Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Искам да Ви помоля нещо !!!
Модератор: sapuna
Re: Искам да Ви помоля нещо !!!
Абсолютно съм съгласен с Любо.Във въпросната тема съм си казал мнението.
- nikaro
- ще става разбирач
Точно за това бях спрял да пиша доста време.Пускат се какви ли не "теми".
Но кво да се прави не можеш да пресееш "ядките" от "шлупките"
Затова подбираш кво да хапнеш и кво да плюеш
Няма да се твариш,Кроки слагай си ги на ..... и да не ти пука.

Но кво да се прави не можеш да пресееш "ядките" от "шлупките"
Затова подбираш кво да хапнеш и кво да плюеш

Няма да се твариш,Кроки слагай си ги на ..... и да не ти пука.

-
- разбира нещата
Здравейте приятели!В отговор на постовете на Бат'Любо,ще изразя и моето мнение.
Всички,които пишат и влизат редовно се знаят.Колко са на брой не мога да кажа,но не е и важно.Но защо аджеба някой си ще си се регистрира с няколко ника?Ами защото не му е чиста работата.Ще се регистрира с няколко имена за да се скрие кой е всъщност.Такива мижитурчици ще си се крият зад измислените си имана и ще потриват ръце за да гледат сеир,точно те подпалват скандалите и после гледат какво става.Точно те са двуличниците които не показват че са мъжкари,а пълни нули.
Такива винаги е имало,и ще продължава да ги има.Нека се сърдят,нека да обиждат,но няма да усетят колко бързо може да бъдат разкрити и да има секиш.
Уж чели много форума,уж искали да бъдат приети добре,но с тъпи теми и постове които пускат,не трябва да се надяват на нищо друго,освен присмех!
За това моля новите колеги(сред които съм и аз),да попрочетат първо правилата,после онова което ги интересъва във форума,и чак тогава да пускат тема,която е смислена и от която могат да научат или обменят мнения!
Поздрави на всички!
Всички,които пишат и влизат редовно се знаят.Колко са на брой не мога да кажа,но не е и важно.Но защо аджеба някой си ще си се регистрира с няколко ника?Ами защото не му е чиста работата.Ще се регистрира с няколко имена за да се скрие кой е всъщност.Такива мижитурчици ще си се крият зад измислените си имана и ще потриват ръце за да гледат сеир,точно те подпалват скандалите и после гледат какво става.Точно те са двуличниците които не показват че са мъжкари,а пълни нули.
Такива винаги е имало,и ще продължава да ги има.Нека се сърдят,нека да обиждат,но няма да усетят колко бързо може да бъдат разкрити и да има секиш.
Уж чели много форума,уж искали да бъдат приети добре,но с тъпи теми и постове които пускат,не трябва да се надяват на нищо друго,освен присмех!
За това моля новите колеги(сред които съм и аз),да попрочетат първо правилата,после онова което ги интересъва във форума,и чак тогава да пускат тема,която е смислена и от която могат да научат или обменят мнения!
Поздрави на всички!

