отпуснат и безчувствен.)той е потомък на тракийски българи -истински патриот -понякога сме спорили по исторически въпроси и между нас са прехвърчли тежки думи(,,тъп българин" ,,,мръсен турчин"(това за мен)...но въпреки това всеки месец сме заедно за риба...и викаме заедно за националите...днес ми каза ,че независимо дали ще има или не земетресение -той ше емигрира със семейството си -не вижда смисъла...ние живеем в жълта хроника...беше много тъжен...
майка днес се обади и с плач ме моли да се прибирам на село за 19 ,защото ще умра в хасково..отказах засега...
никой не обяснява засега официално нещо смислено ...психозата се усилва...
но ме кефят тийновете от 35 блок от кв ,,бадема"...събота си направили купон и се отровили с водка-не искали да умират девствени и решили да правят купон като за последно...в момента са на промивки -все още девствени май...
има още 5 дена до апокалипсиса,а какви неща се случват...
стана ми тъжно за моя приятел и за семейството му ,за детето му...за всеобщата паника няма да говоря...
с кого ще споря по исторически теми,дали моя голф или неговата астра е по-добра,кой е по-голям риболовец,все много тъпи ,но човешки теми...
- Господин Лещански, обаждам се от Хасково. Областта е в паника след вашата прогноза за разрушително земетресение от 7 степен по скалата на Рихтер.
- Утре сутринта по Канал 1 ще излъчат интервю с мен по този повод. Убеден съм в думите си. Ще има три труса през четири часа – в 4 часа, в 8 часа и в 12 часа на 19 април. Те ще са разрушителни, ще има и жертви.
- Давате ли си сметка, че буквално ще евакуирате населението на Хасково и областта с тези думи?
- Вижте, бих се радвал, ако това не се случи. Но ще стане. И в крайна сметка – по-добре хората да се уплашат и да се евакуират, отколкото да има жертви.
- На базата на хороскопа ли правите тази прогноза?
- Да.
- Вие описвате апокалипсис.
- Е, не става дума за апокалипсис, или за нещо изключително. Но ще има много разрушения и жертви.
дано не е прав...
Нo ние в България сме най-умни ,имаме най-космясалите гърди,жените ни са с най-големите цици,мъжете ни са с най-огромните необрязани пишки и можем да предсказваме земетресения ...някакъв астролог -Лещански твърди ,че на 19 април в 4 часа ,Хасково ще бъде разрушен от земетресение-хиляди ще загинат...така бил показвал хороскопа....
и медиите подхвана темата...мале ще се мре ...никакви логични доводи не ги спират...раздухаха бръщолевенето на астролога и настъпи истинска масова психоза...
най ми е жал за децата...в града няма истински детски психолог,та затова днес един приятел заведе 8 год си дъщеря в пловдив на детски психолог-момичето отказва да яде,да ходи на училище,да спи,плаче безспир,защото всички хора,които обича -ще умрат на 19 април...днес ми се обади тъжен-детето ще остане под наблюдение-с тежка психоза е,в момента отказва да говори и изпада в ступор(Нарушение на съзнанието, при което болният е напълно отпуснат и безчувствен.)той е потомък на тракийски българи -истински патриот -понякога сме спорили по исторически въпроси и между нас са прехвърчли тежки думи(,,тъп българин" ,,,мръсен турчин"(това за мен)...но въпреки това всеки месец сме заедно за риба...и викаме заедно за националите...днес ми каза ,че независимо дали ще има или не земетресение -той ше емигрира със семейството си -не вижда смисъла...ние живеем в жълта хроника...беше много тъжен...
майка днес се обади и с плач ме моли да се прибирам на село за 19 ,защото ще умра в хасково..отказах засега...
никой не обяснява засега официално нещо смислено ...психозата се усилва...
но ме кефят тийновете от 35 блок от кв ,,бадема"...събота си направили купон и се отровили с водка-не искали да умират девствени и решили да правят купон като за последно...в момента са на промивки -все още девствени май...
има още 5 дена до апокалипсиса,а какви неща се случват...
стана ми тъжно за моя приятел и за семейството му ,за детето му...за всеобщата паника няма да говоря...
с кого ще споря по исторически теми,дали моя голф или неговата астра е по-добра,кой е по-голям риболовец,все много тъпи ,но човешки теми...
- Господин Лещански, обаждам се от Хасково. Областта е в паника след вашата прогноза за разрушително земетресение от 7 степен по скалата на Рихтер.
- Утре сутринта по Канал 1 ще излъчат интервю с мен по този повод. Убеден съм в думите си. Ще има три труса през четири часа – в 4 часа, в 8 часа и в 12 часа на 19 април. Те ще са разрушителни, ще има и жертви.
- Давате ли си сметка, че буквално ще евакуирате населението на Хасково и областта с тези думи?
- Вижте, бих се радвал, ако това не се случи. Но ще стане. И в крайна сметка – по-добре хората да се уплашат и да се евакуират, отколкото да има жертви.
- На базата на хороскопа ли правите тази прогноза?
- Да.
- Вие описвате апокалипсис.
- Е, не става дума за апокалипсис, или за нещо изключително. Но ще има много разрушения и жертви.
дано не е прав...
-
- сериозен играч
Re: В очакване на апокалипсиса...
Дано рибата поне да кълве след земетресението 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
Тоя въпросния господин Лещански ще срещне съмишленици в Раднево в лудницата.
Що не го евкуирате там и медийното земетресение току виж минало.
Тъжно ми е за детето дано се оправи по-бързо.

