Моля, някой да ми отговори. Въпрос за силен звук от аудио

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър

Re: Моля, някой да ми отговори. Въпрос за силен звук от аудио

Мнение от snegk »

INCUBUS написа:Чудесно е,че е получен резултат чрез натиска на общественото мнение-това все още е възможно на село,където нравите и разбирането за приличие са сравнително запазени.Почти невъзможно е да се получи в града без прилагането на крути мерки.Няма да давам съвети,защото на мен ми беше лесно да се справя с подобна силна музика от барче,намиращо се почти под терасата ми в блока и с едно копеленце ,което всяка сутрин форсираше на място под детската стая едно дърто "БМВ"с изпортен ауспух.Стоварих им върху главите част от наличните сили на местното РПУ/не съм използвал незаконосъобразно служебното си положение,само си експлоатирах авторитета!/,няколко дни ги проверяваха и им съставяха АУАН-и за кво ли не и нещата се оправиха.Иначе и аз обичам да надуя мощностите с "Джудас Прийст","Менуър" и пр.,ама винаги се съобразявам с часа.
Не си превишил правата,но просто използва влиянието.Това само показва за пореден път за кого важът законите в България(наши-ваши) :lol: :lol: Нищо лично :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Интересна тема...

Алергичен съм към шума, не само вдигам кръвно, ами побеснявам ако някой посред нощ бичи музика, като най-много ме е яд на дебилщината човешка, на идиотщината, с която някой си мисли, че трябва цял квартал да му слуша шибаната музика.

Дограмата ми е с троен стъклопакет за по-голяма шумоизолация, но е проблем когато под мен бичи музика.
2 пъти се е случвало досега, първият път цяла нощ купон отдолу, бумкане, музика, иху-аха и т.н., затишие към 6 сутринта, когато настъпи моя час!!! :mrgreen: 10 колони обърнах на пода и пуснах якоооооооо Металика, ама толкова яко, че не можех да стоя в стаята от децибели, а блока се разтресе...аз се изнесох на терасата и след малко с наслада наблюдавах как народът отдолу се евакуира...сънен, пиян, примигващ... :lol: :lol: :lol:

След време, явно забравили случката, пак издуха една вечер "музиката", този път обаче отнесоха акт от полЮцаите.
Засега е тихо отдолу, но пък едно копеленце 2 етажа над мене е влезнало в пубертета и е започнало да музицира, та му замислям "Империята отвръща на удара". :wink: :twisted:

В заключение - правете к'вото си искате, не 29 часа, ами ако щете 29 дни си празнувайте рождения ден, но не пречете на другите!
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

mikewolf написа:
Бисо написа:Цецо,благодарско за поддкрепата.
Трябва да уточня,че по-горе написаното от мене,важи в случай на сериозен повод :D .Когато това е ежедневие,нещата стават различни.
Бисо извинения, ако съм те засегнал. Явно аз не съм доразбрал постта ти.
:lol:
:smt023
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ша го използвам влиянието-длъжен съм,аз съм вложил тук 20 години ,а посочените от теб закони да важат за всички еднакво-пак нищо лично.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”