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- krokibg
- учете се от него
Приятелче,и аз доста четох,преди да започна да пиша тук.Имам регистраций почти във всички риболовн форуми но тук ако съм на компа,пиша двуе думи някъде и бегом обратно в строя
ОВС знаеш ли какво е
Има хора,които трудно се вписват в екип и т.н.Много са ми интересни постовете от рода на този дето гонаписа капитана -дълечно язовирно плаване.Как сме си направили някаква групичка и как тази групировка е узорпирала власта в форума и как ненавиждаме новодошлите,щото щели да ми хванат римаба - разбийш ли
Мнага ми е интересно,как 220 човека си плюем в устите и сме само дърти боклуци и т.н.Е,дърти сме,но още правим бебета и подпомагаме и чужди булки,дато мъжете им ги няма
С оглед на това,да остана верен на себе си,ще продължа да ги хапя и юркам/разбирай бъзикам/такива като този гадател,дето от това клатушкане по корабите е придобил способности като на Ванга
Как само на разконспирира,не е истина.Имаше преди време,друг наш колега,който ни нарече миропомазаните,облагодетелстваните,и още едно,което не се сещам как беше,щот вече съм на няколко ракий,та мисълта мие,да гледат какво се пише и какво се отговаря.Каквото почукало,това отговорило.На младите колеги ,които до сега само четат,ги съветвам да си формулират правилно въпросите.Да питат без да се притесняват и само да гледат да не са правокативни като поста на колегата с Аераторите за язовири.Момчето още със събуждането и му е дошло на акъла да прави нови открития и да въвежда иноваций за по ефективното отглеждане на рибата.Това го правят хората но в басеини- клетки с по 1000-1500куб/м вода и не с помпички за аквариуми.а познайте от първия път,колко големи трябва да са помпите и колко пари ще струват да бъдат направени.Колко бройки трябват за язовир от 20-30-50 или 500 декара с близо няколко милиона кубически метра вода/говоря за язовири от 300 декара на горе/.Тук,няма да споменавам колко ще струва такова или такива съоръжения.Няма да споменавам,такива мощности колко ток консумират и ако са на гориво,колко гориво ще разходват.Ама,има един или двама колеги,дето веднага разбрали - неразбрали се хвърлиха да ме обвиняват че съм бил груб и гаден с новите и млади колеги.Е,момчета,ако на вас ви прави кеф,някой да ви прави на глупаци и да се кефи от страни,на мен такова нещо не ми се нрави и моята реакция си е точно на място.Може някой да ме обвини във всички смъртни грехове,само тогава когато се зададе нормален и точен въпрос и аз взема и започна да обиждам новорегистриралия се колега.Няма смислен въпрос,зададен от който и да е,няма значение нов или стар колега от форума,аз да знам отговора и да не съм отговорил точно,честно без да го подвеждам и изчерпателно.Ха сега,да видим кой може да ме обвини в такова нещо ???
И така нови приятели,намерете начин да се впишете в нашите редици и всички сте добре дошли.Тук таласъми няма,макар и някой кореги да се опитват да ни направят челни като давола.И ние сме хора като вас,ядем,пием някои елементи,все още имаме мерак да ходим за риба и да гоним малки гаджета/18+/ за да не ме обвинят в педофилия
Айде сега да видя кво прават онези в кръчмата и ония с ножовете че нещо взе да ме влече касъплъка

И така нови приятели,намерете начин да се впишете в нашите редици и всички сте добре дошли.Тук таласъми няма,макар и някой кореги да се опитват да ни направят челни като давола.И ние сме хора като вас,ядем,пием някои елементи,все още имаме мерак да ходим за риба и да гоним малки гаджета/18+/ за да не ме обвинят в педофилия

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- CaesarVeliki
- новобранец
Здравейте!
Особеностите на форумното общуване включват и хора, които по една или друга причина намират изява, заради анонимноста, която форума предлага. Дали ще се възползват от нея е въпрос на избор на всеки. Във всеки форум (както и във всяко общество) има едно ядро от активно пишещи хора. Те дават основния тон и другите и да не искат се съобразяват с тях. За да има тенденция от сериозен брой дразнещи хора, означава, че ядрото не е на високо форумно ниво. Аз преди да започна да пиша във форума бая попрочетох, за да мога да се позапозная с хората и тона в тази среда. Изненадан бях (защо ли се изненадвам - не знам), че голяма част от ядрото (пишейки иначе с едно компетентно ниво като съдържание) са хора доста неграмотни. Имена (никове) няма да посочвам, но дори в тази тема има адски много примери (особено отчайващо е ползването на "й" за последна буква на думи в множествено число - няма дума в българския език, която да завършва на "й" в множествено число!!!). Ако желаете мога да изкарам и още примери, ама ще се отклоним от темата. Отговорността на ядрото е да държи чист форума основно с личния си пример. Иначе положението е както казвате - каквото почукало - такова се обадило. След като не държите чист собствения си език и поведение - очаквайте това, което получавате.
Поздрави и наздраве!!!
Особеностите на форумното общуване включват и хора, които по една или друга причина намират изява, заради анонимноста, която форума предлага. Дали ще се възползват от нея е въпрос на избор на всеки. Във всеки форум (както и във всяко общество) има едно ядро от активно пишещи хора. Те дават основния тон и другите и да не искат се съобразяват с тях. За да има тенденция от сериозен брой дразнещи хора, означава, че ядрото не е на високо форумно ниво. Аз преди да започна да пиша във форума бая попрочетох, за да мога да се позапозная с хората и тона в тази среда. Изненадан бях (защо ли се изненадвам - не знам), че голяма част от ядрото (пишейки иначе с едно компетентно ниво като съдържание) са хора доста неграмотни. Имена (никове) няма да посочвам, но дори в тази тема има адски много примери (особено отчайващо е ползването на "й" за последна буква на думи в множествено число - няма дума в българския език, която да завършва на "й" в множествено число!!!). Ако желаете мога да изкарам и още примери, ама ще се отклоним от темата. Отговорността на ядрото е да държи чист форума основно с личния си пример. Иначе положението е както казвате - каквото почукало - такова се обадило. След като не държите чист собствения си език и поведение - очаквайте това, което получавате.
Поздрави и наздраве!!!
Catch & Release
Мани правописа,ЦезареВелики,важни са чистите приятелски отношения