Що не го евкуирате там и медийното земетресение току виж минало.
Тъжно ми е за детето дано се оправи по-бързо.

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
-
- разбира нещата
Къв Лещански,кви три цели лева
кво става в таз побъркана държава ве да го ........

Лещански ще срещне съмишленици в Раднево в лудницата

Лещански ще срещне съмишленици в Раднево в лудницата

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Тъжно наистина
Дано приятелят ти размисли и тоя тъпак не познае 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- krokibg
- учете се от него
Имаше същия случай преди няколко години.Някакъв Педераст ли Педераскиня ли беше от тия гадателите,беше казал такова нещо че ще се случи.По едно време,вечерта при мен гледам едни камиони,едни чудесий стана като на манифестация.Една сюрия мой приятели,се организирали и си натоварили домочадията и покъщнината на камиони и се чудили къде да отидат и право при мен.такива псувни им ударих,толкова се смях с тях че сега като го споменаваш това и так се сещам за тях и се смея със сълзи
В интерес на истината обаче,такива нещастници като този,не само трябва д се пребират веднага,да ги заключат,да зазидат вратите на лудницата и да хвърлят ключа на дъното на яз.Ивайловград но до стената
Отделно,преди това трябва да ги начоколят десетина манафи и га ги разлашкат кокато им наместят болните мозъци.Найстина има хора които са с лабилни психики и в по-голямата си част са жени,които пък от своя страна започват да си говорят с още жени и става една какафония от която страдат и децата,които слушат майките си какво си говорят като се съберат.Та,тоя Лещата,му трябва много Йебанйе с главна буква,както казва един именит наш 5 литров колега
Не обръщайте внимание на такива изроди като този болен мозък Лещански,просто наблегнете на рибата,яденето и пиенето и чакаите вечерта и направете един апокалипсис на жените си у вас

В интерес на истината обаче,такива нещастници като този,не само трябва д се пребират веднага,да ги заключат,да зазидат вратите на лудницата и да хвърлят ключа на дъното на яз.Ивайловград но до стената

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
ГОСПОД си знае работата!
Не Му се бъркайте!!!
Лещански ми го дайте,да изкара две дежурства с мен!/гарантирам,че ще спре да пророкува/
п.п. Мине ли датата 19-ти ще ви постна снимките си от участието ми в акцията след земетресението в Турция през 99-та!
Не Му се бъркайте!!!
Лещански ми го дайте,да изкара две дежурства с мен!/гарантирам,че ще спре да пророкува/
п.п. Мине ли датата 19-ти ще ви постна снимките си от участието ми в акцията след земетресението в Турция през 99-та!
-
- ще става разбирач
Няма нещо от което да ме е страх по-вече.Нямам вяра в никакво строителство.Това да се предсказват земетресения ще е много,много полезно но все още за съжаление е невъзможно.Този тип не знам кви способи използва но дано не е прав.Реално погледнато сме на доста сеизмично активна територия и за това хората се паникьосват толкова.
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Или на мен го дайте 2 вечери да изкара , ама ще го оставя на тъмно да си говори с дивите прасета една вечер и сутринта да оди да се извини на нереза...sapuna написа:ГОСПОД си знае работата!
Не Му се бъркайте!!!
Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
-
- научил се да хвърля
Не с рога колегаcslav*Цветослав написа:Или на мен го дайте 2 вечери да изкара , ама ще го оставя на тъмно да си говори с дивите прасета една вечер и сутринта да оди да се извини на нереза...sapuna написа:ГОСПОД си знае работата!
Не Му се бъркайте!!!

-
- кандидат преподавател
Това са пълни глупости - а на децата трябва да им се обяснява от малки да не вярват на такива като Лещански и като политиците в България.
-
- научил се да хвърля
Ти па що се впрягаш кот ша става да ставаenterprise написа:Тези японци са много прости и тъпи...

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Амиии,подготвя се почвата за мародерите.
Наистина опасен елемент за държавата,
но тук полицията трябва се намеси,а въпросната ТВ да отнесе плувката.
Наистина опасен елемент за държавата,
но тук полицията трябва се намеси,а въпросната ТВ да отнесе плувката.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
[quote="Л.ВИЧЕВ- krokibg"]Имаше същия случай преди няколко години.Някакъв Педераст ли Педераскиня ли беше от тия гадателите,беше казал такова нещо че ще се случи.quote]
Кроки, истинският термин и в двата случая е ПЕДЕРАСТЕСА Известно време бях имиджмейкър на една такава врачка, та ги знам каква стока са. Тя предсказваше, че Кастро ще умре през 2000 г, че България ще стане царство отново и ще благоденства през 2008 година и ред други щуротии. Не им вЕрвайте
Кроки, истинският термин и в двата случая е ПЕДЕРАСТЕСА Известно време бях имиджмейкър на една такава врачка, та ги знам каква стока са. Тя предсказваше, че Кастро ще умре през 2000 г, че България ще стане царство отново и ще благоденства през 2008 година и ред други щуротии. Не им вЕрвайте

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!