- CaesarVeliki
- новобранец
Чистите приятелски отношения си живея перфектно и без форумна среда. А тука става въпрос за форума, все пак ( ако не се лъжа...)петко стоянов написа:Мани правописа,ЦезареВелики,важни са чистите приятелски отношения![]()
Catch & Release
Форумът си е готин , който каквото иска да си говори !!!Има си РПУ и изпълнителна и законодателна власт !!!
за престъпниците и уважение към тези , от които съм научил , и продължавам да се уча !!! И мен са ме кастрали ама то най - лесно да псуваш и да се правиш на паляк . Трудно е да си въздържан и разбирателен , затова ПАК ви казвам - Хич не се ядосвайте и си гледайте кефа !!! А сега мога да ви кажа , че ме чака готина компания , готин мач и към 3 каси Бирка !!! Аре Пичове , наздраве !!!!

Туй риболова не е за мен 

- krokibg
- учете се от него
Ама много си прав колега за правописа.Искам обаче да ти обърна внимание,че само заради това,да ни помислиш за много начетени и грамотни,от днес нататък ще си преглеждаме рисаниците по три пъти преди да ги пуснем
А пък,дали да не те попитам,нямаше ли те там с един друг ник в една галерия с много-много риби от различен вид,и с един чувал мрежи до теб и колегата ти
П.П А и да попитам още нещо,да не би да сме на испит по граматика ли кво ли ???

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- учете се от него
Любак, ти пропусна най-важния форумен терорист бре
Как не го спомена поне един път и няколко пъти родата му, в толкова дълъг пост
За лапи-лапи става дума

....пу-пу-пу...не споменавай името напразно

- CaesarVeliki
- новобранец
Честно казано има много смисъл в това да си преглеждаме писаниците по три пъти преди да ги пуснем.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ама много си прав колега за правописа.Искам обаче да ти обърна внимание,че само заради това,да ни помислиш за много начетени и грамотни,от днес нататък ще си преглеждаме рисаниците по три пъти преди да ги пуснем![]()
![]()
А пък,дали да не те попитам,нямаше ли те там с един друг ник в една галерия с много-много риби от различен вид,и с един чувал мрежи до теб и колегата ти
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбира се, че можеш да ме попиташ за каквото си пожелаеш (в това е смисъла на общуването). Отговор - не, със сигурност не си ме виждал на такива снимки. Преди около 10 години понесох наказание, че не било добре да се стреля срещу хора, пък били те и бракониери, били те и 6 човека а аз сам и те са те погнали със съвсем конкретни намерения. Добре, че нямаше жертви. Така, че никога няма да ме видиш в такива снимки, а освен в този форум пиша само в още един и там със ник Caesar , ама тука беше заето, когато се регистрирах.
Catch & Release
-
- кандидат преподавател
То щот ни са е реализирал в живота,завалията,та гледа да са изяви с интелигентни и правилни граматически писания във форума.Нема да си мериме граматиките и правописа-тук сме ,за да си споделяме удоволствието от риболова най-вече.Което не следва да става с много никове,някак си е неуважително и към себе си и към колегите.Един ник стига и артисва...А оня,замръзналия зъбоунищожител,ич го ни споминайте-бах ти отпадъка!
-
- учете се от него
Бе, друго си е да напиша: " простотиййй.....простотиййй..." и да изнервя Марко Поло, от към граматика 

- CaesarVeliki
- новобранец
Ами тогава не виждам смисъл да се оплаквате от това, от което се оплаквате... Всичко си е наред...
Catch & Release